Hele fijne winkel, veel keuze

2 kleine tuintafeltjes besteld, na 2 dagen in huis gekregen. Super blij mee!!!

Hele fijne winkel, veel keuze

2 kleine tuintafeltjes besteld, na 2 dagen in huis gekregen. Super blij mee!!!

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs!

Snelle en correcte levering, kwaliteit van de spullen is uitstekend!

Goed en optijd afgeleverd zeer tevreden .

Tuintafel snel geleverd. Lastig om klantenservice te bereiken.

De tuintafel was snel geleverd. Echter bleek een poot te kort. Ik kreeg het verzoek de tafelpoot te retourneren, daarna zouden ze de nieuwe poot opsturen. Na dit geweigerd te hebben, heeft men de tafelpoot nog dezelfde dag opgestuurd en hebben wij die de volgende dag ontvangen.

Buitenbeentje in buitenmeubels

Fantastisch advies voor moeders. Veilige, comfortabele zit op haar terras. Compliment voor verkoper.

Super goed geholpen en advies gekregen in de winkel. Prachtige louncheset gekocht welke een aanwinst is voor onze tuin en enorm comfortabel zit.

Nette levering en snel probleempje opgelost

Tafel werd netjes geleverd en ziet er goed uit. Er ontbrak helaas 1 vd 4 stelpootjes maar na een belletje werd die de volgende dag per post ontvangen

Fijne showroom met ruime sortering.

Vriendelijke ontvangst. Niks opdringen, duidelijk advies en vriendelijk personeel

Uitstekend.

Punt 1 omdat het aangeschafte product bij Kees Smit voor een onverslaanbaar lage prijs werd aangeboden, en punt 2 van bestelling tot levering keurig afgehandeld. Daar maak je klanten echt tevreden mee.

Top !

Geweldige stoelen voor op mijn balkon gevonden en een gezellig tafeltje.

First time with Kees Smit and definately not my last. Excellent service I would like to recommend everyone to shop at Kees Smit

Prima hulp bij het selecteren

Na de telefonische afspraak wordt ik heel attent ontvangen. Ik leg uit wat ik al gezien heb en al weet. We gaan samen naar het deel eethoeken, vergelijken veel sets, en ik zit rustig in veel stoelen. Er is geen druk, alleen advies, en na de beslissing wordt alles netjes afgewerkt. Ik ben een heel tevreden mens met een prachtig mooie set in de tuin in Brabant, super. Veel dank hiervoor. Veel dank, M Diepenmaat Maarheeze.

Goed advies

Ondanks Corona ontzettend fijn geholpen bij Kees Smit.

uitstekende telefonische service.

Ondanks de corona beperkingen werden wij uit stekend geholpen door een zeer behulpzame en vriendelijke telefoniste, Ook de bezorgen door Jos Dusseldorp was zeer correct en beter als van andere webshops. Wij genieten nu van onze prachtige parasol Roel & Tiny

Uitstekende service, maar ook heerlijke meubels om lekker in de tuin te genieten

Bij ons bezoek aan de winkel in Almelo werden we door meerdere medewerkers heel goed geholpen. Onze keuze werd aangevuld met deskundige toelichtingen. Nu de meubels en de parasol in onze tuin staan, zijn we heel tevreden en blij dat we hier de komende jaren van kunnen genieten

Heel prettig geholpen door Nathan

Zeer veel keus en en bekwame medewerkers

Mooie zaak, met goede service

Mooie winkel met veel keuze

Perfect, snel en netjes geleverd!

Supergoede, snelle service!

Hè, tuinstoeltjes net uitverkocht... maar, gegevens werden opgeschreven en we werden goed op de hoogte gehouden wanneer de nieuwe levering zou zijn. En voor we het wisten, was het zover. Eerder dan we verwacht hadden en net toen de zon weer begon te schijnen! Snelle levering en goede communicatie!

Zeer ruime keuze en vriendelijke medewerkers

We hebben eindelijk de juiste tuinkussens gevonden, dankzij de ruime keuze bij Kees Smit. En de medewerkers waren zeer behulpzaam en vriendelijk, wij kregen advies waar nodig maar ook de ruimte om zelfstandig rond te kijken.

prettig en deskundig

Duidelijke info omtrent levering. prettige webshop en medewerker aan de telefoon deskundig

Waardeloos

Elders betere en goedkopere tuinset gevonden netjes mijn order geannuleerd echter wacht al meer als een week op mijn geld terwijl als ze de PayPal terugbetaling gelijk doen heb ik het uiterlijk een dag later binnen.

Perfecte terrastafel

Bestelling geleverd op vermelde tijdstip. Inklapbare terrastafel, prachtig!

Oerdegelijke producten met geweldige service

Ik heb meerdere teakhouten tuinmeubelen gekocht, zowel dit jaar als vorig jaar. Uitstekende kwaliteit, super snel geleverd en heldere instructies. Echt een aanrader!!

Comentarios sobre el Kiyoh