Mooi product,en snelle levering

Uitstekend geholpen.

Bij deze bestelling kon ik met de vervoerder een leverdatum afspreken.

Gekocht via de website, totaal geen spijt.

Eerst uitvoerig op het internet gestruind, uiteindelijk uitgekomen bij Kees Smit door het ruime aanbod en bestelopties. Eigenlijk is dit -mede door corona- de eerste keer dat wij via een afbeelding op de website een dergelijke tuinset kopen. De verkoopadviseur reageerde snel, duidelijke taal. Uiteindelijk is de set in twee leveringen gekomen. Keurig verpakt en ook de vervoerder verdiend een dikke pluim.

goede onderneming

Heb goede ervaringen met Kees Smit, doen niet moeilijk als er iets niet klopt, wordt netjes opgelost

Een mooie set voor betaalbare prijs en snel geleverd

Ik heb mijn stoelen eenvoudig kunnen bestellen en deze zijn snel geleverd

prachtige stoeltjes

snel geleverd, degelijk verpakt, mooi materiaal

Mijn stoelen zitten heerlijk met jullie kussens.

Zo besteld, gelijk geleverd!

Uitstekend materiaal tegen goede prijzen

Kwaliteit is duidelijk terug te zien. Zelfs in een simpele parasol hoes die we onlangs gekocht hebben, handig en makkelijk met een draagstok.

Zeer klantvriendelijk en leveren kwaliteit

De online bestelling die wij hebben gedaan is in werkelijkheid mooier dan verwacht. Kwaliteit van de kussens is hoog en het materiaal van de loungeset is lichtgewicht en keurig afgewerkt. Goed verpakt voor het transport, waardoor schade eigenlijk onmogelijk is. Via hun transportfirma zeer netjes te woord gestaan en ook behulpzaam bij het afleveren. De chauffeur heeft alles netjes in onze garage gezet. Prima service!

Top bedrijf, mooie spullen!!

Ruime keus uit veel artikelen met goede kwaliteit!! Heel tevreden!!

Maar alle tevredenheid geholpen om het complete gevoel te krijgen.

2 deckhands online besteld. Vlotte levering. Ik was 2 ligkussens vergeten, dus deze middels een telefonisch contact ‘bijbesteld’ en werden ook vlot nageleverd. Zeer tevreden en genietend. 1 tip: mail sneller beantwoorden.

Top.

Besteld en binnen 3 dagen bezorgd. Netjes verpakt. Parasol was perfect, het tuinkussens was helaas te smal, dus die heb ik retour gestuurd. Geen kosten voor het terug sturen. Nette afwikkeling.

snel geleverd met extra mails over inelkaar zetten en na levering over onderhoud TOPPIE

Gewoon goed!

Mooie spullen goede levering en zelfs op zaterdagavond nog antwoord vanuit de klantenservice . Super!

GEWELDIGE SERVICE

Het leek overtoon wel Zeer snelle bezorging goed zittende stoelen

Alles prima verlopen

Mooie tuinbank gekocht, erg blij mee. Netjes op de hoogte gesteld rondom bezorgen en kan jezelf plannen met leverancier wanneer. Top!

Prima levering, vriendelijk personeel. Goede producten. In een woord fantastisch

Goed geholpen

In de winkel ben ik erg vriendelijk geholpen door een verkoper die echt meedacht met onze situatie. Erg prettig, en daardoor waren snel klaar.

Mooie zaak en leveren kwaliteit

Besteld product voldoet volledig aan de verwachtingen mooie kwaliteit

Snelle levering, mooie kussens in prachtige kleur. Staat vrolijk en zit goed.

heel goed

bestelling, bezorging, uitleg : super vooral ook het filmpje met uitleg !

mooie site!

Complete, uitgebreide website! Leuk om in rond te neuzen, precies gezonden wat ik zocht!

Veel keus en keurig bezorgd

Ik heb bij Kees Smit ligstoelen van Applebee gekocht. Erg mooi en solide. En het is ook snel bezorgd.

Comentarios sobre el Kiyoh