Prettig geholpen met bestellen en snelle levering, aflevering kan beter

Ondanks telefonische bevestiging is de tuinset niet gemonteerd terwijl dit bevestigd was en ook op de site staat. Verder niets dan lof, kundig personeel en hele goede kwaliteit van de tuinset zelf.

Snelle en duidelijke afhandeling.

Initieel telefonisch contact gehad aangaande mijn gewenste bestelling. Had graag het pakket af willen halen. Vanwege Covid helaas niet mogelijk. Het pakket 24uur later in mijn bezit. Fijn!

Ligt goed.

Heb een half uur op de ligstoel gelegen en is goed bevallen. Jammer dat een stand helemaal horizontaal ontbreekt.

uitstekend

Voordat ik de bestelling plaatste, uitstekend te woord gezien door een vrouwelijke medewerker, vriendelijk en behulpzaam.

Zowel kwaliteit als serviceverlening volledig naar wens.

Prima geholpen bij het maken van onze keus. Daarna snel geleverd. Dat gebeurde heel klantvriendelijk. De kwaliteit voldoet aan alle (hoge) verwachtingen.

Twentse degelijkheid

Snelle levering. Goede kwaliteit

RUIME ASSORTIMENT VAN HEEL GOEDE KWALITEIT.

Lounge set gekocht bij Kees Smit. Past prachtig bij onze 8 jaar geleden bij Kees Smit gekochte tuin eet set die nog in bijna nieuw staat is. de winkel ervaring is mede zeer prettig door hetere vriendelijke personeel in de winkel: Goede geïnformeerd, niet opdringerig maar wel altijd in de buurt als je een vraag hebt.

Een online winkel waar je wat mee kan

Bankje besteld, heel vlot geleverd, samen met mijn vrouw in elkaar gezet, het ging fantastisch terwijl we al redelijk bejaard zijn.

Online bestelling en afhandeling strak geregeld

Al jaren klant bij Kees Smit en zeer te vreeden.

Prima koopervaring

Geweldig product een een uitstekende levering

Goed service, snelle levering

Goede prijs kwaliteit/verhouding het is de 3de maal dat we hier aankopen

Top heel mooi love❤️ it

Keurig op tijd geleverd. Heel goed verpakt. Daar ben je dus wel even mee bezig. Maar als het dan eenmaal uitgepakt is. Ziet er prachtig uit. Mooi afgewerkt. En zit heerlijk. Dan is het wachten op de ☀ zon.. TOPPER!!

Mooie tafel, zonder mankeren thuis bezorgd

Bestellen en bezorgen en tafel zelf: picobello. Eén kleinigheidje mbt materiaalgebruik. Voor een zo mooie tafel met deze stevige prijs zijn schroeven en moeren van een te goedkoop materiaal meegeleverd. Dat had wel roestvrij staal mogen zijn.

Nette en snelle aflevering

Nette aflevering en goede service.

Goed van A tot Z

Van aankoop in de winkel tot aan aflevering alles zeer goed en snel gegaan

Vlotte service!

Snelle levering en super vriendelijk personeel

Meerdere bestellingen geplaatst ondertussen en uiterst tevreden!

Mooi product voor een goede prijs

Verstelbare tuinstoelen voor prima prijs. Goed communicatie over de levering.

Goede snelle levering

We ervaarde een goede en snelle levering van de bestelling. Enige puntje van kritiek is dat we 3 kussens ontvingen in 2 onhandig grote dozen (te groot). Ik stond selfs een tijdje te scheuren bij de papierbak. Wellicht zijn hier andere verpakkingsopties voor.

Kwaliteit en snelle levering

Mooi product; levering supersnel! Zelfs met paasdagen gewoon binnen een paar dagen in huis.

Geweldige showroom, groot assortiment, redelijke prijzen

We zijn correct geholpen, vlotte afhandeling en levering

Mooie tuinset, makkelijk zoeken.

Wij hebben onze mooie tuinset, gemakkelijk en comfortabel thuis uit kunnen zoeken. Details en afmetingen staan heel duidelijk vermeld. Na bestellen volgde een uitermate doorzichtig traject naar de zeer nette bezorging. Kortom wij zijn uitermate blij en tevreden met Kees Smit Tuinmeubelen.

Goed produkt snel geleverd.

Snelle levering. Goede en makkelijke website. Mooie produkten

Eerlijk advies & verstand vh produkt

Een verkoper die luistert naar de klant en deskundig adviseert.

Comentarios sobre el Kiyoh