Heel blij met de producten die wij bij Kees hebben besteld. Levering binnen zeer korte tijd en uitgebreide informatie over het gebruik en onderhoud van de producten. Rondom tevreden en we blijven graag klant bij Kees
Mooie producten voor prima prijs. Werd heel goed geadviseerd via de helpdesk.
Mooi product en snel geleverd.
Opvallend zo vriendelijk en gastvrij jullie ontvangst. En ook het personeel wat helpt en je te woord staat.
Correcte service en levering van ons tuinsset en lounge. We kregen duidelijk advies voor onderhoud van de meubelen. Werd geleverd door brinkx transport ook in België, zeer vlot en vriendelijk! Keessmit dacht mee aan de oplossing voor onze lounge setopstelling. Heeft dan ook de ruimste keuze aan meubelen! Helemaal top!
De meubels voldoen aan de verwachtingen. Er was met de levering iets verkeerd gegaan, maar met een telefoontje was dit goed afgehandeld door de vriendelijke klantenservice!
Mooie producten voor een goede prijs kwaliteit.
Zondag besteld en woensdag op de aangegeven tijd bezorgd. De bestelde stoelen en tafel zien er super uit en zitten heerlijk
In de winkel werden we gelijk bij binnenkomst goed geholpen Door de medewerkers En wil je rustig kijken krijg je daar ook alle ruimte voor Top geregeld
Leveringssnelheid binnen onze verwachting. Montage na bekijken montagefilm een fluitje van een cent. De nazorg, zoals advies voor het onderhoud is verrassend. Ik had nergens om gevraagd. Keurige service.
Stoel komt goed overeen met de foto's! Stevig en makkelijk schoen te maken.
Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en ruime keuze in tuinmeubelen. Medewerker was vriendelijk en we zijn goed geholpen met duidelijke uitleg. prima!
Staat zeer mooi onder de terrasoverkapping
Snelle levering, artikelen zoals verwacht. Goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke website en simpel bestelproces. Communicatie vervolg na bestellen helder. Bezorgmoment zelf in te plannen
Mooi product, snelle bevestiging. Product ook geleverd op dag naar keuze. Prima. Wel jammer dat je na de keuze van een bezorgdatum (op zich netjes) krijgt te horen dat een dag van te voren een tijdslot wordt afgegeven. Maar dat je vervolgens niets meer hoort en op de bezorgdag om 7.20 (!) in de ochtend een hard bellende chauffeur aan de deur hebt staan. dan ben je wel wakker. Terwijl het een verjaardagscadeau/verrassing was voor mijn vrouw was. Niet zo netjes. als ik dat had geweten had ik een andere dag gekozen. Update review: uiteindelijk hele nette afhandeling vanuit Kees Smit, met oprechte aandacht om dit op te lossen. Een fout maken kan, zeker als je het toegeeft en de wil hebt om eruit te komen. Zou er uiteindelijk zo weer bestellen.
Beste meneer, Dank voor deze beoordeling. Fijn dat wij elkaar inmiddels hebben kunnen spreken en dit we dit met elkaar hebben kunnen oplossen. Wij verwelkomen u graag in de toekomst weer. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen.
Revisión original
Mooi product, snelle bevestiging. Product ook geleverd op dag naar keuze. Prima. Wel jammer dat je na de keuze van een bezorgdatum (op zich netjes) krijgt te horen dat een dag van te voren een tijdslot wordt afgegeven. Maar dat je vervolgens niets meer hoort en op de bezorgdag om 7.20 (!) in de ochtend een hard bellende chauffeur aan de deur hebt staan. dan ben je wel wakker. Terwijl het een verjaardagscadeau/verrassing was voor mijn vrouw was. Niet zo netjes. als ik dat had geweten had ik een andere dag gekozen. Ook niet zo netjes om een ervaringsvraag naar klanten te sturen via mail waarin duim omhoog direct gelinkt wordt naar Kiyoh, en de duim omlaag naar een of ander contactformulier met een 5-daagse responsetijd. zo krijg je wel een bewust vertekend beeld van de ervaring op Koyoh. Old school marketing!
Goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het bestelproces en volgens verwachting en afspraak netjes afgeleverd. Op naar het mooie weer zodat we lekker kunnen genieten
Leverdatum kan via website ingepland worden. Werkt prima.
Uitstekende levering en hebben gekregen wat we wilde in uitstekende conditie
Een goed product met een prima prijs/ kwaliteit verhouding. De montage is goed te doen als je de montagehandleiding strikt gaat volgen. Wij zijn er erg blij mee.
We zijn heel tevreden met onze nieuwe lounge set
Door een prettig bezoek aan uw mooie winkel in Almelo werden we zeer vriendelijk ontvangen bij binnenkomst en vervolgens heel correct geholpen door één van uw deskundige medewerkers met juiste informatie waardoor wij een goed gevoel hebben gekregen bij onze aankoop. Ook kinderen hebben zich prima vermaakt
Bijzonder goed geregeld, snelle levering, mooie kwaliteit. In een woord top!
snelle levering en een mooi produkt gekregen.
Hele mooie houten tuinstoelen gekocht, passen perfect op de veranda. Staat erg gezellig en met bijpassende kussens zitten ze heerlijk!
Zie boven
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate