Zeer correct
Onderhoudsvrij. Zitcomform. Design top
Kan niet beter!
Onze eerste ervaring met Kees Smit, vandaar ook de 4 sterren. Wat betreft de site; helder en duidelijk. Geen overbodige info maar gerichte info voor hetgeen waar je naar op zoek bent. Redelijke prijzen! (vonden wij tenminste...) en veel keus! Dan de afhandeling, vlotte bezorging , netjes en degelijk verpakt! We hebben dat bij andere internetshops wel eens minder meegemaakt maar, hier was niets op aan te merken.
Top spullen en mooie kwaliteit wij zijn super blij dat je aankoop
Mooie stoelen besteld die goed in overleg werden geleverd. Ze staan prachtig!
Geweldig product. Alle andere containerboxen die ik op internet kon vinden vallen volledig weg tegen deze opbergbox. TOP
Snel en super goed verzorgd gekregen. Mooi, sterk en goede service
Goeie ervaring met Kees Smit!! Zou ik zeker weer bestellen!!
Super goed geholpen ,erg vriendelijk ,niks is te veel als je iets wil goeie prijzen en zeer goede kwaliteit ja ik raad het iedereen aan .ga eens kijken en je slaagt
Door de aankoop van de loungestoel is de zithoek zo gezellig geworden!! Jammer dat het kussen niet leverbaar is op dit moment, maar door een vachtje erin zit ie net zo lekker. Super blij mee!!
Vanaf bestelling tot en met ingebruikneming goed verzorgd. duidelijkheid over bezorgtijden. Goede instructie videos voor het assembleren en top kwaliteit materiaal.
Vrij standaard bestelling lijkt me: lounge bank met wat bijpassende accessoires. Afspraak "levering binnen 5 werkdagen en de transporteur neemt contact op voor de leverafspraak". Werkelijkheid: - kussens komen al snel op maandag; mededeling in mail op vrijdagmiddag-laat; geen contact opgenomen en ook geen mogelijkheid om contact op te nemen. - 1 kussen ontbrak: telefonisch onbereikbaar (na 1 uur wachtrij gestopt); reactie via mail duurt een week!). Kussen komen "vanzelf" 2 dagen later - Lounge bank bestelling kwijt: Kees verwijst naar de transporteur en geeft telefoonnummer, transporteur weet van niks en verwijst naar Kees. (telefonische bereikbaarheid "verbetert" naar half uur wachttijd) - Bank/bestelling wordt 2 dagen later toch gevonden: levering binnen 5 dagen was nog mogelijk geweest, maar men wenst daar niet op te acteren. - Vervolgens moet je zelf constateren dat de levering niet compleet is en het laatste onderdeeltje na moet jagen. Helpdeskmedewerkers doen hun best, als je ze eenmaal aan de lijn hebt. Contact was helemaal niet nodig geweest als "Kees" zijn werk conform afspraak gedaan had. (4x (vracht)auto laten rijden voor 1 levering: lekker duurzaam!) Later toch opgebeld door de service organisatie: Duidelijke erkenning dat er fouten zijn gemaakt. Het boetekleed wordt aangetrokken en geven blijk dat ze er echt van willen leren. Gaan we binnenkort maar 's in de herkansing!
Goedemiddag meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij nemen deze uiterst serieus en zijn daarom ook blij dat wij u hebben kunnen spreken. Fijn dat wij u het een en ander hebben kunnen toelichten en wij hopen dan ook dat wij dit naar tevredenheid voor u hebben opgelost. Mochten er nog vragen zijn dan vernemen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Revisión original
Goed geholpen en gevonden wat ik zocht. Levering duurde meer dan 5 dagen. Meubels makkelijk in onderhoud. Tafel was voor een leek lastig in elkaar te monteren.
Website is duidelijk Daarna goede communicatieve over levering Bestelling was goed verpakt, netjes op tijd geleverd, zeer tevreden
Goede kwaliteit van de spullen en snelle levering
Snelle levering en goede communicatie mbt het gekochte artikel via de mail
Geweldig die snelle afhandeling van een mooi produkt!
Goed geholpen en bij klacht alles direct naar tevredenheid opgelost.
Alles van begin tot eind soepel verlopen, en goed geregeld
Online besteld en thuis geleverd, de bank zit heerlijk.
Top! Snelle levering Alles is perfect geregeld
Waren vrijwel direct aan de beurt om ons voor te laten lichten over de bellagio tuinset.Zeer kundig advies.Een no nonsenszaak!! Klasse hoor!!
Prima service !
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate