Hadden mooie tuinset bestelt echter toen we hem uitgepakt hadden en we hem hadden staan zagen we een beschadiging op onze bank. Na een telefoontje krijgen we een nieuwe bank en wordt er volgende week een nieuwe bank geleverd

Zeer tevreden!

Bij Kees Smit een container ombouw aangeschaft. Prima op de hoogte gehouden van de levering, een installatie video ontvangen en de ombouw staat en is prachtig! Top service!

Mooie kwaliteit voor goede prijs

Levering netjes optijd en zoals afgesproken! Dik tevreden

Service is prima.

Prachtig assortiment, goede kwaliteit.

Prachtig assortiment, goede kwaliteit

Wij hebben een tuinstoel gekocht bij jullie erg tevreden over en een plateau.En nu zouden we nog een tafelkleed willen hebben voor op de taffel hij is rond Hij is 1 meter 80 zou dus super zijn Gr AnnAnne-Marie

goede service

Naar verwachting

Alle communicatie en bezorging verliep volgens verwachting.

Wat een keuze!

We waren wel eens wat eerder geweest. Maar wat een keuze. Veel personeel. We zijn goed geholpen. Iedereen vriendelijk en met verstand van zaken. Dat is erg prettig. We kregen 2 flesjes water mee voor de terugreis. Een kleine attentie maar wel heel fijn. Helaas heb ik de mail van de transporteur Om een bezorg afspraak te maken gemist. Die vond ik later in mn spambox. Ik was in de veronderstelling dat ik zou worden gebeld. Dit is mn enige verbeterpunt. En de loungebank? Die staat. Niet na 5 werkdagen maar nu na 8 werkdagen. Maar…. Topaankoop. Zo blij mee!!

Uitstekend klantgericht

Goede advisering prettige afhandeling

Uitstekende webwinkel, aanrader.

Mijn ervaringen met Kees Smit zijn uitstekend, niets op aan te merken. Aankoop wordt snel verwerkt, bezorging is voorspoedig.

Goede spullen en goede service

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Het zijn mooie en goede meubelen. Ze zitten heerlijk en zijn degelijk. Deze aankoop was een aanvulling op de al eerder gekochte meubelen.

Service gericht

Verkoopster aan de telefoon zeer behulpzaam. Chauffeur het zelfde. Over mijn tuinset de stoel is oké. De bank wat betreft het zitkussen minder. Na een keer een uurtje gebruik is de stof al aan het rekken. Waarschijnlijk omdat het een lang kussen is , ik heb drie zit bank En de zit is erg hard.

Hele goede service!

Per ongeluk verkeerde tuintafel besteld (niet goed gelezen, stom van me...). Toen ik belde werd ik zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Uiteindelijk andere tafel kunnen krijgen die op internet niet meer beschikbaar was, maar waar er nog 1 van in de winkel stond. Superservice! Mooie tafel door vriendelijke mannen keurig op tijd bezorgd. Ik ben erg tevreden en kan Kees Smit Tuinmeubelen van harte aanbevelen.

Geweldige service en snelle levering mooie producten goeie kwalitejt

Mooie grote gas brander voor op tafel voor buiten gekocht voor mijn moeder. Heel goed verpakt waardoor het niet kapot kan via de post en stevig materiaal. En snel geleverd!

Super tevreden met mijn aankoop!

Vanaf het moment dat ik het pakket bezorgd kreeg en uit de doos haalde werd bevestigd dat ik de juiste aankoop heb gedaan.

Superwinkel met een uitstekende service!

Uitstekende winkel die inspeelt op de situatie. Een parasol online gekocht waarbii alles tot in de puntjes is geregeld van informatie, handleiding video tot transport. En daarnaast producten met goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima levering en service

Snelle levering , goede prijs kwaliteit verhouding.

Besteld en de volgende dag in huis. Ziet er goed uit en past perfect.

Snel en goed

Goede website en snelle levering

Erg tevreden

Super blij met onze voetenbankje. Dat ze in hoogte verstelbaar zijn is erg handig. We hebben ook nog een teak deck hair met kussen er bij gekocht. Alles werd netjes afgeleverd. Laat nu de zon maar komen.

Prima kwaliteit voor een mooie prijs!

Prachtige spullen, geleverd zoals afgesproken.

Zeer tevreden over de service.

Ik ben erg tevreden, snelle levering. Ik kan nu heerlijk genieten van de zon!

Zeer snelle bezorging

Zeer tevreden over het bestelde meubel. Was snel bezorgd, precies op tijd voor het mooie weer.

snelle levering, netjes verpakt, fijne stoelen

enige opmerking; de kussens (zeer licht gewicht) werden apart geleverd met een koerier, twee uur voordat de stoelen werden geleverd. Dit leek mij een overbodige actie en niet zo heel handig ingepland voor de koerier.

Comentarios sobre el Kiyoh