Supertevreden over Kees Smit Tuinmeubelen.

Een geweldig en prachtig loungeset voor een klantvriendelijke voordelige prijs. Supersnel geleverd en bezorgd door een ervaren en vriendelijke vervoerder. In 1 woord, Kees Smit Tuinmeubelen maakt waar wat het beloofd.

Prima kwaliteit, snelle levering, goede service

Ivm coronatijd via de site mijn bestelling geplaatst en betaling gedaan, goede communicatie via internet. Snelle levering. De meubels, een louncheset en twee ligbedden van Jamie Oliver, makkelijk in elkaar gezet. We zijn zeer tevreden. Later na telefonische opgave van de zitkussen een biohort opbergbox besteld. Weer een snelle levering. Het in elkaar zetten is wel een dingetje, maar goed uitvoerbaar. Al met al een zeer tevreden klant.

De tuinstel is snel geleverd, ik had op zaterdag tuinkussens besteld en dinsdag geleverd

Voldoet aan de verwachtingen

Prijs / kwaliteit prima

Snelle levering en uitstekende klantenservice

Kwalitatief hoogwaardig product geleverd op de afgesproken tijd.

Mooie tafel, solide en past precies bij onze tuinstoelen.

Super kwaliteit en service!

Stoelen en ligbed van super kwaliteit; zeer comfortabel. Afhandeling van bestelling duidelijk en snel. Kortom, heel tevreden klanten.

Zeer goede stoelen en snelle afhandeling.

Besteld, betaald en binnen 2 dagen werden onze stoelen afgeleverd. En alle benodigde informatie via mail gekregen. Super. Dit is pas klantvriendelijk. Superbedankt.

Mooi tafeltje !

Vlot en keurig bezorgd !

s'middags besteld volgende morgen in huis.

Makkelijk, goed en snel

Makkelijk bestellen, groot assortiment, goede afspraken met betrekking tot aflevering tijdstip

Goede service!

Goede service, duidelijke uitleg, goed contact/overdracht met vervoerder! Vorig jaar tuinbank besteld en ivm goede ervaring ook tafel plus stoelen. Nu parasol plus voet etc, maar direct naar Kees Smit site gegaan!

Dining loungeset besteld. Via mail goed op de hoogte gehouden. Bezorging ook top, zelfs helemaal in de achtertuin neergezet. Set is ook super!

Snel, behulpzaam, betrouwbaar.

Alle werknemers waren erg vriendelijk en hebben op een fijne manier met me meegedacht en hebben erg hun best voor me gedaan. De tuinset met de bijbehorende kussens zijn nog mooier dan ik had gedacht (nog niet in het echt gezien, besteld via de site) en de stoelen zitten heerlijk.

Prachtige tuinstoelen

Mooie tuinstoelen en zitten comfortabel

Mooie tuintafels en netjes en snel geleverd!

Grote klasse!

Goede website, duidelijke foto's en beschrijving. Goede leveringscondities, prima telefonisch bereikbaar. Komen afspraken 100% na.

Super mooie kussens en snelle levering

Royale keuze aan tuinmeubelen etc, snelle service en overzichtelijke website.

Tuinset, parasol en eettafel stoelen gekocht.

Keuring op tijd geleverd

Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon door transportbedrijf. Chauffeur ook erg vriendelijk en behulpzaam. Leuk tuinbankje besteld. Erg tevreden.

Fantastische tuinmeubelen en topservice

Ik heb in deze Coronatijd mijn loungeset en picknickbank gekocht via de chat-functie op de website. Een geweldige ervaring. Kees Smit was zondagavond bereikbaar op deze manier en de medewerker heeft geweldig geholpen en geïnformeerd. Met mijn producten ben ik ontzettend blij. Ze zijn van zeer goede kwaliteit en erg mooi. Met de aftersales ben ik ook zeer tevreden. Toen er een kleine beschadiging werd gevonden bij het installeren, is gelijk een omruilprocedure gestart. Binnen 3 dagen was het product kosteloos geruild en wederom gemonteerd.

We hadden binnen 24 uur ons duo bankje in huis. Geweldig.

Dit is hier boven al vermeld.

Prima geleverd zoals was gecommuniceerd.

Zeer tevreden over de set meubels die wij via internet hadden besteld.

ruime keuze en vlotte en goede afhandeling van de aankoop

de site met zijn filters maakte het makkelijk om de juiste keuze te doen

Uitstekende service. Netjes bezorgd en verzorgd.

Makkelijk in elkaar zetten. Lijkt zeer goede kwaliteit.

Comentarios sobre el Kiyoh