Goede services

Alles keurig geregeld. Zowel in de winkel als ook het bezorgen.

Top service!!

Wat een goed bedrijf zijn jullie. Alles perfect geregeld.

Super snelle levering netjes verpakt en een super tuinstel voor een mooie prijs

Prettig bedrijf zeer klant vriendelijk

Wij zijn op afspraak geweest bij binnenkomst warm ontvangen. Zeer prettig geholpen er werd goed aan de Corona regels gehouden Voldoende personeel welke ruimschoots de tijd voor je namen. Zeer prettige ervaring. Bi bezorging een soort dataprikker ontvangen waar je zelf je bezorgtijden kunt bepalen

Uitstekend verzorgd

Goed verzorgd De service was prima ook dat ik over de bank kon overmaken ,

Direct actie ondernomen door de leverancier

Mijn bestelling is gelijk opgepakt en ze hebben mij ook vlug feed back gegeven.

Goede service en mooie producten

Bedrijf heeft veel keuze, levert snel en bied goede service. Ons set was na ruim 2 jaar defect gegaan. Ondanks de garantie termijn van 2 jaar waar wij niet keer in zaten toch 70% vergoed gekregen.

Prima bedrijf

Kortgeleden een buiten tafel gekocht, we zijn op afspraak in de winkel geweest en dit was uitstekend verzorgd in deze coronation.. de bezorging ging ook prima... ik zou Kees Smit zeker aanbevelen aan anderen...

Dikke prima

Prachtige tuinstoel aangeschaft. Zit zalig is oersterk. We kochten eenzelfde model drie jaar geleden en waren erg blij dat dit model nog steeds in de collectie zit. Nu hebben we een set die ondanks ‘het leeftijdsverschil’ keurig matcht. Duidelijke communicatie over de levering. De bezorger was behulpzaam en vond het geen probleem om de stoel een stukje te dragen tot achter de poort.

Snelle levering van goede kwaliteit

Bestelling snel ontvangen, uitstekende kwaliteit

Snelle compacte levering.

Digitaal goed ondersteund.

Perfecte service

Fijn ontvangst en goede begeleiding in de showroom om te komen tot een perfecte aankoop

Goed geregeld.

Mijn bestelling goed uitgevoerd en geleverd.

Goede producten, goede prijs

Prima stevig bankje

Goed en prettig

Tijd van afspraak goed optijd en je had de tijd om te kunnen kijken geen opdringerige verkopers maar als je hulp nodig had geen probleem wij zijn in iedergeval op een keurige manier geholpen door een verkoper die verstand van zaken had en goed advies kon geven toch even zijn naam vermelden Patrick van leuken Het resultaat was dan ook een aankoop van een loungeset en een tuinset

Heel prettig, behalve het ontbreken van de koffie.(corona)

Ben op een heel correcte manier geholpen, waarbij alle details genoemd zijn

Mooie lichte tuinbank. Ideaal ook zonder kussens

Snelle levering mooi product

Zeer snelle reactie

Ik had een verkeerde poot maar binnen 24 uur kreeg ik de juiste poot thuisbezorgd, klasse

Snelle levering!

Mijn bestelling was supersnel geleverd! Je wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer je je bestelling mag verwachten tot 10 minuten van tevoren dat de chauffeur voor de deur staat en dat in corona tijd!

TOP

Selle en correcte bezorging.Product voldoet aan de verwachting

Online klanten gaan voor winkelbezoek!!

Kom je speciaal naar de winkel, half uur rijden en gezien de huidige coronamaatregelen, ontbreekt de service! Eerst goede uitleg over loungestoelen. Helaas ook niet op voorraad, hopelijk eind april. Zie je later een mooie hangstoel die je wil kopen, wordt je lekker gemaakt dat we geluk hebben omdat dit de laatste is. Krijg je een andere verkoper en blijkt hij 10 min later dag ervoor online verkocht te zijn. Krijg je alleen een sorry, GEEN oplossing of alternatief en GEEN tegemoetkoming! Daar sta je dan met niets, zoek het maar uit! En dat terwijl je juist veel geld wil uitgeven, maar gezien de top omzetten, hebben ze dat niet nodig! Klanten laten rijden, en blij maken met niets. Erg teleurgesteld in de service. De winkel kan wel dicht en over op alleen online verkoop, die klanten gaan toch voor!

Prima website met relevante informatie waardoor online bestellen prima kan.

Helaas konden wij door Corona niet naar de showroom en hebben dus via de prima website een tuintafel en 6 stoelen besteld. Wel spannend om het ongezien te bestellen maar we zijn zeer tevreden met onze keuze.

Alles voldoet aan de verwachting en dat maak je niet veel meer mee hetenden dagen

We hebben een prachtige set en hangstoel met veel plezier uitgezocht. Met het uitzoeken zijn heel plezierig en professioneel geholpen. ook de uitleg over het verdere verloop van de order en de levering keurig uitgelegd. Keurige levering en ook die was er op de beloofde tijd en netjes bezorgd. Het oppakken en monteren was zowel een feestje als een makkie. Laat nu de zomer maar komen!!

Prettig geholpen

Een vriendelijke ontvangst, coronaproof. Vakkundige hulp en persoonlijk. De levering was heel vlot. Een mooi eindresultaat en een tevreden klant.

Mooi product, zeer goede service van het personeel

Ik heb 2 tuinstoelen besteld. Zijn van een mooie kwaliteit en werden op mijn verzoek zeer snel geleverd. Attente service van het personeel

Comentarios sobre el Kiyoh