Top kwaliteit en supersnel geleverd.

Super snel geleverd en geweldige kwaliteit! We kopen met regelmaat met Kees Smith, altijd tiptop in orde

super goede service!!

Wat een top bedrijf! Seper snelle levering en alles keurig netjes achteom in de tuin gezet! TOP

Goede beschrijving, prima meubels, vriendelijkheid bij aflevering liet te wensen over. Medewerkers in de winkel super vriendelijk. Medewerker van aflevering was ronduit asociaal, chagrijnig en bot.

Snelle levering. Prima producten.

Keurig geleverd, nette prijs.

Gezocht, gevonden, besteld.... Prima opbergkist, paar dagen later geleverd.

Uitmuntend assortiment met keuze in diverse kwaliteiten en prijsklassen

Makkelijk zoeken op de webside. Voelt aan als shoppen. mooie afbeeldingen en technische specificaties overzichtelijk vermeld. Alternatieven en vergelijkbare producten in verschillende prijs en kwaliteitsklassen. Nette prijzen en betrouwbaar vervoer.

Zeer tevreden.

Duidelijke webshop. Makkelijk om te bestellen en duidelijke berichten over bestelling en levering. Goed georganiseerd bedrijf. Zeker een aanrader.

Snelle levering en duidelijke website. Je ziet wat je koopt.

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit.

levering en contact is top

Volgens afspraak e.e.a. keurig afgeleverd. Communicatie, afspraak top. Nu maar genieten van onze nieuwe tuinstoel. Jammer dat ze er niet mooi weer bij hebben geleverd ;) Zeker aanbeveling.

Mooie producten en snelle service!

2 assecoires besteld bij Kees Smit tuinmeubelen. Het bestelproces was duidelijk en ging snel. Levering ook volgens afspraak. Hele mooie producten. Kortom een aanrader om hier te bestellen!

Binnen één werkdag werd de teakhouten bank keurig door PostNL afgeleverd, bijpassende kussens keurig verpakt in aparte doos. Heel blij mee! Nu nog in elkaar zetten ☺️

Super blij!

Heel erg tevreden met de tuinbank. De bank zit zo lekker dat we geen kussentjes nodig hebben. Enige minpuntje was dat wij geen keus hadden welke dag de bank geleverd zou worden en wij de dag ook niet konden wijzigen. Wij dachten dat dit wel mogelijk was maar dit zal eerder aan het bezorgings bedrijf liggen.

Tuinstoel tête-à-tête besteld en deze werd zeer snel geleverd en bezorgd wat erg fijn is. Dus ga zo door!!!

Keurig geregeld

De bestelling was op tijd geleverd

Mooi bankje

Mooie houten bank mooi op tijd en vriendelijk bezorgd

Makkelijk besteld, snelle levering, mooi product!!

tevreden

Fijne website, snelle levering

Duidelijke communicatie. Snelle levering. Mooie produkten.

superaanbieding

dat ik een tete a tete wilde was duidelijk maar bij wie ik zag jullie site en wist het meteen kees smit gaat het worden dan weet ik zeker dat ik kwaliteit voor mijn geld heb en een goede servise nu nog het zonnetje en zitten maar

Uitstekende service na aankoop.

Ze doen er echt alles aan om je als klant tevreden te houden. Wij hadden problemen met een tafel, deze werd kosteloos vervangen en de oude tafel werd opgehaald zonder al teveel gedoe. Top bedrijf.

Kreeg een mailtje met het verzoek om mijn ervaring over de bezorging te delen maar toen was mijn bestelling nog niet aangekomen. Hahaha maar dat duurde daarna niet lang en het werd keurig en vriendelijk afgeleverd.

Prima!!!!!!

Mooie, confortabele tuinstoelen. Ben heel tevreden. Ook wat service en perfecte timing van levering betreft: een dikke proficiat. Ik zal Kees Smit aan iedereen aanraden. Ik hoop kans te maken...ik zou nog graag de bergingtas voor de kussens aanschaffen.

Snelle levering en netjes verpakt

Vriendelijke, meedenkende klantenservice!

Er werd snel en professioneel gereageerd op vragen. Er werd meegedacht in oplossingen wat de drempel om een bestelling te plaatsen erg laag maakte. Ik moet mijn bestelling nog ontvangen maar door de heldere communicatie en het nakomen van eerdere afspraken heb ik hier alle vertrouwen in.

Makkelijk en snel geleverd

Prettige winkelervaring op de site. Mooie tuinstoelen uitgezocht die vervolgens snel geleverd werden. Prima en zoals het moet.

Comentarios sobre el Kiyoh