Uitstekende service en goed hulpvaardig personeel.

Enthousiaste verkoper heeft mij geholpen goede keuzes te kunnen maken voor de aanschaf van een leuke set voor in de tuin. Binnen de mogelijkheden kreeg ik alle tijd en aandacht, uitleg over kwaliteit van de producten en onderhoud ervan. Mooie showroom waar je enorm enthousiast van wordt. Mooie presentatie en niks is te gek. Heerlijk fijn bedrijf met ontiegelijk mooie producten, goede service en snelle levering!!

Mooie kwaliteit, snelle bezorging

Bestelling verliep simpel, planning van levering ging soepel, levering zelf keurig vooraf gebeld en geleverd in de achtertuin. In elkaar zetten was goed te doen, mooi materiaal en stevig. Zeer tevreden!

Goede service en geholpen in amersfoort

Goede hulp in amersfoort en levering ook top. Tafel moet alleen geruild worden en daar wacht ik op

Wat ze beloven maken ze waar!

Duidelijke communicatie qua bestellen en transport, nette chauffeur die prima op tijd was en mooie solide tuinbank gekregen!

Goede snelle levering

Was de 1e x een bestelling, ik kom vast weer terug bij Kees Smit.

Bestelde stoelen zijn supersnel geleverd en voldoen aan beschrijving en verwachtingen

Netjes geholpen alles werd keurig gebracht

Goed advies gehad kon duidelijk de verschillen ziet en zitten door het assortiment

als altijd goed, probeer het uit

Het is niet de eerste keer, kopen bij Kees, zelfs hier in Detmold is het advies ga naar Kees Smit.

Helder, duidelijke informatie.

Op tijd volgens de afspraak geleverd.

Zo enorm klantvriendelijk Deskundig

Niks op aan te merken, op vrijdag besteld en zaterdag al met PostNL geleverd.

Uit stekende kwaliteit van he product

We hebben hele goede voorlichting gehad over stoelen en tafels vandaar ook een 10

Tevreden

Uiterst vriendelijk geholpen, ruim assortiment en de prijs is ook fijn

De levering voldeed geheel aan mijn verwachting.

Eerlijke, duidelijke informatie op de website. Prima producten van goede kwaliteit!! Aflevering keurig netjes op het vooraf aangekondigd tijdstip. Van bestelling tot aflevering prima te volgen op internet.

Alles goed geregeld Ik easy fit is wel een klus om waterpas en in de grond te plaatsen

Uiterst correcte leverancier

De door mij onjuist bestelde goederen werden zonder verdere vragen geaccepteerd na retourneren. De retourbon via de website afgedrukt, en op de verpakking geplakt en ingeleverd bij PostNL, zonder verdere kosten. Nadien de juiste goederen snel ontvangen.

Geweldige set

Ik ben de trotse eigenaresse van de tuinset, waarmee jullie, direct nadat ik hem besteld had, reclame zijn gaan maken op TV, de prachtige goedzittende gele stoelen met de zwarte tafel.

Zeer goede service

Goede service. Mooie tafel

Kees Smit is aan te bevelen voor een nieuwe tuinzit.

Geleverd zoals besteld, naar verwachting. Enige is dat voor een bank van 190 cm breed er geen bankkussen te bestellen is. Maximale lengte is 180 cm. Bank is wel geschikt om zonder kussen op te zitten en meerdere losse zitkussentjes naast elkaar kan natuurlijk wel.

Goede service,goed telefonisch advies,snelle levering,zoals afgesproken,mooie bank en tafel.

Goed en snel bezorgd, goede online bezorg- en opbouw-informatie

De bestelling werd goed en snel bezorgd, en online werd heel goede bezorg- en een video met opbouw-informatie gegeven. De video geeft een goede eerste indruk van de opbouw. Maar de met het bouwpakket meegeleverde bouwbeschrijving is zeer belangrijk, om (volgorde) fouten tijdens de opbouw te voorkomen.

Snel en goed geleverd! En n mooi kwalitatief product

Snel en goed geleverd! En n mooi kwalitatief product

Alles prima gegaan.

Mooie tuintafel, steviger dan verwacht. Vlotte levering. Zeer tevreden.

Goede communicatie top!

Duidelijke en goede communicatie en goede levering op tijd zoals afgesproken.goed product zoals op de site was te zien

Allemaal goed

Comentarios sobre el Kiyoh