fijne verkoper, goede aflevering, mooi product

In de winkel zijn wij heel netjes geholpen. De banken waren een week later al in goede staat bezorgt door een zeer vriendelijke bezorger. De banken waren snel te monteren. Kortom, wij zijn erg tevreden

Uitstekend personeel en veel keuze

Onze ervaring in Amersfoort was vanaf het begin een prettige en ongedwongen geheel. Ruime keuze en goede begeleiding van het personeel. Zal deze locatie zeker bij mijn vrienden en kennissen aanraden

Super geholpen in de winkel ondanks de COVID-19

Mooie zaak,vriendelijke mensen goede service

Was prettig zaken doen.

Uitstekende en snelle afhandeling bestelling!

Prima service, mooie producten

We wisten feitelijk al welke tafel we wildeb, waren het snel eens over bijpassende stoelen. Beoordeling net geen 10, we konden instellen dat een kwartier voor levering een mail kwam. Maar die is uitgebleven ;)

Goede kwaliteit en goede service

We hebben een showroom loungeset gekocht. De medewerker gaf juiste voorlichting, kwam zijn afspraken goed na. Ook de ophaalservice is uitstekend geregeld door de uitleen van een aanhangwagen en de prettige hulp bij het inladen.

Ik ben telefonisch heel goed geholpen een keuze te maken. De levering ging perfect afgeleverd waar ik het hebben wilden Erg vriendelijk en deskundig geholpen

Eerste ervaring met Kees Smit

Geen aanvaring maar een fijne ervaring. Vanuit Den Helder naar Amersfoort en niet met lege handen terug. Een mooie tuinset gevonden, die sneller dan wij hadden verwacht geleverd wordt. Nu het mooie weer nog en dan kunnen wij genieten van onze nieuwe tuin met daarin een mooie nieuwe tuinset !

Geweldig goed geholpen door Bert.

Bestelling, levering en product... TOP!

Bij de bestelling vriendelijk telefonisch geholpen door medewerker. Bestelling op tijd en volgens afspraak ontvangen.

Goede prijs kwaliteit en perfecte communicatie voor aflevering.

Snel geleverd, geen poespas.

Goede klantenservice, snelle levering

We zijn bij Kees Smit in Amersfoort geweest. Mooie winkel en zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Binnen 5 dagen hebben we de tuinset ontvangen. Deze voetenbank was een laatste toevoeging aan onze nieuwe tuinset. Besteld en de volgende dag in huis.

Goed bezorgd

Kan niet beter

Ik kan geen genoeg krijgen van mijn mooie tuinmeubeltjes

Afgelopen week de winkel in Amersfoort bezocht. Een perfecte balans tussen aanwezige adviseurs en vrijheid om op eigen gelegenheid wat uit te zoeken. Binnen een week gratis thuisbezorgd maakt de service compleet.

Goede service en mooie producten.

Kees Smit is een prachtige zaak met een uitgebreide collectie. De kwaliteit is goed. Dat weten we uit ervaring. Het prijsniveau is normaal.

Erg tevreden, mooie tuinset.

Erg fijn geholpen in de winkel. Wat staan er een smaakvolle buitenmeubels daar.

Klantvriendelijk

Als klant serieus genomen en gehoord. Denken met de klant mee en gaan voor de beste optie en dat is niet altijd de duurdere. Een aanrader!

Zeer goed totaal pakket

Tuinmeubels zoeken bij Kees Smit is een feestje en je raakt in de ban van een zomers gevoel, helemaal in deze coronatijd!! Meubelen binnen een week thuis en super zorgvuldig ingepakt!!

Super service en snel bezorgd

Prachtige collectie om te gaan bekijken

Geweldig mooie tuinmeubelen

We hebben zeer goeie ervaringen met de aanschaf van ons nieuwe tuinset.b

Bijzonder klantvriendelijk

De winkel is groot en heeft voor ieder wat wils. Het personeel is bijzonder klantvriendelijk en behulpzaam. De levering ging zonder problemen. Kortom: chapeau!

Goede service, soms iets opdringerige verkop(st)er

Comentarios sobre el Kiyoh