Kwaliteit

Het tuinmeubel wat ik heb gekocht is mooi en van prima kwaliteit. Bezorging is snel en attent, de bezorger belt half uur van te voren. Dik tevreden!

Geweldige kwaliteits stoelkussens

Snelle levering en betaalbaar

Ruim tuinassortiment kwalitatief goed goede service

Ik heb al diverse keren tuinmeubels besteld bij Kees Smits, de laatste keer twee parasols met hoezen, en ben hierover erg tevreden. Zowel wat de kwaliteit betreft als de snelle levering en goede service. Wat ik ook fijn vind is het ruime aanbod, voor elke smaak en portemonnee wat wils, en dat je zowel via de site als in de winkel goed voorgelicht wordt..

Prima webshop en snelle levering

Bestelling werd mooi op tijd geleverd. Werken ook met een goede transporteur.

Nette en snelle levering! Stoelen zitten goed

Supper service

Had vier stoelen besteld 2 waren beschadigd even een belletje encworden keurig omgeruild supper supper service

Krukje besteld passend bij de tuintafel (ook eerder aangeschaft bij Kees Smit). Super snel bezorgd! Uitpakken en aanschuiven, helemaal fijn. De kruk zelf is robuust, degelijk en zithoogte is perfect voor de tafel. We gebruiken met ook als bijzettafeltje.

Klaptafel voor in de tuin besteld. Ik had alleen te laat door dat ik een account kon aanmaken, hierdoor kon ik de status niet volgen. De bestelling werd binnen 5 werkdagen geleverd. Ik kreeg netjes een e-mail van het transportbedrijf om een bezorgafspraak te maken. Ik zal in de toekomst zeker nog eens bestellen als ik wat nodig heb.

Snelle en juiste levering.

Snelle en juiste levering!

Snel en een goede beschrijving zit lekker heel blij

Snel, goede kwaliteit en duidelijke handleiding

Zie boven

Goede service en snelle bezorging

Na contact op te hebben genomen met de klantenservice zeer goed en vriendelijk geholpen. Na bestellen een instructievideo ontvangen voor het in elkaar zetten van het product wat het allemaal net een stukje makkelijker maakte. Zeker een aanrader! Scherpe prijs, goede service en snelle bezorging!

Prima verlopen

Perfecte levering precies volgens afspraak. Product bevalt toppie.

Snel en goed geholpen met mijn bestelling

Telefonisch besteld omdat ik niet alle onderdelen in de webshop kon vinden. Erg vriendelijk te woord gestaan en na 5 dagen werden de tuinmeubelen gratis bezorgd. Verliep allemaal soepel, mooie meubelen.

Zeer ruime keuze in de webshop. Duidelijke foto’s en maten van alle meubelen.

Super bedrijf met geweldige tuinmeubelen

Mooie tafel mogen ontvangen, netjes verpakt. Heel erg blij mee.

Prima service, mooie materialen!

Bestelling werd zeer vlot geleverd, goede prijs kwaliteit verhouding.

TOP !!!

Uitstekend geadviseerd in Amersfoort, prima geïnformeerd na bestelling en exact volgens planning op mijn verjaardag precies op de afgesproken tijd bezorgd: in één woord grandioos !

Fantastisch!

Had parasol besteld en achteraf kwam mijn man erachter dat deze veel te grote zou zijn voor ons balkon. Werd zonder problemen veranderd in een kleinere maat. Gisteren bezorgd en we kunnen niet wachten tot de zon gaat schijnen!

Fijne set stoelen

Stoelen besteld, werden snel en goed geleverd, heel blij met mjjn nieiwe setje

Top, snelle levering

Zondag besteld, dinsdag binnen! En de stoelen zitten heerlijk! Kort maar krachtig!!

Goede en snelle service

Goede en snelle service met goede begeleidende informatie. Met name de on line instructies voor het monteren van de container berging

Bijzonder goed.

Duidelijke uitleg, snelle levering.

Elk jaar genieten wij steeds opnieuw van Kees Smit teunmeubilair!

Van zithoek tot eethoek, van linde tot parasols alles even mooi en het blijft prachtig! We genieten al jaren van uw bedrijf.

Goed geholpen door vriendelijke medewerker

De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Er ligt geen druk op verkopen, maar op goed advies. En dat merk je, er wordt alle tijd genomen, ook als je zelf even verder wilt kijken.

Comentarios sobre el Kiyoh