Ruim assortiment, maar afhandeling kan beter

Duidelijke website met veel foto’s. Afhandeling van bestelling ging niet top. Geen orderbevestiging ontvangen. Klantenservice gebeld ivm retourneren product, helaas slecht bereikbaar. Meerdere keren geen mail ontvangen. Gelukkig via de chatfunctie en winkel Almelo alles prima en naar tevredenheid kunnen oplossen!

Hadden een junior verkoper maar deed het prima

Keurig geholpen. Levering volgens afspraak en defecte glasplaat wordt vervangen

Doet wat wordt beloofd, prachtige kwaliteit tuinmeubels, en binnen paar dagen bezorgd.

Super snelle service

Hele snelle service en een goed en degelijke producten. Erg tevreden.

Alles was en werd super geregeld. Ook kleine extra bezorging.

Uitstekende klanten service

Ik had de verkeerde kleur bestekd, eigen fout dus. Alsnog is de klantenservice van kees smit zo ruimdenkend en professioneel dat ze me probleem met uitstekende service alsnog snel en vakkundig opgelost hebben. Top service

Prima service!!

Fijn geholpen, goede raad, goed meedenken!

Snel en correct

Snel en gemakkelijk

Ook op afstand goed geholpen

In deze tijd is langsgaan in de showroom wat moeilijker, maar ook telefonisch en per mail word je goed geholpen !

Super service!

Meubels worden snel geleverd. Telefonisch goed en vriendelijk geholpen. Ook mijn klacht, fabricage foutje in de stof werd zonder problemen direct opgelost! Top kwaliteit en top service!

Veel keuze

Mooie materialen, prima levering!!

Heel prettig en deskundig

Prettig telefoongesprek waarin meer mogelijk bleek dan de site deed vermoeden. Zeer vriendelijke en bereidwillige transporteur/chauffeur.

Heel goed en snel geleverd

Diverse meubelen en parasols bij jullie gekocht. Wij zijn er zeer tevreden over.

Goed advies in de winkel. Snelle levering. Product voldoet aan de verwachtingen

Snel en netjes

Goeie service, ook ondanks deze rare tijd. Mooie grote winkel en hele mooie spullen. Dus mocht ik winnen gaat het geld gelijk weer terug naar de winkel haha!

Goed geholpen met snelle service

Goede keuze in de showroom

prettige winkel, handige webshop, mooie loungebank

Fijn om in de winkel de banken uit te kunnen proberen en daarna in de webshop te kunnen bestellen. Het afleveren duurde iets langer dan beloofd, maar het is een heerlijke loungebank, dus zeer tevreden! Tussendoor contact gehad met de servicedesk (om 21 uur 's avonds!) en ook daar werden we goed en adequaat geholpen.

Precies wat ik had verwacht

Klantvriendelijke kwaliteit.

Afspraak gemaakt. Vriendelijk ontvangen. Coronaproof. Persoonlijke begeleiding. Binnen een half uur geslaagd. Na twee dagen thuisbezorgd. Grote klasse.

Binnen 1 week alle spullen in huis . Zeer vriendelijk geholpen.

Mooie tuintafel van Kees Smit en keurige bezorging door vervoerder Brink.

Mooie tuintafel van Kees Smit en keurige bezorging door vervoerder Brink.

Prima advies, tegen goede prijs/ prestatie.

Goed en eerlijk advies, ruim de tijd ; toch een voordeel in corona tijd. Levering op tijd. Zoals afgesproken.

Comentarios sobre el Kiyoh