Alles ok !

Alles gratis thuisbezorgd, prima !

Dienblad besteld, volgende dag in huis

Perfect afhandeling, duidelijke aanwijzingen.

Gemakkelijk en goed, Kost geen moeite. Afhandeling vlot. Levering goed gecommuniceerd en uitgevoerd.

Snelle levering en superkwaliteit

De bestelde artikelen werden binnen 2 dagen na de bestelling afgeleverd. Prijs/kwaliteit heel erg goed en de voetenbankjes zijn in het echt nog mooier dan op de foto. Top!!

Prima service en levertijd!

In de webshop de bestelling gedaan, binnen een paar dagen netjes thuis afgeleverd! Helemaal blij mee!

Top bedrijf!

Bestellen ging heel gemakkelijk, aflevering was perfect. Onze ligbedden waren al gemonteerd, track and trace was ook superhandig, ook nog een sms gekregen met de aflevertijd. Het was onze eerste bestelling maar zeker niet de laatste!

goede ervaringen

Tuinbank besteld, volgende dag al huis. Supersnel,echt top! Alle onderdelen zaten goed verpakt en alles klopte. Bank moesten we zelf in elkaar zetten maar was geen probleem. Mochten we weer wat nodig hebben voor in de tuin gaan we zeker nog een keer bij Kees Smit tuinmeubelen bestellen.

Klantgericht

puur kwaliteit en,,,,op tijd geleverd

hoe mooi wordt t leven in de zomer zittend op een bellagio bravo tuinstoel

Nette chauffeur en netjes geleverd

Wij hebben stoelen van Hartman en een hangstoel besteld en de chauffeur was vroeger dan gepland, maar heel vriendelijk! Alles werd netjes nageteld.

Perfecte service

De bestelde tuinstoelen voldoen heel erg aan onze verwachtingen. Ze werden snel en netjes geleverd.

Alles volgens afspraak. Dus uitstekende service en kwaliteit

Snelle levering tegen scherpe prijs

Geheel in lijn met verwachting is alles vlot geleverd voor een gedegen product tegen een scherpe prijs!

Mooie tuinset en prima bezorging.

Mooie set

Alles volledig naar wens.

Na vergelijking op internet kwam ik bij Kees Smit terecht voor exact het artikel wat ik wilde hebben en ook tegen de laagst gevonden prijs. De bestelling is volledig naar wens verlopen en binnen de gestelde tijd afgeleverd. Kortom: bijzonder tevreden!

Top geregeld

Goeie kwaliteit en uiterst vriendelijke en op afgesproken tijd bezorging

Zien er goed uit

Heb ze pas kan er nog niet over oordelen

Super snelle en correcte levering.

Redelijk duidelijke bouwbeschrijving en een leuk tuinbankje ! Erg tevreden.

Snelle levering en goed verpakt

Online een bankje besteld en is snel geleverd.Later in de week 2 zitkussens gehaald en er was voldoende keus.Kwaliteit ziet er goed uit voor een redelijke prijs.

Super goed geregeld

Mooi duidelijke site met veel info van en over het product Na het bestellen / betalen zelf de afleverdag mogen bepalen, via een mail van de transporteur. Dag voor de afleverdag zie je op de site het aflever moment echt super geregeld van begin tot eind. Ook super tevreden net het product wat goed verpakt zat. Top.

Ik vraag of ik een kadobon van €250 kan bestellen. Krijg ik een mail dat ze deze al voor mij hebben klaargezet in de winkelmand, hoe fijn! In een leuke doos en tas verpakt en thuisbezorgd.. Een zeer tevreden klant!

Zeer ruime keuze

Veel keus in veel verschillende stijlen. We werden zeer vriendelijk geholpen, men nam alle tijd voor ons. Prijs/kwaliteit is prima! Fijne, snelle levering.

Mooi tuinmeubilair en snelle levering

Via internet een stoel met kussen besteld. Werden binnen 3 dagen geleverd. Het kussen was niet goed gestikt, daar heb ik over gemaild. Het duurde wel meer dan een week voor ik antwoord kreeg. Beetje een minpuntje. Ik kon het kussen meteen ruilen in Amersfoort. 5 minuten en klaar. Dat is dan weer top!

Snelle levering, prima kwaliteit en het tuinkussens ziet er uit als op de foto.

Nu eens een keer niet teleurgesteld zijn als je een pakket opent en de inhoud absoluut niet aan je verwachtingen voldoet. De kleur is fantastisch en het kussen zit heerlijk.

Comentarios sobre el Kiyoh