Fantastisch!!

Snelle service en prachtige teakhouten tuinmeubelen! Wij hebben nog nooit zulke perfect ingepakte spullen ontvangen; de schroeven e.d. zitten apart in een doosje dus geen gedoe met plakband vastgeplakte zakjes. De meubels zijn heel goed zelf in elkaar te zetten. En als klap op de vuurpijl zit er ook nog een schroevendraaier in het pakket. De keuze in de webwinkel is groot maar als de Corona ellende voorbij is, rijden wij graag eens naar Almelo om de winkel zelf te bezoeken. Kees Smit heeft er een nieuwe vaste klant bij!

Goede kwaliteit spullen en snel handelen !!

Na tuinstoelen nu ook bijbehorende voetenbankjes besteld bij Kees Smit. Bij ontvangst bleken deze niet de juiste te zijn (mijn fout) Er wordt snel op geanticipeerd en krijg binnen 10 werkdagen de juiste. Ook de aanwijzing tbv retourneren heel helder. Prima !!!

Zeer tevreden!

Snelle levering, product precies zoals omschrijving. Blij mee!

Goede ervaring, alleen deze keer - doordat het bestelsysteem (nog) niet helemaal goed functioneerde, erg lang moeten wachten. Voldoende personeel, klantvriendelijk en daarnaast een groot assortiment

Mooie goede parasol voor een top prijs

We zochten al een tijdje een goede, degelijke zweefparasol en zijn uiteindelijk bij Kees uitgekomen. Onze Glatz parasol is stevig, de kleur is zoals omschreven en de bijgeleverde beschermhoes en grond voet maken de pakket compleet. Ook was de levering super goed geregeld!

Zeer snelle levering ook het concept dat je zelf de afleverdatum kunt inplannen, ook dat het bezorgd is door een zeer vriendelijke bezorger!!

Aanrader

De bestelde kinderstoeltjes zien er zeer degelijk uit en zijn erg mooi. Ze worden heel goed verpakt voor verzending. We hadden een klacht over de bezorging ( dus níet over Kees Smit) , toch stuurden ze een mooie attentie ter compensatie, heel netjes.

Op de afgesproken dag geleverd en compleet als besteld

Tuinset helemaal als in de showroom. In elkaar zetten van de tafel ging prima. De stoelen in elkaar zetten ging iets moeilijker, mede doordat de inbussleutel van te zacht materiaal was. Eigen gereedschap deed het beter. Had ook te maken met de boutjes.

Toen ik het zag bij mijn buurvrouw dacht ik meteen die wil ik ook supersnelle levering Bedankt

Superleuk en degelijk bankje echt een eye catcher voor mijn nieuw plaats heb al veel foto s doorgestuurd TOP

Fijn personeel, goede service

We werden heel goed en vriendelijk geholpen en toen de parasols te groot bleken te zijn op ons balkon, werden ze zonder problemen omgeruild! Super!

zeer prettig geholpen in de winkel in Amerfoort

Na een afspraak gemaakt te hebben zijn we in Amersfoort geweest, we kende de winkel al een mooie ruime winkel met veel keus. We zijn op een heel plezierige manier geholpen en zeker niet opdringerig. Het was weer een fijne ervaring na de lockdown. De man welke de stoelen kwam brengen was ook heel vriendelijk en heeft de stoelen tot in huis gebracht.

Klantvriendelijk en snelle levering

Behulpzaam door de winkel geloodst tijdens ons bezoek. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en smaak. Na ons bezoek uiteindelijk via de site onze aankopen gedaan. Super snelle levering van de tuinstoelen. Top!

Snelle service, fijne levering

Kees Smit heeft een ruim assortiment in alle prijsegmenten. De telefonische klantenservice doet het erg goed, fijne service en alles bevestigd per mail.

Goed, vakkundig en snel geholpen

Goed, vakkundig en snel geholpen

Perfect product, snel geleverd

Was de 2e keer stabiliteit iets kocht bij Kees Smit. Kwaliteit en levertijd is iedere keer goed. Mooi assortiment.

goed verpakt en ongelofelijk snel geleverd

de werkelijkheid is nog mooier als de foto's

Hele fijne zaak prettige verkoper bezorging super in een woord super

Alle tijd voor de klant

We zijn zeer vriendelijk te woord gestaan in de winkel. De verkoper dacht met ons mee en niets was te veel.

Top!!

Mooie loveseat, snel geleverd, netjes volgend afspraak. Super blij mee!

Fijne Website

Levering moet nog komen maar heel fijn dat je dat zelf kan bepalen Momenteel zitten we al sinds half oktober in lockdown met ons restaurant maar einde is in zicht. En dat er straks een mooie buiten tafel op ons terras komt te staan, helemaal zin in.

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Besteld en Betaald voor een prima product

Super service!

Onze nieuwe tuinset telefonisch besteld en snel geleverd gekregen.

Helemaal tevreden.

Zeer snelle bezorging van mijn bestelling. Bestelling was wel per ongeluk 2 keer verzonden naar mij, maar de klantenservice dacht goed mee over hoe dit op te lossen qua retourzending.

Mooie spullen en snelle levering!

Het bestellen ging zeer gemakkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering (dag/tijd). De levering door de externe transporteur ging iets minder soepel, maar dat is goed opgelost door de klantenservice!

Comentarios sobre el Kiyoh