Levering volgens afspraak en prima product

Prima.

Snel en goed

Product werkt snel en in goede staat geleverd

perfecte afhandeling

Heel vlotte levering van 2 degelijke tuinstoelen.

Veel keus en prima service

Wij kochten tuinmeubels en werden ongevraagd uitstekend en met veel geduld geholpen door een van de adviseurs. Deskundig en niet opdringerig op verkoop gericht.

netjes geleverd wat besteld was

Alles was goed ingepakt, de bezorger nam alle tijd voor een correcte aflevering.

We zijn in de showroom van keessmit geweest om wat ideeen op te doen voor onze nieuwe tuin. Iedereen was erg vriendelijk en behulpzaam. We hadden wat leuke meubels gevonden, maar wouden daar nog even over na denken. Eenmaal thuis hebben we de meubels besteld. Dit was heel simpel te doen via de site. Alles was makkelijk te vinden. We hadden onze nieuwe meubels binnen een paar dagen binnen. We kwamen er achter dat we een onderdeeltje miste van onze parasol. Nadat we gebeld hadden en weer super vriendelijk geholpen waren hadden we binnen 1 werkdag de gemiste onderdelen. We zijn erg tevreden en zullen hier zeker naar terug keren in de toekomst!!!

Snel geleverd en precies zoals verwacht!

Snelle levering en zoals verwacht. Helder instructie filmpje.

In de winkel goed geholpen. Aflevering conform afspraak

Na aflevering een ongerechtigheid ontdekt in de bevestigingsplaat voor de parasol. Contact met klantenservice kwam na een wachttijd van 20 minuten tot stand. Advies gekregen om de ongerechtigheid te verhelpen. Advies nog niet uitgeprobeerd ivm slecht weer

Snelle levering. Ook snelle reactie na e-mail. Goede service. Levering was op de dag zelf iets aan de late kant, maar gelukkig kon ik gewoon thuis blijven wachten.

Service in de winkel snel en correct - er is nog winst te behalen

Allereerst erg blij met onze stoelen! het maken van de online afspraak en de snelheid in de winkel erg prettig. De werking van de tablet rommelig, komt dan wat minder professioneel over. De informatie over levering hadden we zeer snel binnen, een afspraak gepland. helaas werden we de avond tevoren gebeld dat deze niet door kon gaan en of het een aantal dagen later mocht. Aangegeven dat dit mogelijk was op de ochtend. Helaas kregen we de dag van tevoren te horen dat we in de middag gepland stonden en vervolgens werd dat nog weer later dan die planning. In deze communicatie en afstemming is verbetering mogelijk.

Prachtige loungeset van robuuste kwaliteit

Vlotte bezorging, goede prijs- kwaliteitsverhouding, vriendelijke ontvangst en hulp, indien gewenst, veel keus.

Perfect verpakt, snel geleverd, goed product

Staaat mooi, zit lekker

Erg tevreden

Ik heb een Cosiscoop gaslantaarn gekocht en deze voldoet aan mijn verwachtingen. Ik raad het product iedereen aan. Top bedrijf!

Behulp zaam friendelijk heel fijne geholpen

Parasolvoet en parasol besteld, heel blij mee

Goed geregeld ook met de bezorging vd spullen

zeer goed geholpen na aankoop

moeite met monteren een mailgestuurd en direk goed andwoord en ook na noch gebeld of het goed was gegaan .en dit was ook gelukt

Super snelle levering.

Balkon bankje besteld, zaterdags besteld en maandag al binnen .uurtje ruzie Maar dan stond hij dan ook in elkaar .

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Bestellen online is overzichtelijk en gaat erg gemakkelijk. Het kleine pakket werd snel bezorgd en met de duidelijke handleiding zo in elkaar gezet. De prijzen zijn redelijk en de kwaliteit is goed.

Degelijk product, snelle levering

Online bestelde stoelen werden keurig op tijd en netjes verpakt geleverd. Zelfs iets eerder al verwacht wat altijd fijn is. Product zelf is degelijk, goede kwaliteit en mooi uiterlijk.

Mooie lounge set, goede service.

Mooie strakke lounge set die ook nog eens lekker zit.

In 1 woord geweldig

Volgens afspraak werden de meubelen afgeleverd. Ik verbaasde mij over hoe de proudcten zijn ingepakt. Erg zorgvuldig gedaan om eventuele schade te voorkomen. Ook de eenvoud voor het monteren van de tafel is gewoonweg geweldig. Als laatste wil ik aangeven dat de kwaliteit van de producten top is.

Vriendelijke medewerkers en snelle levering

De winkelervaring was prettig en de de levering was zeer snel en naar volle tevredenheid.

Volgens afspraak en op tijd

Besteld via de website en conform de afspraken afgeleverd.

Prima service, prima producten

Goede bestelmogelijkheden, snelle levering en goede kwaliteit van producten.

Goed geholpen en snelle levering van een pracht buiten tafel!

Comentarios sobre el Kiyoh