Net bedrijf en personeel!

Mooie producten. Stoel zit erg fijn. Was klein probleem mee, maar direct opgelost en ze doen erg hun best voor je!

Super tevreden

Zeer snelle levering, binnen 24 uur! Duidelijke instructievideo. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Prima kwaliteit en snel geleverd

Ons tuinstel hebben we, na veel zoeken op internet, gekocht bij Kees Smit. We werden prima geholpen en kregen veel informatie over de levering. Het werd volgens afspraak geleverd en op de plaats gebracht die wij wilden, een prima service. De prijs die we betaalden voor het tuinstel was heel redelijk, het was zelfs een van de goedkoopste.

Service en advies top

Goed advies gehad in winkel Almelo. Drie dagen later al meubilair thuisbezorgd TOP

Vriendelijk contact verzending goed geregeld

Top winkel!

Fijne winkel met vriendelijk personeel. Mooie producten. Zeker een winkel waar ik vaker naar toe zou gaan.

geen nonsens, gewoon het werk doen

makkelijke site, makkelijke afhandeling

Je krijgt wat je verwacht

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering De chauffeur belt netjes de verwachte aankomsttijd door. Fijne mail met montagevideo

Top - netjes en snel geleverd

Snel en goed geregeld

Vaak zijn er bij meubelen lange. Wachttijden. Wij waren met spoed opzoek naar een kwalitatief goede loucheset. Binnen 10 dagen stond hij er naar tevredenheid.

Fantastische service

Alles volgens bestelling goed geleverd. Prima service met mailtjes voor onderhoud e.d. Wij zijn erg tevreden en komen nog wel eens terug.

Goede service!

De levering was heel snel, eerder dan verwacht, fijn! Het filmpje met instructie had mijn man niet nodig, makkelijk in elkaar te zetten. Wel goed dat jullie dat erbij sturen. Nu wachten op wat warmer weer, zodat we er ook echt van kunnen genieten buiten!,

Prima !

Heerlijke tuinkussen

Laat de zomer maar komen. Heerlijke dikke kussens voor op de terrasstoelen. Mooie kwaliteit en goede pasform.

PERFECT

Wat is dit een een geweldig bedrijf, behulpzaam, meedenkend,niets is teveel gevraagd ze sjouwen met stoelen om te kijken of het klopt.

Geweldig veel keuze snelle levering

Ze hebben super veel keuze. Goede kwaliteit spullen. Snelle levering. Gewoon een fijn bedrijf om te shoppen. Ben er heel blij mee steeds. Voor mij een dikke 10 waard !

Uitstekend geholpen in de winkel, prettige ervaring met de aflevering.

Gewoon goed!

Prima geregeld!

In de winkel lekker snel geholpen. Huidige coronamaatregelen zijn ook prima geregeld. Aflevering keurig op uit en ook weer lekker snel en efficiënt.

Bijzonder vriendelijk

Veel keuze en persoonlijke aandacht

De uitstraling van het bedrijf en de super vriendelijke verkoop team

Ik vind het knap, dat als er een vraag of een omruiling moet gebeuren, jullie zelfs op een zaterdag avond terug bellen. Ga zo door, dan kan er eigenlijk niks misgaan,. Eigenlijk hoort het zo te zijn, maar helaas begrijpen veel bedrijven niet hoe het wel moet. Groeten G.Veffer

Top geregeld allemaal

Bestellen en levering op tijd en prima geregeld Chauffeur was vrolijk en netjes

Super snel top

Dik tevreden snelle levering en geweldig een filmpje online hoe wij het tuinbankje moesten monteren

Top geleverd

Comentarios sobre el Kiyoh