Kees Smit 100 % betrouwbaar!

Zeer goed, produkten voldoen aan onze verwachting, de kussens en de ligbedden nl. on line besteld zonder bezoek aan de zaak.

Snelle levering en super mooie kwaliteit

puntgave tuinbank ontvangen

vlotte levering en het bankje was makkelijk te monteren. Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Kwaliteit qua tuinbank én service

Deskundig advies gekregen in de winkel, snelle en zorgvuldige levering met uitpakhulp van de chauffeurs en uiteindelijk een geweldig mooie, tijdloze tuinbank in onze tuinkamer. We zijn zeer content.

Super service goed geholpen netjes afgeleverd alles op tijd en top kwaliteit!

Zeer attente hulp bij keuze tuinstoelen en accurate levering.

Medewerker Kamphuis heeft ons zeer goed geholpen bij het maken van een keuze.

Super geholpen snelle levering toppie

Ben super geholpen duidelijke uitleg over het product! Ben er zooooooooooooooo blij mee!!!

Prima winkel

Ondanks de corona prima geholpen, vriendelijke verkoper

vrolijke stoelen, makkelijk kunnen bestellen en snel en keurig geleverd.

goed advies goeie service

men neemt de tijd voor advies in de showroom, maar ook bij het bezorgen; toen de chauffeur eerder kwam dan gepland stond, wachtte hij tot ik thuis was.

Fijn geholpen in filiaal Amersfoort. En super snel geleverd met tijden die je via mail ontvangt. En natuurlijk heerlijke stoelen.

Nog geen gebruik van kunnen maken

Was goed verpakt en de bezorging was ook heel goed

Breed assortiment en snel geleverd

Meerdere malen in de XXL store geweest en altijd goed geholpen. Vriendelijk, ter zake kundig en gastvrij. We hebben een granieten tafel met stoelen besteld en met 1 week geleverd. Netjes conform afspraak en op de plek waar we hem graag wilde hebben. Ook verpakking weer meegenomen. Al met al een fantastisch mooie tuinset geleverd conform afspraak en compleet opgezet. :-)

Extreem goede en snelle service

Wij wilden via de site een de tafel bestellen, maar helaas was deze opeens offline gehaald i.v.m. beperkte voorraad. Ik heb hier een mailtje over gestuurd en ik kreeg heel snel reactie. Via persoonlijk contact kon ik de tafel alsnog bestellen! Wat een goede service is dat. Ik ben heel erg goed geholpen en ben erg blij met de nieuwe tafel!

Je komt er pas achter hoe de service is, als je een probleempje hebt

we zijn in de showroom in Amersfoort geweest en daar een mooie loungeset besteld. Toen we hem echter geleverd kregen waren we niet tevreden over de set. De collega heeft het prima opgelost. En als dat gebeurt kun je alleen maar tevreden zijn. Dan heb je het over goede service.

SNELLE LEVERING.

Product is helemaal zoals verwacht. Super goed verpakt. Snel geleverd. goede duidelijke site. Helemaal top

Megasnelle toplevering

Keurig verpakte tuintafels ontvangen. Nog sneller dan de site al aangaf. Echt een fijne ervaring!

Keurig op tijd bezorgd!

We hadden een heel zware tuintafel besteld. Die werd keurig op tijd bezorgd en zeer professioneel in de tuin geplaatst, precies zoals wij het wilden. Aardige mannen, die het zware werk met plezier deden!

Goed materiaal en veel keus voor een concurrerende prijs.

Wij werden heel goed geadviseerd in de ruime showroom.

Ondanks Corona toch profesioneel en snel geholpen

Dit was 2e contact met Kees Smit. Ben nog steeds tevreden over de vorige levering. Deze levering voldoet ook aan de eisen en beschrijving.

Veel keuze

In Amersfoort geweest, zoveel keuze, zo groot. Geweldig !

mooi tuinset op afspraak geleverd.

Goede kwaliteit en nette snelle levering

top, ondanks mijn eigen miskoop

totaal score zouden 10 sterren mogen zijn voor mij. Daar ik mij mijn aankoop anders had voorgesteld dan ik op de site meende te zien, was ik niet tevreden over de stoel. De stoel is verder wel prima, zoals omschreven & als je er op zit zie je hem niet. Soms zit het mee & soms zit het tegen, zo gaat dat in het leven...... De heer van Kees Smit van de servicebalie heeft mij uiterst vriendelijk te woord gestaan & zonder dat ik daarom gevraagd heb voorgesteld, de stoel alsnog terug te nemen. Klasse......dus mijn dank. bij enquetes word je vaak gedwongen ongenuanceerd te oordelen & ontstaat er makkelijk verkeerde beeldvorming.

Mooie ruime box, genoeg ruimte voor 2 grote klikos

Met deze ruime opbergbox staan onze twee Kliko containers mooi uit het zicht. De box is makkelijk in elkaar te zetten en voelt stevig aan.

Top service en goed product

Product zoals ik me dat had voorgesteld. Levering en informatie prima. De medewerker behulpzaam en correct

Comentarios sobre el Kiyoh