Top geregeld! Geoliede machine.

Keurige correcte gang van zaken!van bestellen Tot en met de levering aan toe perfect verzorgt.

Prima snel geleverd

Goed product en snelle levering

Het bestelde item was snel geleverd en van prima kwaliteit.

Prima service , snelle levering en top meubels

Sms en mail voor de levering. Keurig afgeleverd in de tuin. Heel erg blij met de tafels.

Geweldige stoelen, vlot geleverd

Twee mooie teak ligstoelen aangeschaft. Zeer goede kwaliteit tegen een mooie prijs. Als extra service een mailtje ontvangen over het onderhoud van de stoelen zodat we er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Top zaak!

Snelle levering, keurig gemonteerd.

Tevreden.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Ik wilde nog iets toevoegen bij mijn online bestelling, hiermee werd ik goed geholpen.

mooie meubels voor een goede prijs en volgens afspraak geleverd!

we hebben de tuintafel en stoelen online gekocht en ze maken de verwachting helemaal waar. Mooie set, precies volgens de omschrijving en op tijd geleverd. Het monteren was makkelijk te doen en de omschrijving duidelijk. Ik zou het product zeker aanraden.

Goed advies, snel geleverd.

We zijn fijn geholpen en goed geadviseerd. Thuis nog even over nagedacht en uiteindelijk de stoelen online besteld. Met een week waren ze er en we zijn er ontzettend blij mee.

geweldig

Top servies. Alles binnen een week binnen gekregen. Toen ik merkte dat er iets niet bij zat heb ik gelijk gebeld. De volgende dag werd het al bij ons afgegeven. Gewoon super goed.

Fijne zaak

Prettig telefonisch contact en prima bezorging

Mooie tuinbank

Klassiek model en goede kwaliteit

Als klant ben ik naar tevredenheid geholpen

Tevreden over de klantvriendelijkheid van Kees Smit Tuinmeubelen

Mooi

Veel geduld en begrip

Het uitzoeken qua tuin meubelen is geen probleem, maar dan de levering, die is logistiek erg slecht, krijgen tig mailtjes, en met dagen van bezorgen die al geweest zijn. Of ze komen iets halen en een andere komt iets brengen enz enz . Heb hierover meet ze contact gehad, en dit is aardig gecompenseerd met een vogelnestkastje. Uiteindelijk komt het wel goed, maar bedgrijp wel dat er klanten zijn die dit niet begrijpen en pikken Blij met de gekochte spullen .

Fijne tuinstoelen en betaalbaar

Snelle levering van de tuinstoelen, op maandag uitgezocht en op donderdag dezelfde week al binnen. En de tuinstoelen zitten goed, dankzij het advies van de attente verkoopmedewerker hebben we voor de juiste stoelen gekozen.

Prima georganiseerd bedrijf

Tuinbank gekocht, ben er heel tevreden over, zit heerlijk en is super makkelijk in onderhoud

Bezorging niet best

Aan de voorkant een mooi bedrijf met een fraaie showroom. Gekochte producten conform verwachtingen, echter teleurstellend dat ze de bezorging uit besteden aan een extern bedrijf waarbij het blijkbaar om kwantiteit ipv kwaliteit gaat. Je moet de meubels zelf monteren en het verpakkingsmateriaal afvoeren. Gemiste kans, want die laatste schakel is wat blijft hangen. Zeker met de stevige verkoopprijzen zou je anders mogen verwachten.

Prima site, duidelijk wanneer er geleverd wordt

Prima site en duidelijk wanneer er geleverd wordt

Netjes bezorgd

En keurig geholpen door de telefoon

Een tevreden klant

Een aantal dagen geleden hebben wij een parasol met voet op wieltjes en tassen voor de loungeset gekocht. De website is overzichtelijk en de levering ben ik zeer over te spreken. Ze berichten ons netjes met de keuze wanneer wij de spullen willen ontvangen en hebben deze dan ook mooi op tijd ontvangen. De Cuba parasol is lekker breed, wel moeten wij even wennen dat de parasol best hoog is, hierdoor is mijn vrouw genoodzaakt op een stoel te staan om de pin te bevestigen wanneer de parasol open op slot moet komen.

Ik zijn zeer tevreden over de kwaliteit en over de snelheid van levering.

Dit is onze tweede bank en alles werd correct geleverd en de kwaliteit van de bank is prima.

Uitstekend! Snel en op tijd geleverd!

Goed en snel geleverd!

Bestelling was netjes en snel geleverd.

Tuinmeubelen bestel je snel en goedkoop bij Kees Smit

Wij konden via de duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop snel tot een keuze komen. Na het invullen van de gegevens en betaling werd het artikel op de aangegeven dag keurig op tijd bezorgd, geheel overeenkomstig de bestelling.

Comentarios sobre el Kiyoh