Fijne zaak

Ruime keuze, mooie spullen, zorgvuldig verpakt, snel geleverd, voelt degelijk.

Mooie tafel

We hebben de klaptafel bestelt van 1 m doorsnee. De bestelling ging vlot op de site , ook alles netjes op de mail op de hoogte gehouden , ja ik ben te vrede over bestellen online.

Heel goede en correcte behandeling!

We zijn heel snel en correct behandeld. We hadden iets om te ruilen dat ik zelf verkeerd had besteld, dus dat moest dus omgeruild worden voor het juiste.

Top!!!

Al een aantal jaren kopen wij onze tuinmeubelen bij Kees Smit en alles voldoed aan onze wensen!

Tuinmeubel

Snelle levering binnen een week, En netjes bezorgd door een vriendelijke chauffeur..

Prima te winkelen op afstand bij Kees Smit

On line gewinkeld en dat is met stoelen kopen een lastige zaak, maar de beschikbare informatie heeft ons geholpen een keuze te maken. De stoelen en tafel zijn overeenkomstig ons beeld. De bestelling was eenvoudig en de levering is correct op de afgesproken dag binnen een week uitgeleverd. Tevens nog informatie ontvangen over het onderhoud.

Snelle bezorging

Snelle bezorging en prima handleiding

Snelle levering met goede communicatie.

Op het afgesproken tijdstip geleverd.

Geweldige service. Vandaag besteld en na twee dagen werd mijn loveseat al geleverd.

Professioneel en kundig

Alle artikelen kwamen keurig op tijd. Van te voren duidelijke uitleg filmpjes ontvangen. Meubels en accessoires van hoge kwaliteit en nette prijs.

Overzichtelijke website, snelle levering!

Overzichtelijke website, duidelijke foto’s, goede zoekfuncties en snelle levering. Goede ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen

Fijne stoelen, weer snel geleverd.

Fijne stoelen, ook als je zwaar bent. Kom maar op met het voorjaar!

snelle levering en goede service en uitleg

zeer tevreden

Klanvriedelijk en komt afspraken na

Prima service, veel keuze en goede kwaliteit

Ruime showroom met veel keuze. Deskundige medewerkers en kwalitatief goede tuinmeubelen, dik tevreden!

Uitstekende service

Op afspraak rustig rond kunnen kijken, goed geholpen, en zeer tevreden over de aankoop! Dat wordt lekker genieten!

Service is prima, goede prijs en een ruime keuze.

Prettig geholpen en goede service

Fijn ontvangen in de winkel en goede service

Prima begeleiding, vriendelijk en behulpzaam!

We waren op zoek naar een loungeset en hebben die bij Kees Smit gevonden. De set zit heerlijk en is van degelijk materiaal.

Prima service en uitstekende verpakking van de tuinset

In de winkel in Amersfoort zijn we uitgebreid geïnformeerd, waarbij er gelukkig geen opdringend gedrag was bij de verkoper om ons te verleiden duurdere tuinmeubels en -accessoires aan te schaffen. Alle vrijheid om te beslissen lag bij ons, erg fijn! De levering vond met enige vertraging plaats, maar we werden er op de dag van aflevering netjes telefonisch over geïnformeerd. Opvallend was de zeer zorgvuldige wijze van verpakking: de tuinmeubels kwamen dan ook 100% onbeschadigd te voorschijn. Het in elkaar zetten van de tuintafel was wel iets meer werk dan dat de verkoper optimistisch had aangegeven, maar dat is natuurlijk maar een eenmalige aangelegenheid. Prima traject dus; mag ook wel voor het toch wel forse bedrag wat we kwijt waren.....

geweldige snelle levering

Super goed geholpen. Fantastische service.

Door medewerker Gert fantastisch geholpen. Juiste product met bijbehoren werden ons aangeboden. Levering kwam exact op tijd. Even in elkaar zetten en dan plaatsen. Perfect. De service en de wijze van klanten helpen is geweldig. Wij gaan altijd met heel veel plezier naar Kees Smit. .

Voortreffelijke

Alles klopt van de verkoper tot de aflevering perfect.

Wij waren in de vestiging Amersfoort en daar hadden ze enorm veel keus en veel kennis. We zijn erg goed geadviseerd en niets was teveel. Topservice dus! We zijn hier zo blij mee en het staat zo mooi op ons balkonnetje

voelden ons heel welkom, geweldig

Afspraak gemaakt prima geregeld werden prima geholpen. En gekocht.

Comentarios sobre el Kiyoh