Goed en tevreden!!

Gemakkelijke website, snel te bestellen en geen onduidelijkheden!

Hele goede service! In de winkel en aan de telefoon.

Wij zijn twee weken geleden wezen kijken maar een tuinset die wij ook bij jullie gekocht hebben. De service was goed. Vriendelijke mensen in de winkel Amersfoort. Levering verliep ook goed en zijn er blij met onze sunyard tuinset. Laat het zonnetje maar komen!

Top parasol met mooi voetstuk, klaar voor de lente

Wederom een zeer goed product van jullie in huis

Super tevreden

Prima geholpen,vriendelijk personeel,en resultaat :een geweldig mooie eettafel en stoelen gekocht. Heel blij mee.

Prima service, mooie spullen

Bestellen ging een eenvoudig, bezorgen ook prima geregeld met eigen keuze voor bezorgdag. En de nieuwe tuinset is nog mooier dan op de site!

Geen mooie verhalen maar waar maken wat ze zeggen, kwaliteit, levering en montage.

De bestelling is gebruiksvriendelijk ingericht. Er is nog een klein automatisering probleem op te lossen met het doorgeven aan de vervoerder dat er betaald is. Overigens is dit wel snel opgelost. Aflevering en montageploeg doet in het bijzonder goed zijn werk en zijn correct.

Mooie winkel met mooi materiaal

Wij hebben op internet onze keuze bepaald. Gingen naar de winkel op een bepaald tijdsslot. We werden ongelofelijk aardig ontvangen en deskundig geadviseerd. Ook het afleveren ging super en op de afgesproken tijd. Wij zijn superblij met onze aankoop en adviseren iedereen: Koop bij Kees Smit Tuinmeubelen!

Hartstikke goed

Erg tevreden

Snel geleverd prima product!

Snel geleverd en prima product!

Uitstekend.

Ruime collectie.Prettige bediening.Niet opdringerig.Snelle levering en op tijd.

Ik ben zeer tevreden over de tuinset en hij zit prima!

Zie bovenstaand

top

goed geregeld en netjes afgehandeld

Overzichtelijke website, vlotte afhandeling en levering. Genereuze omruilactie.

Ik bestelde een tuintafel met 6 stoelen waarvan er 1 beschadigd bleek bij aankomst. Met 1 telefoontje was het probleem opgelost en werd er een nieuwe stoel geleverd tegen inlevering van de beschadigde stoel. Geen extra kosten. Kortom, zeer tevreden!

Dé bestelling was eerder bezorgd dan ik had verwacht. Vlotte service

Alles keurig geleverd

Zijn zeer goed geholpen tijdens het bezoek aan de winkel.

Zeer goede service

Bij het in elkaar zetten van onze tet a tet, zagen wij een kleine beschadiging. Hierover contact opgenomen, en het is toen zeer goed opgelost.

Vriendelijk geholpen, snelle levering, goede kwaliteit

Goed geholpen en uitstekende bezorging!

Goed geholpen door een vriendelijke jongeman en een fantastische bezorging!

Uitstekende service en kwaliteit

Twee parasols besteld, werd goed op de hoogte gehouden over aflevering. Mooie kwaliteit, je ziet gelijk dat je waar krijgt boog je geld al was het niet eens zo duur. De bezorger was zelfs zo vriendelijk om de toch wat zware parasol voeten even naar achteren in de tuin te brengen. Bedankt!

Grote mooie winkel

Alleen jammer dat de beloofde dag 3 dagen later werd ! Hele mooie bank gekocht!

Goed assortiment en prima ontvangst op lokatie e

In een uurtje tijd rondgekeken en keuze kunnen maken One stop shopping en dus in 1x klaar

Super goede servive

Wij kwamen binnen, direct een goed ontvangst en een uitleg waar we het beste als eerst naar toe konden gaan. Daar aankomend werden wij verwelkomd en heel goed geïnformeerd over de artikelen, kortom wij zijn zeer tevreden over Kees Smit!

Fijne winkel en erg netjes geholpen.

Erg tevreden over alles. Fijn geholpen in de winkel en een zeer snelle levering van alle meubelen. Maar ook daarna nog erg goed geholpen. 1 artikel retour gedaan en nog een ander artikel extra besteld , en ook dat werd weer heel snel en erg goed geregeld. Kortom wij zijn zeer tevreden over jullie winkel en erg blij met onze aankoop. Laat de zomer maar komen :)

Hele snelle levering en het zag er top uit. Super blij mee.

Comentarios sobre el Kiyoh