Goede kwaliteit, nette prijzen

Fijn bedrijf, zeer tevreden.

Super geholpen

Goede ontvangst in de winkel. Waarna goede hulp, met mooie tips. Tussen bezoek winkel en bezorgmoment de juiste mailings gehad. Je voelt je gewaardeerd als klant, en op deze manier kom je graag terug. Doordat een normaal bezoek niet mogelijk is op dit moment krijg je ook nog netjes en flesje water mee, en uitnodiging terug te komen voor de koffie als dat weer mag.

Het beste advies bij aanschaf van een parasol

Zie bovenstaand.

Fijne service

Vriendelijk en eerlijk advies gekregen. Bezorging snel en met een glimlach bezorgd.

Ervaar, en zegt het voort

Geachte mevrouw/mijnheer Ik heb mijn ervaring gedeeld met fam. Meester, uit Enschede. En die hebben afgelopen werk een dure loungeset bij Kees Smit gekocht debotjaap#gmail.com

Erg netjes geholpen

En keurig net bezorgd

Gemoedelijke ontvangst en sympathieke verkoper

Parkeerruimte bij de ingang , hele grote keus en zeer prettig geholpen ; al met al heel erg blij met onze aankoop van de loungeset en de buitentafel met stoelen . Een AANRADER !

Super mooie collectie

Als je binnenkomt al heel attent en je wordt er goed en vakkundig geholpen, hele mooie collectie voor buiten en zelfs ook items voor binnen ! Aanrader !

Supergoed!,!,

We zijn vriendelijk ontvangen en zeer goed geholpen.Dat was deze keer zo maar de vorige keren dat we bij jullie zijn geweest ook.Zou deze winkel aan een ieder aanbevelen. Er wordt goed naar de eisen van de klant geluisterd, niks is teveel en wat heel belangrijk is niet opdringerig !! Wij gaan zeker de volgende keer weer naar jullie toe! Met vriendelijke groet, Tineke Bosman

Fijne zaak!!

Prettige zaak, kundig personeel en zeer snelle levering!

Top geregeld

Snel geleverd, prima product

Goed advies

Goed advies voor mijn balkon bij mijn nieuwe appartement. Als er veel wind staat waar ik nu ben komen wonen, deden mijn lichte stoelen een stoelendans. De nieuwe meubeltjes van jullie staan stevig en dus prima. Nu nog mooi weer, dan kan ik gaan genieten. En gaat het waaien, dan schuif ik de stoelen onder de tafel. Zo simpel advies, zo veel plezier voor mij. Bedankt Kees Smit

Geweldig groot aanbod, fijne verkoop- en aflever service

Prima bereikbaar, vriendelijk en adequaat personeel, goede voorlichting, prima aflever service.

wat een assortiment

de keuze is reuze. echt voor iedereen oud of jong is hier voor elke portemonnee wat te vinden

Topjes

Prettig ontvangst. Grote winkel maar vriendelijk en voldoende personeel geeft je een welkom gevoel

Tevreden & zeer goede kwaliteit

Via de website een hocker uit gezocht, maar bij ophalen twijfelde ik over de kleur. Ik had een verkeerd artikel nummer door gegeven. Wijzigen in de goede kleur was geen probleem, het kostte wel wat administratieve handelingen. Maar uiteindelijk heb ik de juiste kleur en matcht bij mijn andere relax-stoelen. Dankjewel Kees Smit!

Goede service en kwaliteit

Goede service gehad tijdens de aankoop; attente verkoopster en levering keurig. Super kwaliteit. Al met al heel tevreden!

Super fijn geholpen en een mooi product

Ik had op internet een mooie tafel gezien en wilde hem graag nog even in het echt zien. Ik werd snel en vriendelijk geholpen en kreeg goede informatie

Stoelen gekocht zeer tevreden

Ondanks de Corona maatregelen was ons winkel bezoek heel plezierig. Alles goed geregeld en oom gelijk 6 stoelen besteld. Keurig volgens afspraak thuis geleverd. Een tevreden klant!

Heb geprobeerd telefonisch contact op te nemen ivm fout e-mailadres waardoor er niet geleverd werd. Het 1. zó enorm slecht telefonisch bereikbaar zijn is echt een punt dat verbeterd moét worden evenals 2. het niet of veel te traag reageren op mail. Omdat ik in de winkel zelf (Almelo) zo prettig geholpen ben, zulke vriendelijke, aardige medewerkers daar, geef ik toch het maximale aantal sterren. Temeer om dat ik er alle vertrouwen in heb dat er verandering, duidelijke verbetering, komt in bovenstaande 2 minpunten.. Wij genieten erg van onze mooie tuinmeubels.

Uitstekende service vanaf de eerste stap bij binnenkomst tot de levering aan huis.

Heel fijn geholpen in de winkel. Goede klantenservice bij een vraag toen we thuis waren. En snelle levering maakt het af.

Top service en super veel keuze

Prachtige winkel met heel veel keuze. Heel goed geholpen. Service is top. Alles wordt gratis thuisbezorgd en je betaald pas bij aflevering.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie authentieke tuinmeubelen voor betaalbare prijzen.

Heel goed geholpen, prima, netjes

Exact het bankje gevonden zoals waarop ik hoopte

Heel goed en snel geholpen: Een stevig aluminiumbankje, precies wat ik zocht. Niet te groot dus niet zo zwaar als ik hem naar een zonnig of schaduwrijkplekje wil verzetten.

Comentarios sobre el Kiyoh