Fijne louncheset, fijne winkel!

Na wat voorwerk te hebben gedaan op de overzichtelijke website, een afspraak gemaakt in Almelo, na een eerdere aankoop 2 jaar geleden. Er werd goed goed geholpen en geen moeite was te veel. Bij levering bleek een hoek van de louncheset beschadigd. Binnen een week bericht en de bank wordt omgeruild volgende week. Fijne service!

Prima prijs kwaliteit verhouding, snelle en correcte aflevering

Mooie en duidelijke website, eenvoudig bestelproces, mooie bank.

Een aanrader

Wij zijn erg tevreden over Kees Smit Tuinmeubelen. Tijdens ons bezoek aan Kees Smit Amersfoort zijn wij uitermate goed geholpen door een hele vriendelijke behulpzame dame. En wie heeft nu, in Corona tijd, binnen 5 dagen de tuinmeubelen binnen. Wij wonen sindskort in een appartementencomplex met een groot terras en krijgen niets dan complimenten van de buren op onze dining loungeset, de dining tuinstoelen (tafel komt volgende maand) en de opbergbox. Kortom wij zijn heel tevreden en Kees Smit Tuinmeubelen gaat niet meer uit ons systeem!

"TOP"...

Tuinset en parasol in maart 2021 digitaal besteld bij Kees Smit. Alles werd, vanaf de bestelling tot aflevering keurig afgehandeld. Ik kreeg per mail alle informatie over de betreffende artikelen. Voor eventuele telefonische vragen werd ik altijd zeer vriendelijk en kundig te woord gestaan. Ook de aflevering, verzorgd door Brinks Transport "TOP" mijn complimenten. Een zeer vriendelijk chauffeur heeft alles keurig neergezet en afgerekend. Dus met andere woorden "zeker aan te bevelen"..en mijn dank voor alles TOP!...

Echt gewoon super!!!

Klantvriendelijk, behulpzaam en professioneel

Als je hier niet slaagt, dan slaag je nergens

5 dagen geledenNIEUW Ivm Covid een afspraak ingepland voor een bezoek aan deze gigantische winkel. Als je hier niet kan slagen dan slaag je nergens. Van complete tuinsets tot de kleinste accesoires voor de tuin. 3 etages vol met voor iedere wens of smaak tuin meubelen. Wij zijn perfect geholpen door de vriendelijke Anja Seunninga. Dit keer kwamen we voor de Cosi fires build up. Kees Smit is hiermee zeker de goedkoopste. Door de COVID het restaurant gedeelte helaas gesloten maar ondanks dat dit voor hen ook een verliespost moet zijn kregen we na afloop leuk tasje mee met folder, factuur en 2 flesjes water voor onderweg. Wat een service. Kees, tot de volgende keer.

Met vriendelijke afstand

Wij zijn met vriendelijke afstand enorm prettig geholpen en hebben een fantastische loungeset met zweef parasol gekocht

Doen wat ze beloven en ze denken mee

Wij hadden interesse in 2 stoelen uit een set. In principe is dit niet mogelijk maar het bleek dat er ergens 2 stoelen extra stonden. Daar hebben ze bij Kees Smit een prijs voor gemaakt en de stoelen werden 3 dagen later aan huis geleverd. Helemaal top.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen in de winkel en snelle levering van de tuinset

Snel, compleet en vooral goed !

Toen ik een Keter Store-it-ou-max bij Kees Smit bestelde, stond er bij dat levering binnen 5 werkdagen zou plaatsvinden. Omdat ik zeker niet meer dagen kon wachten, nam ik per email contact op met Kees Smit om te vragen uiterlijk de 5e dag het bestelde te leveren. Tot mijn verbazing (maar nu blijkt dus dat de service van Kees Smit echt uitstekend is) kreeg ik de dag na de bestelling al bericht dat het bestelde de volgende dag zou worden afgeleverd. Echt keurig, super zorg en aandacht voor de client. Zo hoort het, en daar kan menige webwinkel een voorbeeld aan nemen. Nogmaals complimenten en dank.

Mooie bank

Mooie bank! Wel kleurverschil tussen de twee delen

Fijne stoelen en kussens , snel in huis

Fijne stoelen , zeer goede kussens die echt wel je even wat hoger laten zitten. Alleen 1 tip voor Kees Smit zelf is misschien aangeven dat het bijvoorbeeld in verschillende pakketten word verstuurd. Anders ontstaat er wat verwarring zowel bij post nl als hij de klant. Maar producten zeer goed , fijn dat je op de hoogte word gebracht dat het verstuurd is. En evt een mail van te voren hoe het product gemonteerd moet worden is ook prettig.

Prachtige Biohort opbergbox.

Er staan veel tuinspullen van Kees Smit op mijn terras / tuin in Putten. Kort geleden als aanvulling op mijn Biohort tuinkast nog een opbergbox erbij gekocht. Heel mooi en praktisch. Kleur grijs metallic. Een aanrader voor de tuin.

Heel snel geleverd

Zondag besteld. Dinsdag geleverd. Super

Mooie producten, super service

Bestelling online, snel geleverd met goede en duidelijke communicatie. Mooie producten: biohort opbergboxen.

Fijne service!

Op afspraak wezen winkelen. Personeel dacht mee in de mogelijkheden.

Comfortabele mooie tuinset

Mooie tuinset met goede kussens Zit lekker en weegt niet veel

Prima zitbank

Ik was op zoek naar een goede en niet te dure zitbank. Liefst eentje die weinig onderhoud vergt en vond op de website van Kees Smit Tuinmeubelen de R&S Brosso Duozit. Het in elkaar zetten was een fluitje van 2 cent. De tweede cent was voor de helpende handen, je moet het echt met zijn 2-en doen. Eenmaal in elkaar , een hartstikke goede bank, prima zitcomfort en het "middentafeltje" is echt ideaal op boeken en een glaasje met een lekkere inhoud op te zetten

Ruime keuze en prima service

Kees Smit geeft je in de winkel al een thuisgevoel wat na snelle levering van de meubels alleen maar versterkt.

Snelle nette levering goede producten

Kwaliteit en snelheid met een glimlach fantastisch zeer tevreden

Zeer vriendelijke verkoper, zeer attent en luisterend. Alle tijd om alternatieven te bekijken / vergelijken. Topaankoop!

Goede service en goede levering

Vandaag zijn de meubels zoals afspraak geleverd. We zijn tot nu toe zeer tevreden. We moeten wel de spullen nog uitpakken.

Super goed ervaring met bestellen en afleveren

Besteld via de webshop, alles vlekkeloos.

Mooi lounge diner set besteld. Nog even gebeld om te vragen wat we zelf in elkaar moeten zetten en hoe ingewikkeld dat was. Gerust gesteld door een vriendelijke dame en met de per e-mail ontvangen instructiefilm was de tafel in no time in elkaar gezet. Enige nadeel wat wij kunnen bedenken is het verpakkingsmateriaal niet wordt meegenomen.

informatie, communicatie, vervoer en product allemaal prima

goede duidelijk internetsite. na bestelling duidelijk informatie over levertijd etc. Bestelling werd op juiste tijd geleverd.

Comentarios sobre el Kiyoh