Mooie spullen

Mooie spullen goede en snelle levering

Peies wat wij zochten, en dus gekregen hebben.

Op tijd geleverd, voor weinig kosten. Gied verpakt en een duidelijke beschrijving met exact genoeg materiaal om alles perfect in elkaar te zetten. Prima prijs/kwaliteit product. Veel plezier van.

Een correcte en snelle levering naar België toe .

Volledig probleemloos proces van bestelling t/m levering

Eenvoudig, snel en correct

Enorme keus en snelle levering.

Nu voor de derde keer besteld bij Kees Smit. Enorme keus en voor elke portemonnee. Snelle levering aan huis.

Goed overzicht in winkel en makkelijk online kopen

Tijdens COVID kunnen winkelen en in de winkel alles overzichtelijk en goed geholpen. Thuis online bestelt wat heel makkelijk ging. Aflevering ging volgens plan en heel de loungeset zat in 1 doos. Prima.

Uiteindelijk alles goed

Bestellen en leveren ging rommelig: artikel stond niet op webshop, mailbestelling werd eerst niet beantwoord en daarna twee keer, bestelling was niet helemaal compleet, maar bij telefonisch contact werden we goed geholpen en nu zitten we tevreden op onze tuinstoelen. Eind goed, al goed!

Al voor de zon op komt, staat je nieuwe parasol al klaar!

Bestellen en genieten. Goede service, snelle levering. Helemaal tevreden

Goede en snelle service

Vanaf het moment in de showroom dik tevreden. Er wordt naar je geluisterd en er wordt met je meegedacht. Verder was de afhandeling qua betaling en levering duidelijk en goed

Gewoon top

Snelle en goede service, ook brinks transport heeft het top gedaan.

Zorgvuldige snelle levering

Applaus

“Iedereen naar Kees Smit voor de mooiste tuinmeubelen met een goede zit.”

Zeer tevreden mijn bestelling was snel binnen

Top service... krijgt nergens!

Geweldige klantenservice... service is echt bizar bij Kees Smit echt een dikke 10 ze verdienen eigenlijk 1000 sterren ipv 5 sterren Zeer vriendelijk nette personeel en belofte wordt ook 100% waargemaakt.. Kom zeker terug bij Kees Smit.

Fantastisch geholpen bij Kees Smit

Vriendelijk geholpen en fantastisch geadviseerd De buitenset is keurig geleverd naar volle tevredenheid Dankjewel Kees Smit, een echte aanrader wat ons betreft

Goede afhandeling

Wij kregen helaas een defect artikel toegezonden. Na contact gezocht te hebben met de klantenservice kregen wij een passende oplossing aangeboden en staat er nu een mooi ruime opbergbox voor onze tuinkussens te shinen in onze tuin.

Zeer goede service

Heel netjes thuis geleverd. Alles netjes ingepakt.

Topbedrijf

Prachtige locatie in Amersfoort met goede parkeergelegenheid. Vriendelijke en vakkundige medewerkers. En natuurlijk een fantastische uitgebreide collectie van allerlei producten om jouw tuin te upgraden en gezellig te maken!

Mooie zaak, veel keus en goed geholpen

Veel keuze, goed geholpen door vriendelijk personeel

geweldig

helemaal zoals het beschreven stond, heel blij ermee,

Verkoper zeer kundig, prima geholpen

Veel keuze en goede prijs

Veel keuze. Goede prijs. Fijne ontvangst. Snelle bezorging.

Snel geleverd, voldoet aan de verwachtingen.

Fantastisch!

Zowel de gebruiksvriendelijke website als de levering zijn geweldig. Wij hadden ook nog eens het geluk dat de tuinkussens in de aanbieding waren. Tuinkussens voor rotan loungestoelen watten niet makkelijk te vinden maar Kees Smit heeft ze!

Comentarios sobre el Kiyoh