Ruime sortering, goede prijs, en snelle levering!

Gweldig

Online besteld en echt volgende dag bezorgd in een leuke doos!

Goed telefonisch geholpen

Goed telefonisch geholpen en blij met de keuze die we gemaakt hebben

tevreden

ruime keuze, duidelijke beschrijving, snelle levering, makkelijk in elkaar te zetten en comfortabel zitten.

Prima bedrijf !

Wij hebben een leuk tete a tete bankje besteld wat heel snel binnen was en niet moeilijk om in elkaar te zetten. Goede kwaliteit voor een hele mooie prijs.

Snelle levering van een prachtige tuinbank!

Makkelijk via de site besteld, keurig op de hoogte gehouden van de levering tot een kwartier van te voren. Bankje bleek makkelijk in elkaar te zetten met bijgeleverde schroevendraaier, en staat nu te shinen in onze voortuin!

Mooie winkel

Mooie winkel vol met kwaliteits producten. Prettig geholpen door medewerkers!

Top, snelle levering

Helemaal goed!

Geweldig geholpen

Afspraak gemaakt wegens de Corona alles prima geregeld vriendelijk geholpen hadden verleden jaar al een tuinstel gekocht maar wilde er nog 2 stoelen met kussens bij gelukkig was het nog te leveren

Mijn producten kwamen snel!! Snelle levering en goed verpakt. Alleen ze kwamen wel een dag na elkaar, dit kon ik niet terug vinden in de communicatie. Informeren is altijd fijn. Maar verder zeer tevreden. Producten komen overeen zoals getoond op de site.

Goede prijskwaliteitsverhouding, en vlotte levering

Het geleverde bankje was netjes verpakt en met het montagefilmpje en papieren beschrijving heel eenvoudig te monteren. Het product voldoet exact aan de verwachting.

Hele ruime keuze

We hebben een afspraak gemaakt voor dining tuinstoelen voor op ons balkon. We zochten een iets hogere stoel, omdat we de huidige tafel wilden houden en deze vrij hoog was. Vooraf op internet een selectie gemaakt, maar in de showroom kwamen we op iets heel anders uit.

Top service, top levering!

Mooie, stevige ligbedden. Goede informatie en snelle en nette levering.

Kwaliteit, zowel in aanbod als in personeel

Wij werden geholpen door een verkoopster die precies begreep wat wij nodig hadden voor ons balkon en ons op een idee bracht waar wij zelf niet op gekomen waren. En dat was een prachtig degelijk materiaal

Mooie spullen en snelle levering

Heel mooie hangstoel gekocht, snelle levering met goede communicatie. Ophangsysteem zat inbegrepen stond in de beschrijving maar dit betreft ophangsysteem voor standaard. Als je de stoel aan het plafond wil hangen ontbreekt een plafondhaak.

Werkelijk supersnelle levering en goed op de hoogte gehouden via email vwb levering.

Uitermate tevreden nav mijn bestelling online van een houten sitetable. Snelle levering, duidelijk aangegeven via e-mail wanneer geleverd wordt en zelfs een instructiefilmpje toegezonden gekregen hoe ik onze sitetable in elkaar moest zetten. Een dikke 10!

Helemaal geweldig

Dankzij de vriendelijke en behulpzame verkoper Rien Kuystermans heb ik de laatste loungeset iceland ontvangen, waar ik heel blij mee ben. Douze pointes voor dit bedrijf Bezorging was ook top geregeld.

Snel en perfect

Zeer fijn bedrijf en snelle levering

Heel fijn!!

De ontvangst heel fijn, vooral in deze Corona periode! Duidelijk geen mensen teveel!! Zeer deskundig en fijn geholpen! Mooi set gekocht!!

Prachtige webshop en showroom

Ik heb van te voren alles in de webshop bekeken om voldoende tijd te hebben om de gewenste aankopen in de showroom vooraf te bekijken. En ik heb gekocht wat ik vooraf uitgezocht had. Prachtige winkel en hele mooie tuinmeubelen. Al na 3 dagen had ik alles in huis, van barset, bistro set en parasol met voet. Allemaal heel makkelijk te monteren. Wat ik alleen jammer vind is dat ze het letterlijk voor je deur afleveren wat lastig is als je hele zware spullen hebt.

Groot assortiment en goede service

De uitgezochte loungeset bleek toch niet te voldoen aan onze eisen. Na overleg konden wij zonder problemen een nieuwe loungeset uitzoeken. Binnen enkele dagen werd deze bezorgd en omgeruild.

Mooie meubelen

Mooie bankje in voor op balkon, snel en makkelijk besteld en goede (bezorg) service

Voor het eerst besteld bij Kees Smit

Mijn eerste ervaring met Kees Smit is enorm goed bevallen. Afspraken juist nagekomen. Laat het mooie weer maar beginnen!

In een woord Top!

Voor het eerst hebben wij een Top product gekocht bij Kees Smit en het is ons uitstekend bevallen! Wat een geweldige service. Die krijg je niet overal. Vanaf de telefonische bestelling tot aan de levering en ook nog op de juiste tijd. Kees Smit weet hoe hij zijn klant op de juiste wijze kan bedienen. Alles is keurig verpakt. Wij zijn er blij mee.

Tevreden met mijn mooie tuinmeubelen van kees smit

Prima service en vooral snelle levering

Comentarios sobre el Kiyoh