Fijne ontvangst in de toonzaal .zeer kundig zijn.we geholpen . Set zeer snel ontvangen

Zeer snellen levering er goede bezorging

Mijn ervaring is goed en bevel het een ander ook aan

Goede service, snelle levering

Fijn dat je zelf kan aangeven wanneer je bestelling binnen wil hebben. Verder prima website met duidelijke omschrijving van de producten. Ik kon makkelijk een keuze maken van de brede assortiment.

keurig

netjes geleverd

Levering volgens afspraak

Geweldige ervaring

Alles duidelijk en zeer snelle levering zoals afgesproken

goed product

Goed product, levering conform afspraak

Goede levering

SUPER geholpen en geadviseerd.

Wij zijn in de showroom van Kees Smit in Amersfoort SUPER geholpen en geadviseerd.

Prachtige buitentafel

Prachtige, ruime, degelijke buitentafel en netjes afgeleverd.

Uitstekende service.

Het is de 1e maal dat ik bij Kees Smit heb besteld. Je wordt via e- mail exact op de hoogte gehouden hoe en wanneer de spullen worden bezorgd. Uitstekende service. Ga zeker vaker bestellen.

Geweldig houten tuinset

Mooi tuinset, alleen jammer er geen bijpassende kussens te krijgen zijn, die wij mooi vinden Maar keuze uit 2 uitvoeringen

Goed product netjes geleverd

Gewoon goede kwaliteit en goede snelle levering

Heb zeer goede ervaringen met Kees Smit, omdat ik hier al meerdere artikelen besteld heb en door hun snelle leveringen kon ik hier dus al snel van genieten en het is goede kwaliteit en wat ik er van verwachtte, klopt dus ook. Gewoon geweldig goed dus.

Topkwaliteit in Tuinmeubelen

Aanvullingen gekocht op onze bestaande set, wat bij bouwmarkten zelden of nooit mogelijk is. Daarnaast zien -ook na jarenlang gebruik- de meubelen er nog als nieuw uit. Kwaliteit dus.

Duidelijk en gemakkelijk te bestellen.

Alles klopt gewoon, zoals het hoort!

Zeer professioneel! Makkelijk bestellen, bevestiging, leverings afspraak, uitpak instructies.

perfecte levering

Goed tijdschema doorgegeven door Kees Smit

Goede en snelle levering

Goed product tegen een goede prijs. Makkelijk online te bestellen en Snelle levering. Wederom tevreden over Kees Smit tuinmeubelen

Voor de afhandeling mijn bestelling een dikke 10! Ik had mijn online bestelling al betaald en afgerond en was een hoes vergeten erbij te bestellen bij mijn parasol met parasolvoet. Dat was geen probleem. Er werd direct een nieuwe order bijgemaakt en deze extra order mocht ik gewoon aan hun bezorger betalen, een dikke pluim voor deze oplossing.

Prijs kwaliteit

Topproducten - superklantvriendelijk

Snelle levering Kwaliteit

Perfect !

Keurige en snelle levering van 2 ligbedden, TOP !

Prachtig dienblad mogen ontvangen voor op de hocker buiten. Prachtig materiaal. Zeer snelle bezorging.

Prima, netjes te woord gestaan, snelle levering, netjes afgeleverd.

Gewoon goed, snelle correcte levering, op tijd en alles netjes gemonteerd

Comentarios sobre el Kiyoh