Het kan niet beter

Prachtige stoelen. Heel snel geleverd. We zijn heel tevreden.

Snelle levering en goede hulp in de winkel

We zijn in de zaak goed geholpen en de meubelsmzijn sneller dan verwacht geleverd. Ook de service aan huis was perfect.

Er wordt een verkeerd geleverde stoel nageleverd

Verwacht dat dit foutloos gebeurd

Heel veel keus en zo vriendelijk geholpen, we voelden ons gelijk op ons gemak en denken met je wensen mee.

Gastvrij en vakkundig geholpen.

In Corona tijd prima geholpen, gastvrije ontvangst en enorme, schitterende collectie. Prima prijs - kwaliteit verhouding.

prachtige meubels en deskundige bediening en service

prachtige meubels en deskundige bediening en service. Fijn zo'n grote winkel waar alles uitgestald staat zodat je het goed kunt bekijken.

Geweldig geholpen en snelle levering

Wat een geweldig assortiment in combinatie met deskundige medewerkers.

Een heerlijk uur geshopt in deze moeilijke coronatijd.

Voldaan aan de verwachtingen

Goed advies gekregen voor ons balkon. Aflevering heel netjes. We genieten nu van onze balkon met mooie stoelen!

Geweldig assortiment

Wat een fijne winkel! Wij zijn uitstekend geholpen door een deskundige medewerker? Héél blij met onze aankopen.

Netjes en top bezorgin

Prima te woord gestaan door medewerker Bezorging precies op de aangegeven tijd meubels werden netjes uitgepakt en gecontroleerd door de bezorgen. Top service

Goed en snel geleverd

Ivm corona via internet besteld werd keurig geleverd

Mooie meubelen, goede aflevering, slechte service

Goede kwaliteit meubelen, veel keuze, goede levering maar bij uitpakken bleek er een te klein rug kussen voor de lounge set van bijna €5000,00 bij te zitten. Na ruim twee weken is dit nog steeds niet opgelost.

Toch niet alles op voorraad

Na het bestellen bleek een kussen toch niet op voorraad. Een oplossing kon niet geboden omdat er geen zicht was op wanneer het weer voorradig zou zijn. Ik moet nu zelf maar in gaten houden wanneer het kussen weer voorradig is

Ontvangst in Amersfoort was zeer vriendelijk; ik was een kwartier te laat, maar ik kon alsnog een uur rondkijken. Deze tijd had ik niet nodig, want ik wist al welk product ik wilde bekijken.

Klantvriendelijk, snelle levering en goede service

Zeer goede ervaring. Klantvriendelijk en uitstekende service.

Keter Ontario opbergbox.

Goed product en de levering / bezorging is uitstekend verricht

Geweldige winkel, moet je zeker een keer bezocht hebben

Vriendelijk personeel, prima service en producten van kwaliteit. Wat ze beloven doen ze ook. Vanaf het moment van kopen tot en met bezorgen verliep in één keer goed. Super blij met de meubels, wat hebben wij nu een mooie tuin

Goede service.

Ondaks 2 kapotte delen van onze loungeset, is het prima opgelost.

Prima en snelle service

Erg goede kwaliteit loungeset

Prima geholpen en snelle levering

Helemaal top, hele vriendelijke verkopers

Uitstekende balkonstoelen en uitstekende levering

Afgelopen week hebben wij de Manifesto Arluno verstelbare tuinstoelen gekocht met een bijpassend tafeltje. De levering is uitstekend verzorgd op een dag die je zelf kunt kiezen via een website. De avond vooraf wordt je geïnformeerd over een tijdsbestek waarin geleverd wordt en een kwartier vooraf wordt je ook nog door de chauffeur gebeld, dat hij eraan komt. De tuinstoelen waren prima verpakt en na het uitpakken hebben we ze uiteraard getest. En de stoelen zitten echt heerlijk! Ze zijn heel eenvoudig traploos verstelbaar! De zitting en rugleuning is van textileen en dat zit echt heel comfortabel zonder dat je er kussens op hoeft te leggen! Het blad van het tafeltje is van aluminium en dat kun je wat indeuken... De kleur is natuurlijk mooi, is hetzelfde als de stoelen, maar een aluminium bovenblad vind ik zelf uiteindelijk niet ideaal... Wellicht ga ik daar nog wel een nieuw houten blad op maken, zodat het wat steviger is.

Mooie aankoop gedaan, kwaliteit, snel geleverd, goed verpakt.

Mooi teakhouten dienblad gekocht, dienblad werd snel geleverd en was ordentelijk ingepakt. Het hout laat kwaliteit zien. Vorig jaar al willen lopen, maar toen was het niet meer leverbaar zonder wachttijd.

Goede en duidelijke communicatie

Goede service en duidelijke communicatie

Zeer postief

Goede keuze, snel bestelservice en goede prijs/ kwaliteitsvertoning Kortom zeer tevreden

Comentarios sobre el Kiyoh