Prachtige winkel, enorme keus van tuinmeubelen met hoge kwaliteit

Kom vaak bij Kees Smit en koop daar al mijn spullen. Zeer goede kwaliteit en top service!!

Duidelijke site snel geleverd. Wij zijn tevreden

Supersnelle levering

Supersnelle levering!

Zeer prettig!

Ik ben goed geholpen in de winkel. Heerlijke loungeset gekocht en heel snel geleverd!

Breed aanbod, snelle levering

Enige webshop waar we vonden wat we zochten. Ruime keuze mogelijkheid en vervolgens super snelle levering.

Mooi bankje

Mooi bankje. Snelle bezorging en op tijd.

Netjes geholpen

Tuinset keurig op tijd geleverd. Erg tevreden mee.

Uitstekend luisterende verkoper (Marnix), prima prijs/kwaliteit verhouding, mooie winkel, ruime keus. Geen wonder dat er zoveel klanten zijn die het weten te vinden!

We kwamen in de winkel en het voelde meteen als thuis komen nadat we welkom werden geheten kregen we uitleg van hoe en wat en we waren er met de verkoper die ons op een hele fijne manier hielp binnen een half uur uit en staat het te pronken bij ons in de tuin nogmaals ons dank voor de geweldige behandeling en ook de bezorging Gr fam Willemsen

Nette levering

Nette levering, vriendelijke bezorgers. goede kwaliteit tuinbank.

Mooie tete a tete stoel met tafeltje, goede kwaliteit.

Wij zijn blij met deze mooie tet a tete stoel, het is een goed kwaliteit en scherp geprijsd, makkelijk in elkaar te zetten.

Alles volgens afspraak

Keurig geholpen in de winkel. Spullen kwamen keurig op tijd en zonder problemen.

Goede en snelle service

We werden zeer prettig geholpen door de medewerkers van KeesSmit.

Bij Kees Smit denken ze mee met hun klanten. Na telefonisch overleg met een medewerker van Kees Smit kwamen ze met een goed alternatief voor een artikel dat niet voorradig was.

Van idee tot eindresultaat binnen een week!

Op internet een aantal loungesets uitgekozen en vervolgens in de winkel met een heerlijk ruime afspraak lekker proefzitten. Onze keuze was al snel gemaakt met behulp van een vrolijke medewerker en een week later zitten wij heerlijk in het zonnetje in onze eigen tuin te genieten van onze nieuwe meubels.

Een prettige ervaring!

Er werd geluisterd naar onze wensen. We kregen meerdere opties te zien. Hebben hierdoor de juiste keuze kunnen maken. Zeer tevreden met de aandacht en service.

vriendelijke en behulpzame mensen zowel aan de telefoon als bij de levering

Wij hebben de totale buiteninrichting telefonisch bij kees Smit besteld. De dame aan de telefoon was zeer behulpzaam en vriendelijk. Tevens de heren van de levering waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Fijn om te weten dat je iets betrouwbaars bij Kees Smit kunt kopen.

Vriendelijk bedrijf met goede garantie

Kees Smit Almelo is een vriendelijk bedrijf met medewerkers die erg klantgericht zijn. Denken goed mee met de klant. We zijn al jaren klant bij Kees Smit vanwege de correcte garantie welke zij bieden als er een probleem is. We gaan er altijd graag naartoe.

Goed vriendelijke klantenservice tijdens bestellen.

Positieve ervaring

Goed en vriendelijk advies

Hebben heel mooie tuinmeubilair gekocht. Zijn er zeer tevreden mee. Alleen jammer dat de parasolverlichting met muziek niet past bij een shadowline parasol Jamaica. De poot is te dik en vierkant

Het verhaal begon ronduit slecht maar naarmate het verhaal vorderde werd het steeds beter en beter.

Ik bestelde twee witte tuinstoelen en kreeg er één en een dag later weer één. Die waren grijs, waren van een ander type en hadden een andere prijs. Na een paar telefoongesprekken en een onaardig maar goed bedoeld mailtje van mijn kant heb ik heel snel twee witte stoelen van het merk Bellagio opgestuurd gekregen terwijl de verkeerde stoelen Troy nog niet opgehaald zijn. Dus de mensen van Kees Smit hebben dit snel en vakkundig opgelost. De andere stoelen worden binnenkort opgehaald. Hulde hiervoor echt top! Eind goed al goed. Mvg P.C. Bok

Prachtige zaak, veel keuze en verkoper met verstand van zaken

Super goed geholpen, goede verkoper met verstand van zaken, snelle levering en chauffeur die alles keurig in de garage zet

Mooie showroom met mooie materialen en kundig personeel.

Ook tijdens de Covid 19 maatregelen netjes en correct ontvangen waarna we door een deskundig en zeer behulpzaam personeelslid zijn geholpen met de aanschaf van onze tuintafel met 6 kuipstoelen.

grote klasse product als de service

grote klasse product als de service

Prima levering

Duidelijk, snel, keurig, vriendelijk.

Comentarios sobre el Kiyoh