prachtige winkel waar je keurig geholpen word

Nog nooit geweest, maar nu gingen we verder op (naar Amersfoort) voor een ligbed wat we al langer zochten. wat een mooie winkel en wat een vriendelijke bediening, met goede adviezen en produktkennis. kom hier zeker nog vaker

Veel keuze en snelle service!

Veel keuze uit tuinbanken, snelle levering na bestellen en eenvoudig in elkaar te zetten met goede handleiding

Perfect geholpen, uitmuntende kwaliteit

Warme ontvangst, snel en accuraat geholpen, aflevering tuinset goed en snel afgeleverd. Aankoop geeft een voldaan gevoel.

Ruime keuze

Mooie set, snel geleverd

superbedrijf

goed advies, keurige afwikkeling en thuis bezorgd op afgesproken tijd. Erg vriendelijk zowel in de zaak als bij aflevering

Super geholpen goed advies kwam heel goed over

Top geholpen eerlijk advies

Vriendelijk personeel, behulpzaam kortom prettig om daar te winkelen

Fijne zaak

Supersnel leveren

De levering van mijn tuinkast was supersnel. Keurig verpakt en netjes afgeleverd op de afgesproken plaats

Snelle levering , mooie produkten

Na mijn online bestelling snel contact met klantenservice . Alles netjes geleverd en via mail op de hoogte gebleven door Brink transport. Goed verpakt en mooie artikelen! We zijn er blij mee

Heel erg blij met onze nieuwe dining tuinset

Uitstekende service, snelle bezorging!

Snelle levering, goede service

Alles wordt zonniger

Wat heerlijk die nieuwe tuinset Forza Varenna! Declinaties gaat spontaan schijnen tijdens de hagel- en sneeuwbuien. En hij zit fantastisch❤️

Prima te woord gestaan en netjes thuis afgeleverd

Mooie spullen, en goede levering, lekker snel

Mooj bedrijf, besteld en snel geleverd top

Snel, goedkoop en een prima service!

In 1 woord, uitstekend!

Exact geleverd volgens afspraak

Prima meubels, lang wachten bij klantenservice

Mijn Hartman stoelen tafel zijn prachtig. Helaas bleek de poot van de tafel stuk te zijn. Prima service van de klantenservice. Wachttijd aan de telefoon helaas minder: ruim 20 minuten in de wacht voordat ik iemand te spreken kreeg.

Doet wat je ervan verwacht!

Telefonische bestelling gedaan van onze loungeset. Extra info gevraagd over de kussens en de set. Kreeg daarbij gelijk wat tips omtrent onderhoud. Set precies zoals door medewerker beschreven en heel goed verpakt, zodat er geen schade kan ontstaan. Erg tevreden!!

Zeer klantvriendelijk en goed advies

Ondanks de geplande Corona tijd van 60 minuten werd er toch de tijd genomen om onze aankoop goed af te ronden. Het mezenkastje dat we kado kregen meteen opgehangen en er is al een nestje in gemaakt.

Bestelling, betaling, bevestiging en bezorging. Beter kan niet. Bedankt!

Stoel was ongelofelijk goed ingepakt en zit heel goed.

Keurig en goed.werd idd een half uur vantevoren gebeld voor aflevering Stoel ziet er prima uit en zit goed.

Super snelle service

Kist voor onze tuinkussens super snel geleverd, had keuze uit verschillende dagen! Bedankt weer!

Snel en goed.

Veel keus , goede prijs en snelle levering.

Goed advies gekregen bij Kees Smit over de tuinset.

Bij binnenkomst wordt er gevraagd wat de wensen zijn en we worden gelijk begeleid naar de tuinmeubelen die wij willen hebben en die bij ons passen.

Comentarios sobre el Kiyoh