bestellen en tijdig bezorgd

prima klantvriendelijkheid. prima service bij retouneren.

Uitstekend geholpen met het bestellen van kussens

Ik ben uitstekend geholpen met het bestellen van tuinkussens. Via messenger kreeg ik heel snel antwoord. De keuze was vlug gemaakt, dat Kees Smit de kussens mochten leveren.

Mooi tuinset en goede service

Mooie degelijke tuintafel met bijbehorende bank besteld en stoelen. Gelijk een mooie upgrade van onze tuin. De bezorgers hebben het keurig en geduldig in elkaar gezet! Bedankt Kees

Bij Kees Smit, schiet je in de roos

Heel vriendelijk ontvangst, duidelijk en zeer klantvriendelijk personeel. Bij de levering van onze nieuwe tuin set, bleek een stoelpoot dopje kapot te zijn. Na telefonisch contact zijn er per direct 2 nieuwe dopjes verstuurd. Heel netjes en zeer klantvriendelijk. Dikke duim.

Top product en geleverd volgens afspraak

Mooien tuinstoelen, degelijk en comfortabel inclusief kussens.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snel geleverd. Duidelijke communicatie en goede kwaliteit product.

Zeer klantvriendelijke behandeling.

Beste heer/mevrouw, we zijn zeer tevreden met onze aankoop. Bedankt voor de service.

Goede en duidelijke informatie

Alles is zeer soepel verlopen

Dik tevreden

Tuinbank is keurig verpakt goed aangekomen. A.d.h.v. een duidelijke video-instruktie via e-mail en beschrijving op paper was de bank zelfs voor mij (twee linker handen) goed in elkaar te zetten. De bank is nu een sieraad in onze tuin.

Waar voor je geld

Makkelijk bestellen en snelle levering. Kussen zijn geweldig, passen goed en voelen degelijk aan. Echter geen 10 score omdat het afleveradres en factuur adres zijn omgewisseld. Administratieve slordigheid waardoor postnl dubbel werk heeft moeten doen. Eea is wel goed gekomen.

Goede en vriendelijke service. Heel behulpzaam en niet opdringerig

Goede service, vriendelijke mensen, mooie winkel en ruime keus. Geen opdringerige verkopers.. konden heerlijk rustig winkelen en uitzoeken :) top!!

Product online besteld en voldoet 100% aan verwachtingen

Product online besteld en voldoet 100% aan verwachtingen. Betreft wel een product wat ook eerder in de winkel is gekocht.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, goed advies, snelle levering en conform afspraak!

Duidelijke website waardoor doelgericht shoppen mogelijk wordt gemaakt, goed advies in de winkel, scherpe prijs (althans voor de kwaliteit van de producten) en snelle levering!

Via website besteld, na betaling direct mail gehad om afspraak te maken voor levering. Week later al bezorgd. Helaas geen mailtje gekregen dag van te voren maar verder prima service.

Snelle en keurig levering

Nieuwe tuinkussens besteld zeer tevreden over snelheid, kwaliteit en kleur! Top & helemaal tevreden

Product makkelijk online te bestellen en geleverd volgens de planning. Ook tijdig emails ontvangen over status van de levering.

Helemaal TOP ‼️

Geweldige materialen ❗️ Hadden al een grote houten tuintafel met stoelen. Nu een houten tuintafel van 1 x 1 meter met houten krukken er bij geplaatst. Kunnen nu op verschillende plekken in de tuin zitten. En straks wanneer het allemaal weer kan, met heel de familie bij elkaar genieten van onze tuin met de nieuwe prachtige spullen van Kees Smit. Kees Smit....... dank daarvoor. Groet fam. Tas

Het bestelde product was niet duur en met een prachtig filmpje erbij super goed om zelf te monteren

Het bestelde product was goedkoper dan elders en met een bijgevoegd filmpje via e-mail suoer goed te monteren

Alles snel en netjes geleverd

Duidelijke informatie en snelle levering.

Het product voldeed aan de beschrijving en werd snel en correct geleverd.

Enig minpuntje was dat er niet gebeld werd (wat afgesproken was) dat de gewenste tafel weer op voorraad was, maar het is keurig opgelost.

Super aankoop ervaring en fantastische meubelen

Van initieel bezoek tot de aankoop is een prettige ervaring. Fijne site, prima support en vooral mooie en goede producten. Ik koop niet vaak tuinmeubelen, daarom kende Kees Smit niet. Uiteindelijk blij dat ik hier terecht ben gekomen.

Prettig en korrekt

Heel vriendelijke bediening in de showroom. Bestelling via de site ging perfect en afspraak en duidelijkheid over de aflevering is voorbeeldig. Niets dan lof.

Hartman kuipstoel besteld. Helemaal naar wens. Stevige mooie stoel, zit heerlijk. Heel blij mee.

Goede prijs/ kwaliteit verhouding!

Bestelling geplaatst. Goede communicatie over de voortgang. Snel geleverd via PostNl.

Comentarios sobre el Kiyoh