Fijn, stevig bankje en supersnelle bezorging

Bankje was er meteen al de dag na Pasen. Makkelijk in elkaar te zetten. Je kunt er met twee volwassenen ruim op zitten.

Grote sortering, fijn geholpen en snel beslist.

Vriendelijk ontvangen, genoeg personeel die ons wilden helpen. Wij zijn vriendelijk en deskundig geholpen. Waren er snel uit. Ook de bezorging was goed voor elkaar. Goed verpakt en veel karton. De tafel moet nog in elkaar, maar zal ook geen probleem zijn denken we. Nu nog graag mooi weer.

Een perfecte zit met een kop.koffie met pit op een bank van Kees smit

Mooi nieuw bankje gekocht bij jullie ( Kees Smit) Waar we nu heerlijk.op kunnen zitten op onze nieuwe vlonder..

afspraak is afspraak, goed geregeld.

Alles keurig op tijd, en afspraak geleverd, goede beschrijving, vooraf, gekregen. tafel en stoelen zien er net uit.

Snelle levering.

Tete-a-tete setje besteld en de volgende dag keurig netjes door postnl bezorgd.

Snel en betrouwbaar

Onze ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen was heel erg goed. Veel keuze, snelle en goed verzorgde levering. Wij zijn blij met onze tuintafeltjes.

Top zaak

De website is uitstekend, de bezorging helemaal goed geregeld, de spullen zijn top en de medewerkers doen er alles aan om het helemaal rond te krijgen voor de klant Wij zijn heel tevreden

Snelle levering, leuke tuinset

Leuke aanbieding van een prima set. In elkaar zetten was zo gebeurd.

Deftig materiaal en steeds in orde.

Altijd in orde als je bij hun iets koopt en bovendien goed en degelijk verpakt bij verzending.

Mooie loungeset, snelle levering.

Snel geleverd, goede service in de winkel. Mooie set met verschillende opstellingsmogelijkheden.

Vriendelijk en vakkundig te woord gestaan en snelle levering

Met de klanten service gebeld omdat ons gezochte product niet voorradig was. Alles snel en goed geregeld en zodra de tuintafel weer op voorraad was zou deze geleverd worden. Nu, amper 2 weken later staat de tafel bij ons in de tuin. Een heel mooi product, bezorgd door 2 vriendelijke mannen en op tijd geleverd zoals ons verteld was. Geheel tevreden over deze aankoop.

Geweldig bedrijf

Op maandag 4 tuinstoelen besteld .dinsdags werden ze al bezorgd. Heel netjes ingepakt .Prima stoelen ik beveel iedereen deze tuinstoelen van Kees Smit aan.

Perfecte service én goede kwaliteit

Wat een mooie zaak hebben ze bij KEES SMIT in Amersfoort! Ook in corona tijd werden we goed geholpen en kreeg ik de gelegenheid samen met mijn dochtertje meerdere tuinsets uit te proberen en kregen we een persoonlijk advies van een vriendelijke meneer. Helaas bleek de tafelpoot bij ontvangst thuis wel licht beschadigd waardoor we hem niet in het tafelblad konden schroeven. Met behulp van onze buurman en gereedschap is dit gelukkig goed gekomen.

Mooie producten, mooi bedrijf

Prima niets op aan te merken! Zou het bedrijf zeker aanbevelen. Ook levering is geheel zoals gewenst

Levering snel en goed

Lekker snel gewinkeld en kunnen bestellen. Website liep goed

Ruim assortiment en goede service

Zie boven

De spullen netjes afgeleverd

Een goed bedrijf!!

Keurige webwinkel

Op zoek gegaan naar een Hartman tuintafel met 2 stoelen en op de website van Kees Smit tuinmeubelen kunnen slagen. Via de website kun je een tour aanklikken door de winkel, via deze manier bijpassende tuinkussens kunnen zien en kunnen kopen via de webshop.

Top spullen en service

Producten werden netjes op de afgesproken tijd geleverd en in de tuin geplaatst.

Snelle levering en scherpe prijs

Zaterdagavond onze tuinbank besteld en maandagmorgen al in huis. Super geregeld. Duidelijke informatie over het product.

Topkwaliteit

Een prachtige Wicker loungeset gekocht, die ook erg lekker zit. Volle, stevige kussens; topkwaliteit!

Goede en klantvriendelijke service

Verhoudingen tussen prijs en kwaliteit is uitstekend. Vergeet daar niet de uitstekende service bij. En als klap op de vuurpijl wordt het ook nog eens binnen vijf werkdagen al geleverd i.p.v. weken wachten bij een andere tuinmeubel winkel. Mijn advies, denk niet na en ga naar Kees Smit Tuinmeubelen. Het is zeker niet duur t.o.v. andere winkels.

In Corona alle tijd

In coronatijd hebben wij bar met stoelen voor buiten gekocht. Verkoper luisterde goed naar onze wensen, nam geduldig alle tijd en liet ons vele mogelijkheden zien

Snelle levering, goede uitleg

De levering was binnen 1 dag. Ook werd er een uitlegfilmpje via de mail gestuurd hoe ik het bankje het best in elkaar kon zetten. Het bankje is van goede kwaliteit!

Gewoon goed, zoals de oosterlingen zeggen.

Alles is netjes en volgens afspraak geleverd, uur vooraf een belletje gekregen.

Comentarios sobre el Kiyoh