Snelle levering goede materialen

Houten tuinstoelen van Sunyard gekocht met kussens Madison. Heel tevreden over!!

Te vroeg maar prima bankje

We kregen keurig een dag van tevoren een tijdvak waarin het bankje bezorgd zou worden. Wordt ik ruim een uur vantevoren gebeld dat ze aan de deur staan. Ze waren gelukkig wel relaxt. En het tuinbankje top!

Geweldige kwaliteit

Goeie en snelle service. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering. Prima kwaliteitsproduct; heel erg blij mee!

Je kan zelf de dag bepalen wanneer het geleverd word. Een telefoontje van de bezorger wanneer hij er is Heel blij mee keurig in de garage gezet

Goede en snelle service en geweldige kwaliteit

Op tijd geleverd en goed verpakt.

Op tijd geleverd, goed verpakt en makkelijk in gebruik.

Betrouwbaar

Voor de eerste keer besteld. Prima, snelle levering, duidelijke beschrijving en mooi product overeenkomstig met de foto's op de website.

Super website, super service, supersnelle levering

Zeer positief van begin tot einde.

De afhandeling van de klacht is naar tevredenheid verlopen.

De afhandeling van onze klacht is naar tevredenheid verlopen. Minder te spreken zijn wij over de zeer slechte bereikbaarheid van uw bedrijf. Op dinsdag 4 mei zijn wij bijna de hele dag in de weer geweest om iemand van uw organisatie telefonisch ge spreken te krijgen. Erg klantonvriendelijk en heel irritant. Het was onze vrije dag maar we zijn de hele dag alleen maar hier mee bezig geweest. Erg jammer en niet passend bij het beeld wat wij van uw bedrijf hebben.

gewoon goed,zoals ik ook zou doen.100procent.

gewoon wat ik verwacht had is uitgekomen,top leveringdoor een goed geoliedde machine(bedrijf)

Goede service.

Afhandeling en levering zeer goed

Ook vooraf telefonisch gestelde vragen over dit product werden naar tevredenheid beantwoord

Uitmuntend

Zeer snelle levering . Je word via mail op de hoogte gehouden en je krijgt zelfs een montage video toegestuurd

Mooie producten.

De mooie producten zijn netjes geleverd met een paar dagen ertussen. Dat laatste had ik graag even vernomen via e-mail of op de pakbon van het eerste geleverde artikel.

Prima bankje voor een goede prijs!

Mooie kwaliteit bankje. Makkelijk in elkaar te zetten. Alle onderdelen hadden letters erop. En er werd ook nog een instructiefilmpje bij gestuurd. Wij zijn dik tevreden!

Een Top Bedrijf

Order goed geregeld.

Correcte beantwoording mail en snelle levering.

2 rugkussens besteld. Kleur past prima bij eerder bestelde kussens dus zeer tevreden.

Prima service. Snelle levering

Duidelijke site. Snelle afhandeling.

Mooie meubelen - aftersales valtbtegen

Tuinset is keurig op tijd geleverd. Echter nog steeds geen antwoord op een bericht via het contactformulier. Dat is teleurstellend.

Kees Smit doet het uitstekend!

Wij konden onze Lafuma relaxstoelen snel op de website vinden en binnen 2 dagen werden ze al bezorgd!

Snelle service en levering

Kussentas snel binnen en netjes verpakt.

Snelle levering Mooie verpakking Tuinkussens precies zoals omschreven, heel blij mee

Een goede service

Een groot aanbod

Dit zijn de echte tuinmeubel kenners

Een goede efficiënte tuinmeubel zaak. Daarmee een perfecte prijs/kwaliteit verhouding Ik ben meer dan tevreden

Zeer blij met de gekochte producten.

Mooi product,prima verpakt en bezorgd in dé periode wat was afgesproken door een vriendelijke hulpvaardige bezorger.

Comentarios sobre el Kiyoh