prima bedrijf, nooit gezeur, goeie producten, redelijke prijzen.

prima bedrijf, nooit gezeur, goeie producten, redelijke prijzen.

Jullie reageren direct op een vraag, alsof ik in de winkel zelf sta.

De vraag, die ik in een email stelde, werd heel snel en naar tevredenheid beantwoord. Hierdoor durfde ik het meteen aan, om een parasol bij jullie te bestellen.

Prachtig meubilair, goede kwaliteit, snelle levering en prima nazorg

Wij hebben diverse meubels gekocht bij Kees Smit. Het bestelling ging heel soepel. Ook de levering was prima verzorgd; de chauffeur heeft alles helpen uitpakken en voor ons neergezet. Bij vragen over onderhoud zijn we prima geholpen door de service-afdeling. Kortom een prima bedrijf met goede service.

Tuinbankje

Tuinbankje online besteld. Vlotte levering en het bankje voldoet aan de verwachtingen.

mooie bank

goede ervaring: mooie bank en eenvoudig in elkaar te zetten, goede informatie wanneer geleverd

netjes, snel en goed

Aanbevelingswaardig

Mooie producten!

Snellere levering dan verwacht

Wij raden zeker andere aan om bij jullie te kopen

Super bedrijf

Contact met bedrijf is super! Prijzen zijn ook lager dan bij de concurrent. Levering ook zeer snel.

Uitstekende ervaring

De levering was keurig op tijd. Het product was keurig verpakt en zonder schade. Het ligbed is in 1 woord geweldig.

Na de snelle levering was er toch iets aan de stoelen maar na een belletje was het probleem zeer snel na tevredenheid opgelost .

Kwaliteit

Mooie deckchair, met tyinkussen, mooie kwaliteit!

Goede service snelle levering, chauffeur belt een half uurtje vantevoren om te zeggen dat hij er aan komt en dat klopt ook!

In alle jaren nog nooit teleurgesteld: topkwaliteit!!!

Uiterst vriendelijk geholpen geworden

Positief.

De aflevering is volgens afspraak verlopen. We werden goed geïnformeerd betreffende het transport met Jos Düsseldorf. De parasol met voet is helemaal naar wens. Mooie ecru kleur en stof.

Mooie tuinkussens. Verschillende kleuren geprobeerd. Snel geleverd. Gratis bezorgen én retour.

Leuke tuinset voor een redelijke prijs

Duidelijke website met voor ieder wat wils. Snelle en prima levering van onze tuinset. Laat de zomer maar komen!

Zeer tevreden, goede webshop en netjes afgeleverd , vooraf zelfs telefonisch aangemeld.

Topbedrijf

Al diverse tuinartikelen gekocht, keurige levering en goede communicatie, prima prijs-kwaliteitverhouding

Materiaal is prima en snel gebracht

Klantenservice onbereikbaar

Zeer slechte bereikbaarheid van klantenservice. Als je het contactformulier invult voor het stellen van een vraag, hoor je helemaal niets meer. Dan maar bellen. Meer dan een half uur in de wachtrij. Maar opgehangen. Toen rechtstreeks een e-mail gestuurd. Dan ontvangen je een automatisch bericht dan je binnen 10 dagen een reactie ontvang. 10 dagen! Bizar. Zo ga je niet met klanten om.

2x iets besteld. 2x was iets mee. Zeer slechte na service

We zijn nieuwe klant en hebben slechte ervaringen met de service. Het assortiment en de website is mooi. de after service slecht. Bij de eerste bestelling van een tuinbankje kon je zien zien dat een geretourneerd exemplaar was. Het bank je was onbeschadigd, maar de bevestigings ringen nodig om te monteren waren incompleet. Bij de tweede bestelling van tuinkussens, was er 1 kussen niet goed gestikt. Kan alleen als je de klanten service belt voor retourformulier. Na 2x meer dan 20 minuten gewacht te hebben opgehangen. nog steeds geen antwoord. Bij het wachten hoor je een zenuwendeuntje. Downloaden van retourformulier kan niet. Kortom als alles goed goed OK, als er iets is ben je een frustratie rijker. Bol.com doet dit beter!

Klacht over bereikbaarheid klantenservice werd goed opgelost.

We hadden een Cosi gekocht bij Kees Smit. Echter was deze defect. Hadden moeite contact te krijgen met de klantenservice. Toen zelf maar naar de vestiging Amersfoort gereden. Daar werd het product omgeruild voor een nieuw exemplaar. De medewerker bood zelfs aan iemand langs te sturen als de aansluiting op het gas weer niet zou lukken. Thuis bleek ook deze cosi niet te werken. Nog dezelfde dag kwam een medewerker langs. Deze constateerde dat ook deze cosi niet werkte. Hij had een nieuw exemplaar bij zich, die hij direct installeerde. De klantenservice is slecht bereikbaar, maar de aftersales is echt top!

Snelle service!

Mooie kwaliteit van de geleverde kussens!

super service

Bestellen was makkelijk en daarna kon ik zelf het bezorgmoment kiezen. Emails ontvangen over het onderhoud en hoe het in elkaar te zetten. De prijs was goed en de kwaliteit is goed. Alom een super service. Ik zal hier zeker weer kopen.

Comentarios sobre el Kiyoh