Snel geleverd. Goed verpakt. Vriendelijke bezorging op tijd.

Kon makkelijk een moment kiezen voor de bezorging van mijn stoel. Alles snel, vriendelijk en efficiënt.

Kees Smit maakt het helemaal waar!

Mooie meubels en erg goede service!

Prima service, degelijk , doen wat ze moeten doen. Zo hoort het!

Prima bedrijf. Goede collectie, goede service!

Mooie kwaliteit tegen nette kosten

Bank en kussen keurig verpakt. Hele mooie kwaliteit en goede prijs kwaliteitverhouding. Keurig op tijd vlgs aangegeven tijdspad geleverd

Mooi stevig bankje

Mooie bank om gezellig even samen voornin de tuin te zitten. Daar zitten we niet veel. Op.tafeltje mooie bak lavendel..

Correct en snel !

Bestelling zoals beloofd en goede communicatie.

Vlot, soepel en klantgericht

Wij wisten wat wij zochten en na onze keuze werden wij vlot geholpen door één van uw medewerkers. Hij hield zich keurig aan onze wensen en regelde een snelle afwikkeling van onze aanschaf. De levering ging zelfs sneller dan door hem aangegeven. kwam in feite als een positieve verrassing

Makkelijk, ruime keuze en snelle levering

Wij vonden precies de ligstoel die zij zochten en hadden hem de volgende dag in huis. De kwaliteit is uitstekend en wij komen zeker terug bij Kees Smit

Snel en goed

Prima afwikkeling van de bestelling en uitstekende reactie en actie van de klantenservice.

Snel, goede communicatie

Snelle levering, duidelijke communicatie, Meerdere opties mogelijk. Mooie tafel!!!!

Super goed geholpen

Mooi tuinset aardige chauffeurs

Fantastisch!!!

Prachtige meubels, goede communicatie en prima levering. Nu weer opnieuw een complete tuinset besteld.

Duidelijke website, snelle levering.

Ruim assortiment

Ruim assortiment, mooie en van goede kwaliteit tuinmeubelen, snelle levering, goede service

Super snelle service

Goed verpakt, snelle en duidelijke communicatie.

Prachtige en solide opbergbox

De opbergbox is solide, hoge kwaliteit, opent goed, fijn slot. Het werk om hem in elkaar te zetten viel nog wel een beetje tegen (heel wat schroefjes), we duidelijke uitleg en ook goed te doen voor minder handige gebruikers (overigens we handig om samen te doen).

Goeie en snelle afwikkeling van de bestelling

goede service

goede service

Duidelijke en overzichtelijke webshop.

Mooie website, mooie producten, ruime keus, goede communicatie en vlotte levering.

Ideaal bankje

Het bankje ziet er prachtig uit en was makkelijk in elkaar te zetten. Erg tevreden!

Fijne stoelen

Eenvoudig bestellen, betalen en snelle gratis levering

Snel geleverd, goede prijs kwaliteit!

Snel geleverd, goed verpakt, goede prijs kwaliteit verhouding!

Je vind er wat je zoekt

Op de website gekeken, daar is meer dan genoeg keuze, op een overzichtelijke manier. Bestellen etc gaat simpel en onze stoelen en tafel werden snel geleverd. Heel tevreden met de gang van zaken.

Prima en naar verwachting

Kussens hadden wij al eens eerder gehad van dat merk en zijn ok. De parasol is volgens verwachting, de parasolvoet is minder van kwaliteit maar ok.

Toen ik deze site zag was het eerste wat opviel dat alle maten vermeld waren. Voor mij zijn de zithoogte en -diepte erg belangrijk voor een comfortabele zit. Hierdoor durfde ik het aan om deze stoel on-line te bestellen en ik ben niet teleur gesteld1 Geweldig en heel fijn met de traploos verstelbare rugleuning.

Comentarios sobre el Kiyoh