100% tevreden

100% tevreden klant

Mijn bestelde voetenbankjes werden na drie dagen al geleverd. Super snelle levering en keurig verpakt. Zeer tevreden

Zeer goed geholpen in winkel,niets was teveel om een goede keus temaken Had alle tyd voor ons,in dat uurtje haha Toen bij bezorging iets mis ging,direct gebeld en werdt dit direct goed en mooi opgelost uistekend

Lekker makkelijk on line te bestellen, zeker in deze COVID-19 periode!

Vriendelijke site, snelle levering en een heerlijke loungeset.

snelle levering en vriendelijke bezorger Tuintafel is mooi product.

De tafel zag er mooi uit op de site Toen ik hem had uitgepakt was hij ook echt mooi Gelukkig

Zeker een aanrader! Top service!

Snelle service en een leuke stevige loungeset voor een goeie prijs. Wij zijn er erg tevreden mee!

tot nu toe alles OK

Ik moet hem nog uitpakken. ik neem hem mee naar onze recreatiebungalow. Wel handig dat er een instructievideo bij zit, dat zie je niet veel

Kees Smit maakt ons blij!!

Onze tuinset en bank zou geleverd worden voor Pasen. Transporteur bleek echter volgeboekt te zijn. Een hele teleurstelling voor ons. Maar ... Kees Smit liet ons niet in de steek. Een zeer vriendelijk werknemer, normaal werkend in de verkoop, bracht ons op Goede Vrijdag om 9.00 keurig alle nieuwe tuinmeubels. Fantastisch geregeld lief personeel van Kees Smit!!! Hartelijk dank!!

Top kwaliteit

Snelle service en een goede kwaliteit.

Vlug geleverd

Goede service en snelle levering

Kliko ombouw gekocht. Kwaliteit is boven verwachting en levering nog sneller dan aangegeven. Tevreden!

Prima advies

We kregen een uitstekend advies, er werden ideeën geopperd waar wij nog niet aan gedacht hadden. Bezorging binnen 5 dagen.

Topkwaliteit voor goede prijs

De tweezits was gemakkelijk in elkaar te zetten, ziet er mooi en degelijk uit en het zit heerlijk!

Goede vlotte service

Na bestelling direct een mail.met de bevestiging dat de order in behandeling is genomen. De bestelling keurig ingepakt,snel geleverd, en kwaliteit vaag de bestelde kussens is prachtig en conform verwachting

klant vriendelijk bedrijf, mooie spullen

We werden heel vriendelijk ontvangen, in de showroom daar kregen goed uitleg over het geen we wilde kopen. Later goede ervaringen met klantservice/planning. Al met al heel tevrede

grote verrassing dat de bestelde low dining set niet leverbaar was en toch bezorgd werd !!

na diverse malen contact te hebben gehad met medewerkers van Kees Smit bleek de set welke wij heel graag wilden kopen (tijdelijk) niet leverbaar was. Tot mijn grote verbazing kreeg ik een paar dagen na deze mededeling een email met de opdrachtbevestiging van deze low dining set. Diezelfde dag werd ik gebeld door de transporteur om een afleveringsafspraak te maken..........vol verwachting wachtte ik af en tot mijn grote blijdschap werd hij keurig op het afgesproken tijdstip geleverd, diezelfde avond hebben wij nog tot laat heerlijk op de set gezeten.......heel blij !!!!

Snelle service en goede kwaliteit

De kleur van de loungekussens wijkt iets af van de foto's maar voldoet aan onze wensen.

Snelle correcte levering

Volgens afspraak geleverd. Vriendelijk personeel.

super snelle levering

Mooi product en snelle levering

Vlotte behandeling na online bestellingen

Al snel na de bestelling kreeg ik een bevestiging ervan. De kussens waren er de volgende dag al, bezorgd door Post.nl De tuinset werd een goede week later bezorgd. De dag vóór de bezorging bericht dat de tuinset bezorgd werd. Het transportbedrijf heeft wel verzuimd om aan te geven welk dagdeel zij zouden bezorgen. Kwam in orde na navraag van mijn kant.

Prima geholpen, ondanks corona tijdslot

Gezien de enorme collectie was het een flinke uitdaging snel te 'scannen' wat voor ons interessant zou zijn voor op het balkon. Daarna proefzitten op top-3, keuze maken en order plaatsen. Precies binnen het uur weer buiten.

goede service en snelle levering

prima prijs kwaliteit en de tuinmeubelen werden snel bezorgd.

Goede snelle en vriendelijke service

Vriendelijk, deskundig en snel

Tevreden