Zorgeloos bestellen en genieten

Kees Smit tuinmeubelen voor kwaliteit; dat is een feit!

Gewoon geweldig

Nadat wij begin van dit jaar een tafel bij jullie hadden gekocht en ook toen uitermate tevreden waren over jullie diensten was het voor ons duidelijk dat de bank ook bij jullie werd besteld.

bij onze aankoop brak de zon door

Wat een mooie winkel, wat een personeel. Je kunt hier van alles vinden en niets is hen teveel. Hun artikelen zijn van hoge kwaliteit en u kunt rustig zoeken, want ze nemen voor u ruimschoots tijd. Met uw aankoop bent u zeker tevree. bovendien krijgt u altijd een leuke attentie mee. Van opbergbox tot loungesets, waar men graag op zit. Voor al uw Tuinmeubelen, ga naar: KEES SMIT.

Gewoon goed

Besteld, geleverd, genieten

nette 'on time' aanlevering. prima service

- snelle bezorging in Friesland. goede service

Uistekend

Wij zijn uitstekend geholpen en de tuinmeubelen zijn perfect bezorgd

Helemaal goed

Dekchair voor het weekend besteld en maandag al binnen. Goed verpakt en duidelijke instructie per mail. Keurig

Snel en goed

Makkelijk kiezen op de website, bestellen was erg eenvoudig. Levering was veel sneller dan verwacht.

Super en goed geïnformeerde afhandeling van de bestelling .

Top. Goed en snelle levering.

Snelle en goede levering. Fijn dat er een link is toegestuurd met daarin een filmpje hoe de opberghok te monteren. Top!

Ruime opbergbox makkelijk in elkaar te zetten erg blij mee

Goede kwaliteit en snelle levering

Gewoon goed!

Snelle en keurige levering van perfect product

Zeer accuraat.

Zeer snelle levering en je wordt prima op de hoogte gehouden. Het is een geoliede machine!

Mooie tuinmeubelen en een goede service. En een prettige webshop.

Snelle levering , maten oké top

Duidelijke site mooie artikelen

Hoogwaardige kwaliteit voor een prima prijs !

De levering was snel, de montage goed te doen met goede hulpmiddelen. Wij zijn helemaal tevreden met onze nieuwe bank en stoelen !

netjes

ondanks dat de bestelling de eerste keer niet compleet was is er hard gewerkt om alles toch binnen een paar dagen te leveren

Goede ervaring

Prima service en goede en snelle levering.

Makkelijk besteld online en zelf dag bepalen wanneer het moet komen

Was goed geregeld

Prima kwaliteit en services

Eenvoudig bestellen, snel bezorgd en prima kwaliteit. Tafel is eenvoudig te monteren, ziet er netjes uit en staat stabiel. Makkelijk ook dat het bezorgen handig zelf in te plannen is. en bezorger geeft 15 minuten van te voren aan dat hij onderweg is

- Ruime keuze - Vriendelijke hulp in de winkel A'foort. - Snelle levering - Mooie producten (tuinset enz.)

Perfect geleverd!

Na bestelling te hebben doorgegeven, werd gemeld dat de levering enkele dagen zou duren, maar het kwam al de volgende dag!! Heel snel, geweldig!!

De bestelling werd zeer snel en correct geleverd. Het was even puzzelen met de handleiding, maar daarna konden we fijn in de zon zitten.

gezien, gekocht, besteld en gekregen zoals wij het wensten.

Naar Kees Smit, Amersfoort gereden om daar 4 stoelen te gaan bekijken die wij op de site hadden gezien. Nadat wij hier in gezeten hadden zagen wij een voor ons beter alternatief. Goede stoelen, leuke vorm en incl. kussens. Verkoper erbij, praatje gezellig, besteld bericht van Brink gehad wanneer ze kwamen en na 1,5 week binnen gekregen en aan de chauffeur betaald. Verder alles ok.

Comentarios sobre el Kiyoh