Kwaliteit

Snelle levering prima service

Alles correct afgehandeld

Goede ontvangst in de winkel en en goede en correcte hulp bij de aankoop van de twee tuinsets. De levering was ook oké. Gr Herman.

Klantvriendelijk

Wij werden heel vakkundig en vriendelijk geholpen in de showroom in Amersfoort. Met de complimenten voor verkoper Micha.

Slecht. Krijg kapot ontvangen tuinkast niet geretourneerd

Na bestelling geplaatst te hebben kreeg ik mijn tuinkast in twee dagen, maar wel kapot. Het blijkt makkelijker om te bestellen en te betalen dan om spullen terug te sturen en geld terug te ontvangen. Op mailtjes wordt niet gereageerd en heb al verschillende keren langer dan een kwartier telefonisch in de wacht gestaan.

Perfect, op afspraak uitgezocht en vlot bezorgd

Zeer gastvrije ontvangst in Almelo bij de entree en daarna goed geadviseerd en geholpen door een “ster” uit jullie reclamespot. Super!

Super service

Mooie producten en prachtige winkel met heel veel keus. Alles zeer, vriendelijk, proffesioneel en tot in de puntjes verzorgd, van het uitzoeken tot aan de levering!

Erg tevreden over het geleverde product.

Goede bediening en vriendelijke verkopers.

Service op zeer hoog niveau

Tuintafel binnen 1 jaar stuk. Zonder problemen wodrt deze omgeruild met een nieuwe factuur en garantie.

Vriendelijk geholpen in een woord Super

Op afspraak gewinkeld was heel goed geregeld (ivm mijn man een risico groep is) was super goed geregeld .we konden rustig rond kijken werden heel goed geholpen en er werd alle tijd voor ons genomen echt Top.Stoelen al een week later geleverd gekregen en ook helemaal Top.Ja Kees Smit is onze winkel helemaal geworden

Geweldige tuinmeubels!!!

We zijn over iedere bestelling zeer tevreden!

Veel keus en snelle levering

Er is veel keus in tuinmeubelen en kussens en ook op gebied van parasols is er voldoende

Snelle levering mooi product

Fijne website. Makkelijk bestellen Snelle levering Mooie kussens Tevreden klant

Geweldige service, grote voorraad, perfecte levering

Na eerst dom te zijn geweest door elders te willen bestellen, lees 0 service, geen voorraad, terecht gekomen bij Kees Smit, wij zijn zo ontzettend blij met de geleverde spullen, perfecte berichtgeving, accurate levering qua tijd. Raad het iedereen aan! Dankjewel

Mooie winkel en goede kwaliteit

Onlangs hebben wij een hele mooie loungeset bij Kees Smit gekocht . We zijn er superblij mee , hij zit goed en het staat heel gezellig . Binnen 1 week werd de set netjes bij ons thuis bezorgd , alles goed ingepakt , geen enkele beschadiging . Van te voren hadden we een afspraak gemaakt in Amersfoort .Het is een prachtige winkel en ze hebben hele mooie spullen . Het is een genot om er even doorheen te lopen .

Geweldige service

Klantvriendelijk, bij ruiling goed geholpen.

van bestelling tot levering alles top

tevreden klant

Snelle correcte levering

Keuze in overvloed tegen een redelijke prijs. Kwalitatief goede producten en een snelle vriendelijke levering

heel goede service !

Bestelling via internet, werd van iedere handeling op de hoogte gehouden. Levertijd en aankomsttijd klopten helemaal. Vriendelijk chauffeur. Goederen goed verpakt. Kortom : zeer tevreden !

Komt afspraak na

De geleverde kussenbox is netjes op tijd afgeleverd en het product is van prima kwaliteit, duidelijke handleiding en zeer netjes verpakt.

Goede website, snelle levering

Ben heel tevreden over de levering van Smit. De tafeltjes zijn zoals ik had verwacht en staan gezellig in de tuin.

Helemaal goed!!

Prima van a tot z!!!

Prima website, goeie service en perfecte levering!

Bestellen is een makkie, de afhandeling en de levering hoef je je geen zorgen om te maken, alles wordt tot in perfectie geregeld! Superzaak!

Zondagmiddag besteld en maandagochtend al geleverd!

Snelle service, goede bezorging, duidelijke omschrijving hormoon elkaar te zetten.

Creatief, behulpzaam

In coronatijd een afspraak. We werden geholpen door een medewerker, die al onze wensen toonde en niets teveel was. Resultaat was de koop van een tuinset, die binnen 5 dagen werd afgeleverd. Hulde.

Goed meubel, goede bezorging

De opbergbox is door de goede handleiding makkelijk in elkaar te zetten. Ook de bezorging was goed geregeld. Ze waren te vroeg, maar belde netjes of ze het onder de overkapping mocht zetten. Helemaal top!

Comentarios sobre el Kiyoh