Snelle levering, kleine beschadiging, nette afhandeling

Prima ervaring. Tuintafel besteld (manifesto Sora). Levering na 3 werkdagen, keurig binnen beloofde 5 dagen. Prijs/kwaliteit verhouding lijkt goed. Pakket was netjes bezorgd en ingepakt. Bij uitpakken bleek helaas een kleine schade aan het tafelblad (coating eraf), wat uiteraard een teleurstelling was. Gemaild, incl foto en binnen 3 dagen een reactie met passende oplossing. Liever een tafel zonder schade gehad, maar afhandeling/service is gewoon netjes. We zijn tevreden.

Prima geadviseerd en een correcte bezorging.

Goed advies gekregen Stoelen in verschillende samenstellingen kunnen zien. Ook de aflevering was prima.

Zeer snelle en correcte levering

Via internet besteld en een paar dagen later (voor de verwachte leverdatum) geleverd! Alles klopt altijd. Eerdere aankopen in de zaak gedaan en wat een vriendelijk en behulpzaam personeel met passie voor hun werk!

Prachtige loungeset gekocht

Een prachtige loungeset heb ik gekocht bij Kees Smit! Goede kwaliteit, zit heerlijk, mijn zomer kan niet meer stuk. Groetjes Lindsay

Kan niet beter

Super website Super producten Super bezorgservice Super nazorg De zon ging letterlijk schijnen afgelopen vrijdag bij het bezorgen van de nieuwe set!! In het bijzonder wil ik nog de bezorgen noemen, zelden meegemaakt hoe vriendelijk, bescheiden en ook nog een goed woord over Kees Smit!

Netjes en vriendelijk geholpen met goede levering van producten nadien.

In de winkel van Almelo zijn we vriendelijk en correct geholpen door het aanwezige personeel. De levering werd beloofd in 5 werkdagen dit was echter 10 maar mogelijk kwam dit door de feestdagen en dat was voor ons geen probleem verder. De levering werd netjes aan huis gebracht en was zelf goed te monteren, de tekeningen hadden nog wel iets duidelijker kunnen zijn.

Mooi product en snelle levering

Mooi en compleet product en zeer snelle levering :)

Kees Smit, een bedrijf met pit en voor mij een nummer 1 hit!..

Voor Kees Smit een dikke pluim!.. Alles staat geweldig in mijn tuin. Het wordt keurig verpakt en afgeleverd tot aan de deur Dat geeft je echt een zonnig humeur! Ook krijg je alle info over de artikelen via de mail door Dat vind ik helemaal top hoor! Ik kan u aanbevelen te kopen bij Kees Smit. Voor mij is het een nummer 1 hit!

geweldig, ziet er degelijk uit en zit heerlijk!

Keurig op tijd geleverd, wij misten alleen een handleiding om de schommelbank in elkaar te zetten. Maar dankzij de handigheid van mijn man is het ons gelukt om hem te monteren.

Snelle en goede levering van de keter elite store box. Alles volgens afspraak. Als we weer op zoek zijn naar spullen voor de tuin gaan we zeker weer bij kees Smit kijken.

Prettige zaak, mooie producten en snelle levering

De winkel is prettig groot opgezet met alle rust om zelf rond te kijken. Uiteindelijk thuis de knoop doorgehakt en online besteld en de tuinstoelen waren snel geleverd!

Snel, efficiënt, gede service en kwaliteit

Zeer goeie service

Goede service erg vriendelijk

Sneller bezorgd als verwacht

Goed.

Snelle, nette levering

Nadat ik besteld had, kreeg ik netjes een bevestiging. Vervolgens werd ik op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de levering daarvan. 2 dagen later had ik m al ontvangen, super!

Heel erg goed, netjes, op tijd kan niet beter

Alles liep perfect, bestelling, levering, kwaliteit artikel Kan gewoon niet beter Kees Smit is een bedrijf met pit

Prima en luxe

Geweldige schommelbank. Mooi materiaal, zowel bank als bekleding. Prettige zithoogte (hoog). Ziet er solide uit. Duurde wel even voor ie goed en wel in elkaar zat, maar dan héb je ook wat. *duim omhoog!

Om door een ringetje te halen

Website, assortiment, bestelproces, bezorging; alles klopt bij Kees Smit. De beste aanbieder voor al je tuinmeubelen!

Heel fijne tuinkussens, snel geleverd!

Heel fijne tuinkussens. Zitten lekker en zien er mooi uit. En snel geleverd!

Echt super service

Echt n heel goede service en zeer klantgericht

veel keuze en goed en vriendelijk advies

Er is alle tijd en ruimte om tot een goede keuze te komen bij Kees Smit Almelo. Medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam. Inmiddels onze vierde aankoop van tuinsets en/of stoelen gedaan. We blijven terug komen...

Netjes, snel, perfect

Alles snel geleverd. Alles is netjes ingepakt er mist niks. Alles is precies zoals het op hun site staat.

Zorgvuldig verpakt en snel geleverd

De kwaliteit van de door ons aangeschafte houten tuinstoelen is goed. De stoel die we nabestelden was keurig ingepakt om beschadigingen te voorkomen. Levering was snel, zodat we nu al in de zon kunnen zitten.

Zeer goede service

Wij hebben 2 ROUGH-S Adirondack stoelen besteld. Helaas kregen wij ze niet zelf gemonteerd, ook niet met hulp van iemand anders en na raadpleging van het montage filmpje. Ik heb gebeld met de klantenservice en kreeg te horen dat ze het gingen oplossen. En dat hebben ze gedaan! We kregen 2 nieuwe stoelen geleverd en de montage er gratis bij: zeer goede service van Kees Smit!

Super ervaring!

Mooie loungebank gevonden en ontvangen. Helaas zat er een kleine beschadiging aan een poot. Geen probleem, mailtje gestuurd en onderdeel vervangen voor een nieuw exemplaar. Dus top geregeld bij Kees Smit!!

Comentarios sobre el Kiyoh