Heel tevreden

Prima kwaliteit goede beschrijving en filmpje voor het monteren!

zit geweldig

op zaterdag besteld en dinsdag al in huis goede service

Goed product en snelle levering!

Een geweldige ervaring

Geweldig vriendelijke gastvrij goede service

Super service mooi product!

Super service mooi product

Mooie, stevige meubelen

Ik heb vorige week voor mijn 70e verjaardag 2 tuinstoelen met 2 voetenbankjes gekregen. Ik ben er ontzettend blij mee en heb er zelf nog 2 stoelen bijgekocht. Ze zijn mooi, stevig en een goede kwaliteit! Een aanrader.

Snelle levering .en waar voor je geld .

Uiteindelijk kwam de kleur en afmeting van de parasol in de verkoop

Van af eind zomer 2020 waren wij opzoek naar een parasol afmeting 240 x 240 in de kleur blauw. Tot eind maart was deze niet beschikbaar. zodra deze in de verkoop kwam hebben wij deze besteld en naar volle tevredenheid werd de parasol snel geleverd en op de afgesproken dag en tijd geleverd.

Fijn bedrijf

2 stoelen van goede kwaliteit gekocht via een duidelijke website. Ik hoop zsm fysiek de winkel te bezoeken.

Helemaal top, mooi product en snel geleverd

Prima bank tegen scherpe prijs. Een dag na bestellling al binnen .

Bestelling binnen 2 dagen binnen!

Op tijd geleverd en bestelling voldeed aan de verwachtingen.

Goede prijs, perfecte bezorging. Een blije klant!

Ik heb eerst hetzelfde product bij een ander bedrijf besteld, deze helaas geannuleerd omdat de levertijd veel te lang duurde. Daarna de bestelling bij Kees Smit gedaan: de prijs en verwachte levertijd werd nagekomen. Perfecte bezorging in het juist aangegeven tijdvak. Ook kreeg ik nog een eenvoudige montage-video toegestuurd. Kortom, een zeer tevreden klant!

Onder de indruk van kwaliteit

Ben verrast door kwaliteit en uitstraling geweldig en zeer lux . En de afwerking. Dus totaal boven verwachting. Ook de levering was zeer correct en binnen beloofde tijd dikke voldoende.

Team Zakelijk bedankt!!

Top ervaring gehad met en aankoop gedaan bij team zakelijk. Mooi terras gekocht! Erg blij mee! Hoop dat we snel open kunnen! Toppers bedankt! Groetjes Pieter.

Geweldige ervaring.

Een mooi Tuinset besteld en binnen de aangegeven tijd bij ons op tijd geleverd. Tevens erg blij en zoals verwacht.

Wij voelen ons gehoord

Wij kwamen met veel wensen naar Kees Smit, veel wensen maar geen concrete ideeën. Overweldigende ervaring! Zoveel mooie producten. Gelukkig werden wij geholpen door een vriendelijk medewerkster. Het was een race tegen de (avond)klok maar we zijn heel goed geslaagd. Echt een hele fijne ervaring en 1 minuut voor begin avondklok scheurden wij de straat weer in. Moe maar voldaan!

Alles goed geregeld en goede service

Fijne verkoper goed advies bezorger was mooi oprijd en zeer vriendelijk

Topwinkel!

Tuinstoelen via de website besteld. Zeer snelle correcte levering. Tuinstoelen van mooie zware kwaliteit. Heel erg blij mee!

Goede service en mooie tuinset!

Erg goed!

Nette en supersnelle levering

Supersnelle en correcte levering

Een geweldig bedrijf met fijne werknemers die mee denken

Na de koop wilde thuis toch andere stoelen erbij. Dit werd telefonisch meteen in orde gemaakt. Wat een service

De kwaliteit moet nog blijken

Voorlopig zijn we tevreden over de levering van onze tuinmeubelen die netjes volgens afspraak is verlopen. Tegenwoordig is dat bij veel internet bedrijven niet meer zo gewoon. De kwaliteit moet echter nog blijken, want we zijn eerder teleurgesteld bij Kees Smit. Het zou goed zijn als er na een paar jaar nog eens de vraag komt of we tevreden zijn.

Geweldige producten en service!

Grote parasol met verlichting, opberghoes en zware voet gekocht. We werden goed en uitgebreid voorgelicht. Daarna mails met tijd van bezorgen, onderhoudstips enz. Keurig op tijd bezorgd door 2 vriendelijke chauffeurs die de spullen ook nog eens voor ons in de achtertuin hebben gezet! Dikke pluim net als bij al onze vorige bestellingen!

Duidelijke website en snelle bezorging!

Duidelijke website. Goede prijzen en mooie tuin spullen. Ik ben blij dat ik Kees Smit heb gekozen voor de tuin. Bestelling was ook snel bezorgd.

Top bedrijf!

Snelle levering en vooral zeer goede service!

Comentarios sobre el Kiyoh