Snelle afhandeling van een goed produkt voor een goede prijs

Geweldig showroom

Prima geholpen en goede afspraken over de levering

Goed advies, snelle levering en goede kwaliteit. Helemaal top.

Goede verkopers

Prettig geholpen met het maken van de juiste keuze voor stoelen voor ons balkon.

Leuk geholpen met de aanschaf van meubels voor ons balkon.

Snelle, correcte levering, prima kwaliteit.

Na flink wat zoekwerk op de site van Kees Smit heb ik 2 tafels besteld. Ze werden volgens afspraak geleverd en ik kreeg een mailtje met een instructiefilmpje erin voor de montage, perfect geregeld!

We zijn geholpen met een probleem om het blad van een tafel op een onderstel zelf te monteren, We hebben toen gebeld naar Smit. We werden snel terug gebeld en met een videogesprek konden we ons probleem duidelijk maken. We werden fantastisch begeleid. Nu staat de tuintafel op ons zonneterras te pronken. We zijn er erg blij mee

professioneel en klantgericht en klantvriendelijk

prettig om te kunnen winkelen bij Kees Smit onder deskundige begeleiding

Klantgericht van aankoop tot en met aflevering!

Wij zijn super tevreden over de wijze waarop wij zijn geadviseerd met betrekking tot onze aankoop. Tevens was de aflevering netjes op tijd en naar wens.

heel tevreden

Ben heel tevreden, het bestellen ging super makkelijk, het ontvangen ging heel snel.

Prachtige artikelen, snelle levering en hele goede service.

Mooie grote showroom in Amersfoort met prachtige betaalbare artikelen. Je wordt snel geholpen want er loopt veel personeel rond. Snelle levering door Brinks transport. En Kees Smit levert hele goede service want we hebben eerder een artikel gehad dat na verloop van tijd niet in orde bleek te zijn. Alles werd keurig vergoed. Top. Zeer betrouwbaar bedrijf waar je echt prettig behandeld wordt.

Snel geleverd.

Super snelle en helder gecommuniceerde levering. Precies wst we zochten!

Supergoed

Bestellen, aflevering alles gaat super snel en is heel goed geregeld, al diverse keren wat besteld en geen enkele klacht

Super service

Ik was niet tevreden over de stoelen die ik had gekocht. Zonder enig probleem mocht ik deze omruilen en kreeg ook nog eens de tijd om op het nieuwe assortiment te wachten van 2021. Heel fijn geholpen in de winkel te Amersfoort en binnen drie dagen geleverd. Heb nu mooie stoelen waar ik zeer tevreden over ben. Een 10 voor de medewerkers van Kees Smit

prachtige duo stoelen set

Het was toch nog even lastig om te monteren, ondanks de video, verkeerde lengte schroeven gebruikt, kon de set weer helemaal uitelkaar

Super mooi!

We hebben een prachtige tafel met stoelen en een bank besteld! Helemaal geweldig. Kon ook nog geleverd worden een aantal weken later. Helemaal top!

Ruime keuze en keurige levering

Makkelijk thuis online keuze gemaakt en op afgesproken tijd keurig geleverd en makkelijk om te monteren. Blij met onze nieuwe spullen.

Prima.

Uitstekende verkoper, Marnix, en fantastische transporteur. Al het verpakkingsmateriaal meegenomen en de tafel gemonteerd. Staat prachtig. We zijn er blij mee

Super snel aangeleverd, goede klanten service

Mijn bestelling is goed afgeleverd, prijs in verhouding met kwaliteit top, en als er iets niet lukt, mis is of of, dan komt meteen een goede oplossing ! Dus, klantenservice super.

Duidelijke website en snelle levering

De overzichtelijke website maakte het mogelijk om een goede keuze van tuinset te maken. Het bestelproces verloopt heel vlot en de levering werd ook snel afgehandeld.

Gewoon goed.

Het enige minpuntje is dat de bezorgers geen half uur maar 10 minuten van te voren bellen en dat ze 1.5 uur eerder waren dan er was doorgegeven.

super service

Snel geregeld en hele mooie kwaliteit tuin tafel.

Goede vriendelijke en correcte communicatie

Alles top geregeld.

Geweldig precies op tijd. Duidelijke berichtgeving!

Geweldige goede website. Duidelijk over levering

Goede service. Mooi assortiment van goede kwaliteit

Comentarios sobre el Kiyoh