Vriendelijk en snel

In de winkel word je er enorm vriendelijk geholpen, niks is te veel als je begint de schuiven met loungesets en de levering is enorm snel. Hebben een grote voorraad. Top!

Perfecte kwaliteit en verzending was binnen 2 dagen.

Tevredenheid

Keurig op afspraak bezorgd in goede verpakking. Stoelen zijn zoals verwacht, heel gaaf!!!

snel en goed en goede koop!

Toppie!

Mooie winkel met veel keuze en zeer behulpzaam personeel

Zeer goed, zowel in de winkel als tijdens het (online) bestelproces. Een prachtige collectie tuinmeubelen!

een prachtige showroom met de mooiste tuinmeubelen

aardig personeel met kennis van zaken

Goed geholpen in de winkel waarna een snelle levering volgde

Online had ik al wat vooronderzoek gedaan waarna ik in de winkel goed geholpen ben. Hierna werd alles goed afgehandeld en met een leuke goodiebag ging ik naar huis. Een aantal dagen later is onze mooie tuinbank geleverd volgens afspraak.

Goede communicatie naar de klant en ze komen de belofte die ze doen na. En een snelle levering.

Zakelijk ,snel,,kwalitatief.

Eenvoudig te monteren

Tuinbankje gekocht, is een leuk en handig model met tafeltje. Roest niet, licht en gemakkelijk te verplaatsen. Zit comfortabel. Het spannen van de bekleding vereist wel wat power.

prettige ontvangst en direct een medewerker die je advies gaf.

je werd vriendelijk ontvangen en er werd direct gevraagd of je wou worden begeleid door een medewerker wat heel fijn was.

Op tijd geleverd, produkt voldeed aan de verwachtingen

Goed geholpen in de winkel in Amersfoort, keurige bezorging, we zijn super blij met ons nieuwe loungeset en de twee verstelbare stoelen erbij .

Klantvriendelijke Top zaak !

Klantvriendelijk personeel , winkel heeft groot assortiment ! Snelle levering

Prima services

Prima services

Tijdens de afspraak in Almelo werden we al prima ontvangen en de medewerkers waren niet opdringerig. Ze namen de tijd voor ons en uiteindelijk een mooie tuinset gekocht.

Zeer goed!

Zeer goed en ook bij het vervoersbedrijf!

Snelle nette bezorging

Mooi tuinset

Snelle levering zeer tevreden over de kwaliteit. Mooie tafel en mooie stoeltjes.

Het lijkt overtoom wel

Na de bestelling wordt je op de hoogte gehouden omtrent de levering. Goede instrukties mbt installatie van meubels indien nodig. Prijs van meubels is geweldig.

Top winkel mooie spullen

Goed advies met uitzoeken van de tuin meubels.Mooie degelijke set gekocht.Jammer dat de bezorging te vroeg kwam. Verpakking was stuk. Als er schade was moesten we maar bellen met Kees Smit dan zou het meubel omgeruild worden. Na het zelf uitpakken gelukkig geen schade.Daarna naar de stort om al het verpakkingsmateriaal weg te brengen. Daarom geen 5 sterren.

Super fijn geholpen en tuinset zit heerlijk

Mooi tuinstel en goed materiaal

Ik ben zeer tevreden over mijn tuinstel. Mooi design en staat goed in mijn tuin. Echt een aanwinst en zal het ook aan anderen vertellen

Zeer tevreden en snel geleverd

Zeer vriendelijk en snel geholpen

Goede service en communicatie

Goede snelle service en goede communicatie

Comentarios sobre el Kiyoh