Top geregeld

Vriendelijke service in de winkel, aan de telefoon en bij de levering!!

Alles wordt correct en snel behandeld.

Correct en snel geleverd, product voldoet aan vrwachtingen.

goed geleverd

snel geregeld

Pima service

Fijn geholpen en de aflevering verliep geheel volgens afspraak

Goede verkoper

Zeer deskundig geholpen Vriendelijke ontvangst

Zeer tevreden met mijn tuinbank

Goede kwaliteit Snelle levering Duidelijke handleiding

Ruime keuze!

Wij hebben in jullie zeer ruime collectie toch een mooie combinatie/set voor onze lounge gedeelte buiten kunnen vinden en een mooie andere tuinset die nog komen gaat, maar ook nog ern snelle levertijd. Nooit verwacht

prima service

Door een fabricagefoutje zaten er geen schroeven in de geleiderail van de leuning van mijn standenstoel. Na wat heel en weer mailen met de klantenservice is vandaag de servicemonteur geweest en hij heeft het probleem gefikst. Ook ontvingen we nog een cadeautje (mooi vogelhuisje) voor het geleden leed.

Nette service

Helaas bleek onze parasolvoet beschadigd te zijn. Tot nu toe nog niet opgelost, maar het telefonisch contact met de klantenservice was erg prettig. Ik ga er dan ook vanuit dat we tot een oplossing komen.

Alles super geregeld,mijn ouders waren heel tevreden

Had iets besteld voor mijn ouders,die waren heel tevreden ook met degene die t kwam bezorgen,heel attent persoon. Nu kunnen ze fijn buiten op t bankje zitten.

Uitstekende levering

Goedekwaliteit zeer tevreden

Uitstekende service

4 stoeltjes besteld van Hartman. Deze werden keurig op tijd geleverd door een zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. Uitgepakt, in elkaar gezet en ze zien er prima uit!

Behulpzaam, vriendelijk, goed advies

Ik mocht naar binnen terwijl ik een verkeerde afspraak had gemaakt. Ik kreeg ruim de tijd om rond te kijken en om te beslissen wat ik wilde. Uiteindelijk kreeg ik nog een beetje korting. Altijd leuk :)!

Snelle levering van een goed product.

Kwaliteit en goede beschrijving

Zeer professioneel.

Echte top kwaliteit, Goede bezorg service. Heel tevreden klant.

prima service en vlotte levering product

goed geholpen in de winkel in Almelo. Duidelijke uitleg en adviezen gekregen. gekocht product werd snel bezorgd.

Snelle levering en uitstekende communicatie.

Groot assortiment aan tuinmeubelen en een snelle en accurate levering. De communicatie v.w.b. de afleverdatum is uitstekend.

het meest verbaasde mij dat de tuinset geweldig goed en veilig was verpakt, er kon echt niks mee gebeuren. Een compliment verdient ook de vervoerder ( brink). In plaats van vrijdagmorgen bracht hij de tuinset al op donderdagavond, met de opmerking och ik kwam toch een beetje in de buurt. Chapeau !!!!. De tuinset was gewoon mooi en degelijk uitgevoerd. Zeker niet onze laatste bestelling bij Kees Smit

Mooie kwaliteit!!

Mooie kwaliteit. Had een tuinbankje gekocht, waarvan ik er al 1 had. Dus nu een mooi setje!!! Snel geleverd, en keurig afgeleverd door een nette chauffeur. Ook belangrijk Anneke Jansen

Na een ‘Corona-afspraak’ in de winkel uitstekend geholpen!

Voldoende personeel om de klanten vakkundig te helpen en bij te staan. Vervolgens werd de koop geheel volgens afzien op tijd thuisgebracht. Wat wil een klant nog meer?

Fijne winkel, als leveringsafspraak eenmaal gelukt is gaat dat helemaal goed

Het maken van de bezorgingsafspraak vond ik niet overzichtelijk

G

F

Goed in 1 woord

Goed geholpen in winkel en goede aflevering op tijd

Wederom fijn geholpen.

We waren op zoek naar twee stoelen bij onze tuinset. Na eerdere goede ervaringen met een aankoop bij Kees Smit Tuinmeubelen een afspraak gemaakt. Of je komt in het filiaal Amersfoort of voor ons dit keer in het filiaal in Almelo het ontvangst en hulpvaardigheid van het personeel bij het uitzoeken is goed/prettig. En daarnaast is de keuze ook nog eens reuze!

Kwaliteit en klantvriendelijkheid

We hebben een tuinset gekocht en werd netjes afgeleverd op de afgesproken datum en tijd. Netjes verpakt en schade vrij. Vriendelijke chauffeur en ook duidelijke communicatie vanuit de transporteur. Bovenal een prima winkel met kwaliteit tuinmeubelen en een leuke winkel om je tijd te voldoen. Buiten dat een goed gereld transport tot aflevering aan de deur.

Comentarios sobre el Kiyoh