Goede service en top kwaliteit spullen.

Al eerder goede tuinmeubelen gekocht bij Kees Smit. Erg tevreden en goede klantenservice.

Top meubels > top service

Veel verschillende meubels . Voor ieder is er wel wat met grote of kleine portemonnee

Als 1 van de weinigen in deze coronatijd snelle en goede levering

Prima product, snelle levering.

Erg goede service

Het werd heel snel geleverd en de spullen zijn ook erg mooi. Het is een goede prijs kwaliteit verhouding.

Zeer snelle levering

Ik heb mijn spullen besteld, en de volgende dag kregen wij het al binnen. En alles netjes verpakt, zodat niks kon beschadigen of breken.

Super !

Product zoals voorgesteld en zelfs sneller geleverd dan verwacht !

Super snelle levering

F Heel fijn bedrijf om zaken met te doen

Stipt op tijd en goede kwaliteit

Kan niets vinden wat niet ok was.

Prachtige showroom goed geholpen!

Wat je ziet is wat je bezorgd krijgt! Ik vind het erg mooi

Snelle levering en goede kwaliteit.

Levering zeer snel en mooie kwaliteit. Zullen hier vaker bestellen.

Voldoet aan verwachting.

Snel geleverd. Goede instructiefilm beschikbaar.

Heel blij met onze prachtige tuinset. Goede service.

Veel keuze goed advies en niet opdringerig

Na de Bernstein Koblenz tuinstoel op internet gezien te hebben toch maar besloten even naar Amersfoort te rijden. Je koopt ten slotte geen pakje boter. Alle mogelijke combinaties aanwezig in de winkel dus goed kunnen vergelijken. Uiteindelijk keuze gemaakt en vijf dagen later netjes thuis afgeleverd Veel keuze in de winkel vriendelijk geholpen en prima service

Heerlijke ligstoel de Bellagio Lugo met wieltjes

Lichtgewicht, kan buiten blijven, geen kussen nodig , verrijdbaar en heerlijk de leuningen op hoogte plaatsen. Ideaal.

prima service

via de site kussens besteld, kwamen eerder binnen dan ik had verwacht en zag er zo uit als ik had gehoopt.

Gastvrije ontvangt. Goede voorlichting. Afhandeling / levering volgens afspraak. 'Nazorg' in de vorm van een voorlichtingsfilmpje hoe we met de gekochte materialen goed om moeten gaan. Kortom: van a tot z prima service!

Prachtige tuinmeubelen

De tuinmeubelen zijn absoluut prachtig en van hele hoge kwaliteit. De bezorger was super vriendelijk en behulpzaam. De communicatie kon wel echt beter. Verkeerd tussenstuk geleverd, vervolgens nieuwe besteld maar was weer de verkeerde. Ophalen verkeer gecommuniceerd aan de vervoerder die dus een keer voor niets kwam. Vervoerder kwam steevast een half uur eerder dan de tijd in de mail, etc.

Mooie kwaliteit, slechte service (bezorging)

Vanochtend kwam 07:20 mijn bestelling! Had mij er super op verheugd. De bezorger zei alleen dat hij het ligbed niet in de lift kreeg en dat ik die (met mijn 1,65) zelf maar omhoog moest tillen. Ik vroeg of hij wilde helpen omdat ik alleen ben en het niet kan tillen naar de 3e verdieping. Maar hij weigerde dit. In de winkel vroeg ik nog of de bezorgers naar 3 hoog sjouwen. “Ja.” Nou, niet dus. Ik vind dat dat wel zou mogen als je 1250 euro betaald voor een bank en 2 stoelen:( Gelukkig is de kwaliteit wel heel mooi en makkelijk in elkaar te zetten!

Snel en goed!

Heel prettig en klantvriendelijk te woord gestaan

De verkoop, was vriendelijk. De bezorger was correct, snel , vriendelijk. 9. Top

Komt afspraken prima na.

Evenwichtige prijs prestatie verhouding. Wij werden prima geholpen. Alleen de orderinvoer zou wat mij betreft verbetering behoeven. Dat verliep erg stroef door de medewerker. Bovendien duurde dat ook erg lang, te lang vonden wij.

Mooie tafel

Ondanks 1 dag vertraging in levering de volgende dag op afgesproken tijd bezorggd

SUPERRR

Prachtige zaak!!! Vriendelijk en kundig personeel zowel in de winkel als aan de telefoon. Ondanks en misschien wel dankzij de Coronatijd heerlijk en relaxed kunnen shoppen! Echt n aanrader

Goed geholpen in de winkel met goed advies.

We zijn netjes ontvangen in de winkel en werden netjes geholpen door de verkoper. Totaal hebben we voor bijna 4000 euro aan spullen gekocht en er werd totaal niet door gedrukt om meer te kopen de prijs was de prijs waardoor je een eerlijke deal hebt. Complimenten hoe de winkel eruit ziet we hebben er een zeer goed gevoel aan over gehouden. Volgende keer kopen wij hier zeker weer.

Goed, eigentijds en betaalbaar!

Comentarios sobre el Kiyoh