Snelle service ook bij een probleem

De tuinstoelen werden heel snel bezorgd (na 2 dagen). Helaas bleek 1 van de stoelen beschadigd. De klantenservice loste het probleem razendsnel op: na toesturen van foto’s waarop het probleem zichtbaar was, ontving ik (opnieuw binnen 2 dagen) een nieuwe stoel en de beschadigde stoel werd teruggenomen. Geen gedoe, geen gedraai, heel prettig. Er kan altijd iets misgaan en een goed bedrijf toont zich dan ook met name in hoe een probleem wordt opgelost. Dat is hier dik in orde.

Product goed afgeleverd.

Kleine opmerking is dat de chauffeur zei dat er nog afgerekend moest worden. Terwijl we gelijk met de aankoop hebben betaald. Is vervelend voor de klant, maar ook voor de chauffeur. Wat allemaal extra tijd kost.

Top producten en een correcte service!

Mooie vormgeving en prima uitstraling, i.c.m. een bijpassend kussen geweldig ligcomfort.

Levering prima op tijd

Ik was zeer tevreden over deze snelle levering. Product voldoet volkomen aan de verwachting.

alles was goed

bankje zit lekker

Goede prijs kwaliteit en super snel geleverd !

Mooie stevige hardplastic dubbele container ombouw. Een aanwinst voor onze nieuwe tuin !

Alles perfect

Vanaf zelf kijken ter plaatse en het kopen toe het bezorgen alles prima verzorgt.

Aangenaam winkelen

Twee jaar geleden een eethoek gekocht, dat was ons goed bevallen nu setje extra dining stoelen gekocht. *Ruime keus *Snelle levering * Personeel is prettig in de omgang Niet voor niets terugkerende klant

Heel blij met mijn nieuwe tuinbank!

Groot assortiment met leuke spullen. Ik ben heel blij met mijn nieuwe tuinbank en bijzettafel. Keurig bezorgd binnen het afgesproken tijdsvak en in de tuin gebracht.

Top ervaring om bij Kees Smit te winkelen!

Goede aandacht, niet opdringerig en prima advies. En dan de sortering van tuinmeubelen, voor een ieder wat wils. Het is als een snoepwinkel☺️. De kwaliteit en de service ook goed. Een tien met een griffel van mij.

Kwaliteit voor iedereen

We hebben voor onszelf en voor onze hoog bejaarde moeder (88) al heel wat tuinmeubelen gekocht. De fijne service van de winkel tot aan de bezorging is een dikke prima

Heel blij met mijn tuin set !

Netjes geholpen in het filiaal in Almelo. Ze hielpen ons om een goede keuze te kunnen maken.

Mooie tuinmeubelen voor iedereen

Veel keus in verschillende prijsklassen en stijlen.

Een super bedrijf.

Kees Smit heeft een goed werkende site met een uitgebreide omschrijving van het product. Wanneer je iets besteld krijg je via de mail een bericht wanneer het pakket geleverd wordt. Bij ons was het een snelle levering die goed en vlot verliep. Wij hadden een parasol besteld en kregen per mail een filmpje voor de montage en de schoonmaak. Al met al zijn wij zeer tevreden.

Erg betrouwbaar en afspraak is afspraak

Levering geheel volgens opgave en de goederen in goede staat ontvangen

Prima kwaliteit en service

Snelle levering en alle afspraken zijn goed nagekomen

Geen woorden, maar daden

Gemakkelijke website, snelle levering, tuinmeubels waren zorgvuldig ingepakt.

Aanrader!

Goede voorlichting, ook al ging het allemaal online. Levering helemaal volgens afspraak.

Keurige en betrouwbaar zaken doen

De titel zegt alles. Snelle levering en keurig alles binnen gekregen.

We wilden de tuinset omruilen, dit was geen enkel probleem. Bezorging heeft oude set meegenomen, en nieuwe set gebracht. Super blij mee, mooie tuinset.

Goede kwaliteit, eenvoudig te monteren.

Op zaterdag besteld , op maandagmiddag geleverd. Na de bestelling op zaterdag op zondag de montagehandleiding via email ontvangen. Bankje is eenvoudig te monteren , goede kwaliteit materiaal.

Mooie tuinmeubelen en goede service!

Ruim assortiment, mooie tuinmeubelen van goede kwaliteit en betrouwbare service.

Ieder jaar weer ;-)

Wij zijn ontzettend tevreden met de kwaliteit van Kees Smit. Het is zo erg dat we de afgelopen drie jaar ieder jaar een of meerdere uitbreidingen op onze terras hebben afgenomen. Kortom een echte aanrader.

Zin in buiten!

Stoelen, kussen en tafeltje, helemaal blij, zin om er elke dag gebruik van te maken, kom maar door met Beltane

Comentarios sobre el Kiyoh