Snel geleverd .. en mooi kwaliteit

Wat je op de website ziet is ook exact wat je krijgt .. de Rough serie is echt super .. ze maken waar wat ze verkopen

Zeer snelle en goede levering

Vriendelijke mannen die de bank hebben geleverd. Hij werd keurig op de plaats neergezet.

Goede kwaliteit en vriendelijk personeel

Omdat wij in Den Helder wonen heb ik tuinstoelen en kussens via internet besteld. Binnen anderhalve week werd alles keurig verpakt thuisbezorgd

Zeer goed.

Veel keus in verschillende modellen, snelle levering!

Mooi elegant model, fijne zit

Super snelle levering en mooie producten

Ervaren, goed gemotiveerde medewerkers en service is top

Op 21 maart zijn wij op afspraak bij Kees Smit in Almelo geweest. Daar werden wij opgevangen door een medewerker bij de voordeur. Heel professioneel en vriendelijk. Omdat wij al wisten wat we wilde hebben hebben wij een adviseur toegewezen gekregen die ons behulpzaam was met onze keuze (tips en ervaringen) Al met al binnen een uur naar buiten met een goed gevoel en een mooie lounge set in de bestelling. Geen weken wachten, maar binnen 3 dagen geleverd. Top. 1 artikel (bijzettafel) bleek bij het uitpakken beschadigd te zijn. Een belletje en mail naar de klantenservice. Het artikel wordt al klaargezet voor verzending. In de mail staat verder heel duidelijk aangegeven hoe ik de bijzettafel moet terugsturen. Goed geregeld en er spreek vertrouwen uit tussen klant en bedrijf.

Heel blij met de ronde tafel op mij balkon, top!!

Ik had een vierkante houten tafel. Die heb ik aan mijn dochter in Bronkhorst gegeven. Nu heb ik de ronde tafel die beter op mijn balkon past.

besteld, betaald, bezorgd volgens afspraak. mooie tafel, montage eenvoudig

mooi product, eenvoudig te monteren. bezorgd op de afgesproken tijd

Super snel en netjes geleverd

Binnen 48 uur zaten we in de tuin. Nog een ouderwets echt vriendelijke bezorger. Helemaal top.

Geweldige dienstverlening en breed assortiment

Wij hebben een tuinset van hoge kwaliteit (was destijds een beste investering) van meer dan 10 jaar oud. Kees Smit heeft als enige (echt heel internet afgezocht) de stoel nog in haar assortiment waardoor we de set weer hebben kunnen aanvullen / completeren.

Top! Snelle levering en prima service

Gewenste product was overal uitverkocht maar niet bij Kees Smit. Binnen 2 dagen geleverd door prima transporteur die tenminste eerst even belt als hij in de buurt is.

Product is binnen de beloofde tijd geregeld. Ideaal om via de mail een bezorg moment te kiezen. Ze waren eerder dan aangeven, niet erg. Waren toevallig thuis, maar bij volgende x even bellen. Product netjes achter het huis neergezet.

Snel, betrouwbaar, kwaliteit

Bestellingen verlopen snel en transparant. Geleverde artikelen zijn uitstekend van kwaliteit en duurzaam. Communicatie verloopt soepel.

Mooie bank en makkelijk te installeren

Heb mijn bank recent aangeschaft Dus heb nog niet echt ervaring Alleen dat het lekker en comfortabel zit

Snelle service, aardige chauffeur

Werd snel geleverd. Prima verpakt. Mooi product. En een vriendelijke chauffeur.

Prachtige spullen en snelle levering.

Bij Kees Smit op afspraak langs geweest en ter plekke zeer deskundig geholpen. Hierdoor konden we al snel bestellen en de levering was nog dezelfde week. Dik tevreden! Bij levering ontvingen we ook nog eens een mooi houten vogelhuisje en een fles wijn. Dank voor alles!

Had ik verkeerd besteld, werd zonder problemen terug genomen. Kon het kosteloos terug sturen. Perfect geregeld.

Onze tuin is nu af dankzij jullie tuinmeubilair

Alles doen om een klant tevreden te houden

Ik ben voor het eerst klant. Het bedrijf komt zijn afspraken na. Duidelijk met mail over de bestelling. Duidelijk met alles zeker om door te geven naar nieuwe klanten

Prachtig product

Onze tuinbank is snel en netjes afgeleverd. Mooi van kwaliteit, alles klopte. Precies hoe ik hoopte dat hij zou zijn. Top!

Ik heb zeer te vreden met mijn aankoop.

Ik kocht tuinstoelen bij Kees Smit. Geloof maar dat ik nu comfortabel zit. Ook heb ik er een tafel bijgenomen. Nu is mijn terras om van te dromen. Zo kan ik iedereen laten lezen, bij Kees Smit moet je wezen!

Eerste bestelling en gelijk 100% tevreden.

Van begint tot eind goed geïnformeerd!

Een probleemloze bestelling en levering, geweldig.

De bestelling ging soepel en de levering was ook heel goed geregeld. Als wij weer iets moeten hebben zullen we het bij Kees Smit bestellen.

Prima service.

Goed geholpen in de winkel. Het juiste advies liet ons precies zien wat we omschreven hebben. En een hele mooie set gekocht. Binnen 3 dagen geleverd

Comentarios sobre el Kiyoh