Perfecte communicatie en afhandeling!

Tafelpoot tuintafel moest vervangen. Alles was direct duidelijk. Volgende dag thuis afgeleverd. Keurig op de afgesproken tijd. Meer dan top. Poot was ook helemaal compleet met schroeven en zag er mooi uit.

Geweldig bedrijf!!

Het begint al bij de website: zo duidelijk en overzichtelijk. Mijn keuze was gevallen op de "Sunyard Wales tuinbank 120cm" en het bijpassende rode kussen "Madison tuinkussen 120x48cm". Beide artikelen werden binnen 2 dagen geleverd in zeer deugdelijke verpakking! Geweldig! Vóór ontvangst van de artikelen al verschillende mailtjes ontvangen over de montage en het onderhoud van het bankje. Er wordt zoveel zorg aan de artikelen en de klant besteed.... wat een geweldig bedrijf!! De montage is 'een feest': eenvoudig en duidelijk. Het resultaat maakt zó blij: ineens staat daar een juweel van een bankje + rood kussen! Wat ben ik daar blij mee en weet zeker dat ik daar vele jaren plezier van zal hebben. Trouwens, het kussen is ook van een deugdelijke makelij en schitterend van kleur: mooi dieprood! Ik geef het bedrijf van KEES SMIT een groot compliment, 't is een unieke- en bijzondere onderneming!!

Tevreden

Goed besteld via internet en ook nog eens snel geleverd! Bedankt!

Vriendelijk, behulpzaam en attent

Winkelen op afspraak, goed geregeld. Duidelijke richtlijnen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Zeer fijn geholpen

Bij binnenkomst direct een fijn ontvangst. Geruime keuze en heel prettig vertoeven in de winkel. Daarnaast is het super dat veel tuinmeubelen op voorraad staan.

Tuinset is helemaal top

4 jaar geleden een lange tuintafel gekocht met 6 stoelen. Dat is nog zo mooi. Deze week een 2 zitter erbij gekocht. Helemaal leuk. Zeer tevreden

Snelle leveling, en top kwaliteit!

Kwaliteit is super

Echt een prachtige stoel Contact en op de hoogte gehouden worden van de levering kan beter

Niks is teveel

Er wordt goed geluisterd wat je zoekt en er wordt meegedacht. Niks is ze teveel!

Goed geregeld

Op afspraak langsgegaan en gericht gekeken en gekocht, veel keuze, maar van te voren bepaalde artikelen uitgezocht en beoordeeld en gekocht naar tevredenheid. Wacht nog op een antwoord van hun op en gestuurde vraag. Bezoek duurde korter dan de rit ernaar toe, maar positief afgesloten

Kees Smit boven verwachting!

Tuinset besteld in werkelijkheid mooier als op de foto, alles compleet geen beschadigingen. Volgens afspraak geleverd en op tijd nette chauffeur mijn complimenten.

Prima service van bestelling tot levering

Vanaf het bestel proces op de website tot de daadwerkelijke levering 5 dagen later verliep alles soepel en duidelijk. Communicatie van zowel Kees Smit als vervoerder prima en de bestelde meubels zijn in prima staat ontvangen.

Super snelle levering en hele mooie kussens.

zeer klantvriendelijk

heel goede winkel en vriendelijk personeel.

Tevreden over levering en reclamering

Ik ben tevreden met de stoeltjes en het tafeltje wat ik bij jullie heb gekocht voor op mijn balkon.

Veel keus, snelle levering

In een paar klikken meteen geslaagd: goede maat en mooie kleur stoelkussens. Volgende dag al in huis.

Goede service en info over het gekochte artikel.

Telefonisch goed geholpen. Tips en info gekregen over door mijn gekochte tafel.

Netjes geholpen door vragen via chat mail en alles keurig geleverd wat we besteld hadden via de website....

Snelle service, goede kwaliteit

Verrast, door de snelle levering en Kwaliteit, voor zover is deze goed. Nu kijken hoe het nieuwe artikel zich houd in de toekomst. Mijn keuze heb ik gemaakt na het lezen van goede ervaringen van andere cliënten, over de artikelen die ze bij dit bedrijf hebben gekocht.

Heel mooi en stevig. Levering ook prima geregeld.

Zowel de stoel als de klaptafel zien er prachtig uit. Stoel zit heerlijk en tafel is stevig.

Mooie spullen snelle levering

Al meerdere keren wat besteld, altijd keurig netjes snel thuisbezorgd

Goede kwaliteit, snelle levering!

Nadat we op woensdag een nieuwe tuintafel bestelden werd deze zaterdag al geleverd. Een erg mooie en kwalitatief goede tafel voor een goede prijs.

Snel geleverd, mooie kwaliteit

Goede service, ik wilde er toch extra kussens bij. Ik had dan eigenlijk transportkosten moeten betalen maar die werden kwijtgescholden omdat ik al een grote bestelling had gedaan.

Hele goede klantenservice

Hele goede klantenservice, waar de bezorger van post nl een fout had gemaakt, zorgde de klantenservice dat ik zonder problemen alsnog mijn bestelde spullen kreeg

Product goed

Netjes op tijd. Alleen er werd pas een mail om een afspraak te maken voor bezorging gegeven toen ik 4 dagen daarvoor besteld en betaald had en ik dus 4 dagen later belde. Maar toen werd ik binnen het uur al teruggebeld en werd er meteen een mail gestuurd om een afspraak te maken. Dat vond ik dus weer supergoed Kan nog niet oordelen over de stoel ik moet hem nog ontvangen. Maar vorige bestelling was het bankje 5 sterren.

Comentarios sobre el Kiyoh