Duidelijk, compleet en zorgvuldig.

Goede voorlichting, duidelijk aanbod en zorgvuldige verwerking.

Mooie kwaliteit spullen

Mooi spullen van top kwaliteit

Was hier twee uur eerder en blij met mijn aankoop

Was wel teleurgesteld dat de tafel niet in elkaar werd gezet. Ja kon dit laten doen voor € 90,00.

Geweldige mooie meubels en snelle service

Super gave meubels en snelle service

Ruime keuze top service

Ruime keuze net even anders als de standaard dingen en goede kwaliteit. Echt een aanrader.

Ik ben heel tevreden

Mijn ervaring met Kees Smit is goed. Afspraak maken in Coronatijd liep heel goed. Met 2 personen mochten we komen. Heel fijn vond ik dat. Eerst de winkel doorgelopen. Geen vervelende verkopers die je iets willen verkopen. Met onze vragen konden we terecht bij de verkopers zonder druk om te kopen. Uiteindelijk goed geslaagd bij Kees Smit en zeer vriendelijk geholpen. De bezorgservice is ook goed en snel geregeld. TOP.

Keurig geholpen!

Na de aanschaf en installatie van een tuinbank, ontbrak er een afdekdopje. Email gestuurd en 2 dagen later het dopje post ontvangen. Laat de zon maar komen!

Vlotte levering

Snelle aflevering en duidelijke website

Goede producten, snelle levering en prima service

De producten die wij hebben ontvangen van Kees Smit zijn van goede kwaliteit. Er wordt goed gecommuniceerd over de levering. Daarnaast zijn wij bijzonder tevreden over de service.

Prima geregeld

Mooie tuinset, keurig uit tijd geleverd

Top parasol zeer tevreden!!!!

Prettige zaak super veel keus en heel prettig personeel top zaak !!!!

Topbeleving!

Service, klantvriendelijkheid, kwaliteit en nakomen van afspraken wat helemaal top is.

comfortabele stoel

Heel fijne stoel , die stevig en comforabel zit. Een stoel om in te blijven zitten.

ruime keuze en voortreffelijke service

Een warm ontvang bij het binnenkomen. Er wordt je de ruimte gegeven om rustig rond te kijken. Zo nodig zijn er vriendelijke mede werkers die je alle tijd geven en je het gevraagde advies geven. We zijn tot nu toe heel content !!!

Mooie tuinset

Binnen een week de tuinset binnen!!

Betrouwbaar, No Nonsense

Gekregeen waar ik naar vroeg. Vriendelijke bezorgers.

Hele mooie tuinmeubelen.

De kwaliteit is erg goed. Had al eens 2 tafels besteld en nu een tuinbank en 2 stoelen. De service en de bezordienst is ook heel fijn. Je kan zelf een dag voor het bezorgen uitkiezen en de avond ervoor krijg je een sms voor een tijdvak. Ik zou de volgende keer weer bij Kees kopen.

Deskundig en aardig

Deskundig en vriendelijk

Mooie stoelen, snelle bezorging

Bestellen ging super makkelijk, de bezorgdienst heeft ons goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van bezorgen. Stoelen waren netjes verpakt en zitten heerlijk. Geen spijt van aankoop.

snelle levering van nette produkten en goede prijs/kwaliteit-verhouding.

keurige informatie, volgens afspraak, goede levering van fijne producent.

Geweldige winkel!

Wij zijn heel goed geholpen, vriendelijk personeel loopt er rond en er wordt goed na je geluisterd. de kwaliteit van de meubels zijn uitstekend.

Perfect geregeld

Snelle nette levering met goede duidelijke beschrijving

keurige levering en snel

toppie

Zomer en warmte

Voorbereiden voor mooie maanden in het verschiet! Laat de ellende en beperkingen vergeten!!

Prettige ervaring

Goed geholpen door een deskundige medewerker. Het 'shoppen op afspraak' beviel ook uitstekend.

Comentarios sobre el Kiyoh