Vlot en correct bezorgd,

Beschrijving van het in elkaar zetten is duidelijk en via video goed te volgen

Super service!!

Wij zijn uitstekend geholpen in de winkel. Degene die ons hielp was echt niets teveel. Goede adviezen en duidelijke uitleg over de materialen. Uiteindelijk een tafel met stoelen gekocht. Goed uitgelegd hoe we alles moeten behandelen en dat we de tafel (met een duidelijke beschrijving) wel zelf in elkaar moeten zetten. Ze waren wat eerder met bezorgen (netjes gebeld) (wij waren niet thuis) en wat schetst onze blijde verbazing bij thuiskomst: de tafel was zelfs door de bezorger in elkaar gezet!! TOP!!!

Voor het eerst een bestelling gedaan. Ik ben er erg tevreden mee. Van het bestelen tot leveren en de kwaliteit van het product. Mocht ik weer wat nodig hebben voor de tuin dan ga ik zeker nog een keer op de website kijken

Goede en snelle service

1 orde geplaatst voor tuinkussens en dienblad..volgende dag dienblad wel ontvangen geen kussens..gebeld was een interne miscommunicatie. Volgende dag de kussens netjes geleverd. Prettige website en prima aan de telefoon geholpen. Raad Kees Smit zeker aan.

Mooie degelijke stoelen

De stoelen zijn mooi en degelijk. Voor deze prijs echt een koopje. De klantenservice van het bedrijf is erg netjes, ze helpen waar ze kunnen om je tevreden te houden.

Een 9+klantbeleving!

Goede service en advies met oog voor de klantwensen.

Super in alle opzichten!

Tijdens mijn speurtocht naar een bankje viel mn oog op deze tete a tete. De goedkoopste van alle zoekresultaten. Zou dat wel wat zijn? Het antwoord is: JA! Kwalitatief goed hout, een duidelijke montage video, snelle bezorging (binnen 18 uur) en dan ook nog eens scherp geprijsd. Ik raad het iedereen aan.

Geweldig!

Tuinbank maandag besteld en op dinsdag al geleverd!! Hoe snel wil je het hebben....Top!!

Perfect advies, levering netjes op tijd en achter ons huis gelost.

Super snel geleverd

Exact de kleur die wij zochten

Goed geholpen enafgehandeld na een klacht/defect

De bestelling is netjes verzorgt op een moment dat het ons uitkwam. Toen bleek dat er wat stuk was is dit verholpen door een nieuwe(barstoel) toe te zenden. Ook het ophalen van de defecte stoel is door Keessmit geregeld. Prima. Alleen is het lastig om telefonisch in contact te komen.

Tuinset is perfect

De tuinset die wij hebben gekocht is perfect

Heel mooie tuinbank

Keurig aangeleverd

Mooie kwaliteit hangstoel

De Manifesto is echt duidelijk een hangstoel van goede kwaliteit. De bestelling en levering ging super makkelijk en soepel. Dik tevreden dus. Maar lieve Kees, de prijs is niet mis hoor! Kan daar niet toch iets aan verbeterd worden?

Prachtige set

Wij zijn enorm blij met onze aan koop. De stoelen zitten perfect het hout is mooi afgewerkt. De set is zeer snel geleverd.

degelijke box

Het vraagt even wat montagewerk, maar de montagehandleiding is helder. Box sluit goed af tegen regen. Kussens voor een loungeset passen er ruim in.

Goed advies gekregen over aanschaf parasol. Mooi product. Ook logistiek een goede prestatie geleverd. Jammer dat er geen showroom is in West Nederland waar we wonen. Een bezoekje is Kees Smit zeker waard.

Wonderful balcony set!

We had been looking for ages for a good balcony set for our flat in Amsterdam. Kees Smit provided just what we were looking for!

Vriendelijke, snelle en betrouwbare service.

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Het is van goed en stevig materiaal. Makkelijk in elkaar te zetten. Service was perfect. Bezorger was vriendelijk en professioneel.

Helemaal tevreden

Snelle bezorging. Prima gebruiks beschrijving. Degelijk materiaal.

Alles perfect

Zowel de kwaliteit van de sidetable, de montageinstructies als de bezorging waren helemaal perfect. Kan niet beter.

Montage set kwijt geraakt, binnen 2 dagen kosteloos in huis. Echt geweldig

Half jaar geleden Lounge bank en teakhouten tafel gekocht. Tijdelijk in de opslag om reden dat veranda nog niet af was. Nu veranda er staat alles uit opslag gehaald en montage set van tafel spoorloos. Gebeld met klantenservice en sturen set op. Met 2 dagen in huis en zonder factuur. Kosteloze toezending, waar tref je dit. Geweldige service , kortom koop bij Kees Smit.

Geweldige service en snelle bezorging

Wat een keuze en wat een prachtige zaak. We zijn enorm goed geholpen en hebben een mooie set uitgezocht die al binnen een week werd bezorgd. We zijn nu nog opzoek naar een eettafel met stoelen m. Ik hoop Sarcee daarvoor ook kunnen slagen bij jullie

Snelle levering, goede prijs / kwaliteit verhouding

Comentarios sobre el Kiyoh