Mooie tafel, snel geleverd

Tafel is zoals omschreven op de site. Goed en makkelijk te monteren. Levering geschiedde snel en op het afgesproken tijdstip.

prima service

goede website n zeer snelle levering

Prima spullen, tafels-bank-parasol

Goede kwaliteit van de tuinspullen en een prima organisatie om grote onderdelen te bezorgen en goede communicatie, kortom een professionele organisatie bij Kees Smit

tuinbank

buitenbank die lekker zit en hele aardige bezorgers

Had een klaptafeltje besteld ivm ff snel, tot dat de winkels weer open zijn. Om een lounge en een dinnigset uit te gaan komen kiezen in Amersfoort. Nu kunnen we in ieder geval buiten zitten en eten.

Prachtige spullen, super service!

Winkel in Amersfoort was keurig verzorgd, meer dan voldoende verkoopadviseurs. Mooi loungeset, eettafel, stoelen, kussenbox en parasol gekocht. Al 5 dagen later geleverd. Heel blij mee! Enige kleine puntje van aandacht: chauffeur kwam alleen met grote dozen en gaf aan dat hij die niet alleen kom tillen.. zou handig zijn dat van tevoren te weten. Zonder een buurman was mijn eettafel de vrachtwagen anders niet uitgekomen.

Heel tevreden

Goede foto’s en omschrijving op de website. Goede communicatie over de levering en netjes op tijd geleverd.

Mooi tafeltje, zeer snelle service

Zeer goede kwaliteit, en onderhoudsvrij

Service erg goed, aanbod beperkt

De service van Kees Smit is erg goed, levering en retour worden netjes gedaan. Kwaliteit van de meubelen voelt goed. Alleen is het aanbod momenteel erg beperkt, veel dingen niet op voorraad, wat erg jammer is.

Werd zelfs tot op het balkon bezorgd. Blij mee!

Van hulp in het tuincentrum tot en met aflevering top!

Van zowel hulp in de winkel als de aflevering top!

Uitstekende producten en zeer correcte levering en service.

Ben bijzonder tevereden over de kwaliteit vd producten. Voldoet aan alle verwachtingen. Daarnaast is de levering snel en precies volgens afspraak. Heb voor laatste aankoop, een tuinbank, ook even elders rondgekeken maar kom toch bij Kees Smit uit. Volgende aankoop zeker weer!

Beste medewerkers van Kees Smit, hartelijk dank voor de zorgvuldige manier waarop de bestelde tuinset bij ons is bezorgd. Prima. Het ziet er prachtig uit. Echter, wij ervaren de zittingshoogte van de stoelen te laag voor de tafel. of anders gezegd, wij vinden de tafel 3-5 cm te hoog. dat maakt het eten wat stijfjes als je zo rechtop moet zitten. onze vraag is of er ook korte tafelpoten zijn? wij horen graag van jullie

Supersnelle bezorging en netjes verpakt

Mijn producten waren binnen 2 dagen binnen netjes verpakt en makkelijk te monteren

Topproduct topprijs

Snel geleverd, goede handleiding en binnen een half uur had ik als onhandige man 2 teak stoelen in elkaar en zitten maar!

Snelle levering, heldere berichten over de levering en een tafel waar wij erg tevreden over zijn.

Super tuinset

Goed geadviseerd en snel geleverd. Erg tevreden met de tuinset

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede service, product voldoet aan verwachtingen. Goede kwaliteit.

Snelle levering!!

Snelle verwerking van de bestelling en ook snelle levering! Keurig netjes verpakt!!

goede service, vooraf en bij aflevering

Na bestelling al vrijwel direct: uitleg over montage en onderhoud. Levering vlot, bezorger was wel vroeger, bezorgtijd tussen 15.30 en 17.30. Hij was er al om 14.45 dit was wat lastig omdat ik op het punt stond mijn kleinkinderen uit school te gaan halen, maar was toch nog op tijd op school.

Goed en snel

Mijn tuinbankje op zondag besteld en dinsdag al in huis. Gaat snel. Goede kwaliteit voor een mooi prijsje. Zeker een aanrader.

Was uitstekend. Goed verpakt zeer snel geleverd met een duidelijke handleiding

Top artikelen en snel en accuraat geleverd.

Uitstekende service, mooie producten!

Snelle levering, goede informatie. En hele mooie producten van hoge kwaliteit. Kortom een aanrader!

Snelle levering en producten waren naar verwachting. Netjes dat je ook een mail ontvangt met specifieke onderhoudstips voor je aankoop.

Comentarios sobre el Kiyoh