Geweldige service, goede communicatie, scherpe acties en snelle levering. Een mooie winkel en een prettige website. Zeker een aanrader!

Goede prijs, kwaliteitverhouding en snelle bezorging.

De kussens zijn mooi en comfortabel. Kees smid heeft een goede service waar onder een snelle bezorging.

Vlotte afhandeling van de bestelling

Razendsnelle levering.

Mooie producten van goede kwaliteit.

Ik heb een tete á tete set besteld en deze werd 2 dagen later al geleverd. Mooi robuuste set. Heel fijn dat je een mail met instructie video ontvangt. Keurige service!

Snel en netjes bezorgt

Alles goed verzorgd

Snelle levering en goed product

De video bij het product was echt super handig

Goede service en mooie producten

Alles in goede orde geleverd, heel tevreden!

Top kwaliteit

Blij met mijn keuze, voldoende handige informatie qua installeren. Mooi materiaal, zoals weergegeven op de site. Perfect geleverd, men komt belofte na!

Blij met mijn duo bankje

Tevreden over mijn duo bankje

Mooie winkel , prima service!

Goede parkeergelegenheid , daar begint het al mee, mooie parkeergarage ! Ruime sortering , en goede prijs / kwaliteit verhouding .

Top!!!

Goede keuze kunnen maken door prima info op de website. Vlotte levering, prima communicatie. Geleverde is precies wat we verwachtten. Prima handleiding en duidelijk instructiefilmpje voor montage. Wij zijn zeer tevreden!

Snel geleverd en prima communicatie

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Top website en levering!

Overzichtelijke website. Snel gevonden wat ik zocht. Snelle levering en op tijd bezorgd. Tevreden!

Krijg gelijk een mail ! Er is kontakt met de winkel en op tijd geleverd!

Goed en prettig advies en correcte levering.

We konden op relaxte wijze tuinmeubels bekijken zonder enige vorm van dwang. Dat gaf een vertrouwd gevoel en waar nodig kregen we advies bij onze mogelijke keuze. Bovenstaande heeft uiteindelijk ook geresulteerd in de aankoop van onze loungeset. We zullen zeker Kees Smit aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.

Doet wat het belooft.

Stoelen zijn van uitstekende kwaliteit. Keurig op tijd geleverd en zeer deugdelijk verpakt. In 1 woord TOP!

Goede en snelle levering

Tuinset gekocht. Prima materiaal. Goede en snelle levering

Snel en netjes geleverd top

Schroeven in pakket klopten niet: verder uitstekend!

Het betrof de Keter Store-It-out Max Shed opbergbox 146cm - Antraciet. De schroeven die meegeleverd waren, pasten niet. Ik kan me haast niet voorstellen dat deze klacht niet eerder is voorgekomen: het betreft immers een standaard Keter pakket. Uiteindelijk uit eigen voorraad andere gepakt en hiermee de tuinkist in elkaar gezet. Levering en communicatie waren verder uitstekend.

Deskundige hulp in de winkel, vlotte levering en de tafel werd netjes voor ons in elkaar gezet.

Deskundige hulp in de winkel, vlotte levering en de tafel werd netjes in elkaar gezet voor ons.

De werkelijkheid overtrof alle verwachting!

Wij werden een warm welkom geheten, Mike die ons geholpen heeft onze wensen goed beluisterd en heeft ons uitstekend geholpen.

ze hebben een ruime keus en wordt vlot bezorgd had het met 2 dagen in huis

prima verzorgd

Alles kwam op tijd en was prima verzorgd. Het enige probleem was de verpakking. Was allemaal heeeel erg goed ingepakt en daardoor lastig uit te pakken.

Comentarios sobre el Kiyoh